USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

?Milletimize Güveniyoruz?

?Milletimize Güveniyoruz?

?Milletimize Güveniyoruz?
24-04-2015 00:30
Google News


AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, ‘Birileri hep bardağın boş tarafını görmeye baksın. Bu ülkede ceketlerini asacak çivileri olmayanlar ‘AK Parti Sivas’a ne yaptı’ diye dolaşsınlar. Millet, AK Parti kadrolarını da tanıyor, bunları söyleyenleri de biliyor. Onun içindir ki 9 seçimde milletimiz bize destek verdi. Sıra 10’da 10 yapmakta. Biz bu noktada milletimize güveniyoruz. Milletin gözünün terazi olduğuna ve milletin terazisinin şaşmayacağına inanıyoruz.’ Dedi.

ERSAN ARSLAN

AK Parti Sivas Milletvekili ve Milletvekili Adayı Av. Hilmi Bilgin, ‘Bu milletin, darbe anayasasından kurtulması lazım. Özgürlükçü, demokratikleşmiş, her türlü yasaklardan arındırılmış ve 77 milyonun baktığı zaman kendini gördüğü bir anayasa yapabilmek için biz milletimizden yetki istiyoruz. Bu anayasanın içerisinde özgürlükler genişleyecek. Amasız, lakinsiz, fakatsız bir anayasa olacak. Asıl olan özgürlükler, asıl olan demokratikleşme olacak.’ Dedi.

Bilgin, 7 Haziran Milletvekili seçimleri öncesinde gazetemize yaptığı özel açıklamada, AK Parti’nin 10. Defa milletin huzuruna çıkacağını belirterek, ‘Milletimize 10. Defa kendimizi ibra ettirmek ve 2015’ten sonraki yeni Türkiye’yi inşa etmek üzere yetki istiyoruz’ ifadelerini kullandı.

AK Parti’nin sessiz devrimlere imza attığını, her türlü engelleme ve darbe girişimlerine karşı ise milletin desteği ile dimdik ayakta durduğunu belirten Bilgin, şu şekilde konuştu:

‘Bu seçimi hem Türkiye, hem Sivas açısından çok çok önemsiyoruz. Neden çok önemli? AK Parti, kurulduğu günden bu güne kadar Türkiye’ye her alanda büyük hizmetler yaptı. Gerek maddi anlamda; ulaşımda, ekonomide, tarım da, enerji de, toplu konutta bu alanlarda yapılan hizmetler, gerekse ülkenin demokratikleşmesi, özgürlüklerin genişletilmesi noktasında, milletimize özgüven aşılanması noktasında ve hepsinden önemlisi, devletin milleti anlayışını yıkıp milletin devleti anlayışını hâkim kılma noktasında büyük adımlar attık ve sessiz devrimler gerçekleştirdik. Bunları çok rahat ortamlarda yapmadık, partimiz kapatılmak istendi, gezi kalkışması oldu, 17-25 Aralık hukuk kullanılarak darbe girişimleri oldu, muhtıralar oldu, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bizi tökezletmek isteyenler oldu, partimizin içine nifak sokma denemeleri oldu ama bunların hiçbirisi tutmadı. Bugün, 10. Defa huzurdayız. Milletimize 10. Defa kendimizi ibra ettirmek ve 2015’ten sonraki yeni Türkiye’yi inşa etmek üzere yetki istiyoruz. Kurucu Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 10 Ağustos’ta yapılan seçimlerle birlikte Seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı olarak devletimizi temsil ediyor. Kurucu Genel Başkanımızdan sonra Sayın Başbakanımızın liderliğinde ilk genel seçimlerimize giriyoruz.’

‘DARBE ANAYASASINDA

KURTULMAMIZ LAZIM’

Yeni anayasa için de bu seçimlerin büyük önem taşıdığını belirten Bilgin, asıl olanın özgürlükler ve demokratikleşme olacağını söyledi.

Bilgin; ‘Bu milletin, darbe anayasasından kurtulması lazım. Özgürlükçü, demokratikleşmiş, her türlü yasaklardan arındırılmış ve 77 milyonun baktığı zaman kendini gördüğü bir anayasa yapabilmek için biz milletimizden yetki istiyoruz. Bu anayasanın içerisinde özgürlükler genişleyecek. Amasız, lakinsiz, fakatsız bir anayasa olacak. Asıl olan özgürlükler, asıl olan demokratikleşme olacak.’ Dedi.

‘BAŞKANLIK SİSTEMİ

VAZGEÇİLMEZDİR’

Başkanlık Sistemi’nin Türkiye için vazgeçilmez olduğuna da vurgu yapan Bilgin, bu sistemin ülkeye gelmesi için de milletten destek istediklerini söyledi.

Bilgin, şu ifadeleri kullandı:

‘Seçim beyannamemizde Sayın Başbakanımızın açıkladığı başkanlık sistemi de bu ülke için vazgeçilmezdir. Mutlaka başkanlık sistemine geçilmesi gerektiğine inanıyoruz ve onun için de milletimizden yetki istiyoruz. Yeni Türkiye’nin ilk tuğlalarını 10 Ağustos’ta koyduk. Yeni Türkiye’yi inşa etmek için, prangalardan kurtulmak için, önümüze güçlü bakabilmek için, Bugün Mısır’da seçilmiş Cumhurbaşkanı’nı yargılayıp, 20 yıl ceza veren darbe hükümetine darbe diyemeyen bir Avrupa ve Amerika anlayışına karşı sesimizin gür çıkabilmesi için, mazlumlara sahip çıkabilmemiz için, bu coğrafya da ayağımızı yere sağlam basabilmemiz için milletimizden bir kez daha yetki ve destek istiyoruz. Bu desteğin de Anayasa’yı temsil edecek çoğunlukta olması lazım. Bu kadronun içinde de Sivas’ı 5 vekille temsil ettirmek, Sivas’a güç katacaktır.’

‘SIRA 10’DA 10 YAPMAKTA’

AK Parti’yi ‘Sivas’a ne yaptı’ sözü ile eleştirenlere de göndermede bulunan Milletvekili Bilgin, milletin AK Parti kadrolarını da bunları söyleyenleri de tanıdığını söyledi. Bu nedenle AK Parti’nin 9 seçimdir sandıktan başarı ile çıktığını belirten Bilgin, ‘sıra 10’da 10 yapmakta’ dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yarın Sivas’ta gerçekleştireceği mitinge de değinen Bilgin, sözlerini şu ifadelerle noktaladı:

‘Birileri hep bardağın boş tarafını görmeye baksın. Bu ülkede ceketlerini asacak çivileri olmayanlar ‘AK Parti Sivas’a ne yaptı’ diye dolaşsınlar. Millet, AK Parti kadrolarını da tanıyor, bunları söyleyenleri de biliyor. Onun içindir ki 9 seçimde milletimiz bize destek verdi. Sıra 10’da 10 yapmakta. Biz bu noktada milletimize güveniyoruz. Milletin gözünün terazi olduğuna ve milletin terazisinin şaşmayacağına inanıyoruz. Yarın Sayın Başbakanımız Sivas’a teşrif edecek. İlk miting Erzurum, sonra Sivas… Cumhuriyetimizin kuruluşundaki silsileyi, Milli İradeyi esas alan bir miting planlaması var. Aziz Sivaslı hemşerilerimizi başbakanımızı Sivas’a yakışır bir şekilde ağırlamak üzere Cumhuriyet Meydanı’na davet ediyorum. Biz milletimize güveniyoruz. Nasıl ki bugüne kadar kendi içlerinden çıkan kendi evlatları, kendileri gibi düşünen, kendileri gibi yaşayan, kendilerinin gündemi ile siyaset yapan ve kendilerinin çizdiği rota da ve sınırlar içinde siyaset yapan AK Parti kadroları, bu zamana kadar kendilerinin yüzünü yere eğdirecek, kendilerini mahcup edecek hiçbir icraata imza atmadıysa bundan sonra da atmayacak. Biz aynı şekilde yeni Türkiye için, güçlü Sivas için hep birlikte çalışacağız.’

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3287+53
2Fenerbahçe3285+57
3Trabzonspor3252+12
4Beşiktaş3351+6
5Çaykur Rizespor3248-4
6Başakşehir FK3246+4
7Kasımpaşa3246-2
8Sivasspor3244-5
9Antalyaspor3242-1
10Alanyaspor3242-5
11Adana Demirspor3240+5
12Samsunspor3238-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3237-9
15Konyaspor3236-11
16Hatayspor3233-8
17Gaziantep FK3231-15
18Fatih Karagümrük3230-6
19Pendikspor3230-28
20İstanbulspor3216-34
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!