USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

24 HAZİRAN DÖNÜM NOKTASI OLACAK

24 HAZİRAN DÖNÜM NOKTASI OLACAK

24 HAZİRAN DÖNÜM  NOKTASI OLACAK
22-05-2018 07:00
Google News

OĞUZHAN SARZEP

AK Parti Sivas İl başkanlığı tarafından geleneksel ?Vefa iftarı? programı düzenlendi. Hisar Düğün Salonunda düzenlenen iftar programına kuruluşundan günümüze kadar AK Parti´de görev yapan teşkilat mensupları katıldı.

Vefa İftarı programına AK Parti Sivas Milletvekili Habip Soluk ile Selim Dursun, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, AK Parti Sivas İl Başkanı Abdulkadir Demirel ile diğer AK Parti teşkilat mensupları ve geçmişte AK Parti bünyesinde hizmet vermiş kişiler katıldı.

DEMİREL: ?RAMAZAN EN

ÖNEMLİ AYLARDAN BİRİDİR?

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Sivas İl Başkanı Abdulkadir Demirel, 11 Ayın Sultanı Ramazan ayında geçmişten günümüze bütün AK Partilileri bir sofrada buluşturmak amacıyla böyle bir program düzenlediklerini belirterek; ?Fedakar ve cefakar çalışmalarıyla partimizi her daim zafere ulaştıran teşkilat mensuplarımıza katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Bu sene 11 ayın sultanı ramazan ayının ilk Pazar günü partimizin kuruluşundan, bugüne kadar teşkilat kademelerinde görev yapan dava arkadaşlarımızı bir araya getirdiğimiz ?5. Geleneksel Vefa İftarı?na gelenlere tekrardan teşekkürlerimi sunuyorum. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan bu ay şüphesiz ki biz Müslümanlar için en önemli aylardan biridir. Birliğimizin, beraberliğimizin, dayanışmamızın, yardımlaşmamızın en üst seviyeye çıktığı bu mübarek ayı Cenab-ı Hakk´ın bize yapmış olduğu biz lütuf. Cenab-ı Hak´tan bize gelmiş bir ikramdır. Allah bu ayda yapmış olduğumuz ibadetleri kabul ve makbul eylesin? dedi.

?ÜLKEMİZDE BİRÇOK

YENİLİK VE DEĞİŞME OLDU?

İl Başkanı Demirel, geçen seneden bu zamana kadar ülkede birçok yenilik ve değişme olduğunu belirterek şunları dile getirdi; ?Geçen yılki iftarımızdan bugüne kadar ülkemizde birçok yenilik oldu, birçok değişme oldu. Bunlardan en önemlisi ise 24 Haziran seçim kararıydı. Bizler teşkilat mensupları olarak çok hızlı bir şekilde hemen seçim çalışmalarına başladık. Sivas´ta 48 aday adayı müracaatı ile seçim çalışmalarımızı başlattık. 48 adayın adaylık başvurularını aldıktan sonra temayül yoklamalarına başladık. Temayülden sonra ise aday adaylarımızın mülakat süreci başladı. Erken seçim kararı açıklandıktan sonra, bizler ilk önce mahalle toplantılarımızı yaptık. Köy toplantılarımızı hızlı bir şekilde yaptık ve çalışmalarımızı devam ettirdik. Malum AK Parti hemen yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarını sürdüren bir partidir. Biz güçlü orduyuz ve her zaman destek lazım. Ramazan ayının sağlıklı, huzurlu, mutlu bir şekilde geçmesini tüm dünyaya barış getirmesini temenni ediyorum.?

AYDIN: ?PARTİNİN KURULUŞU ÜLKEMİZİN

YENİ BİR DÖNEM BAŞLANGICI OLDU?

Daha sonrasında söz alan Belediye Başkanı Sami Aydın ise, AK Partinin kurulduğundan itibaren ülkenin yeni bir döneme başladığını aktararak; ?Öncelikle herkesin ramazanını tebrik ediyorum. Bildiğiniz gibi AK Partinin kuruluşu ülkemizin yeni bir dönem başlangıcı oldu. Kuruluşundan 1 yıl sonra 2002 Kasım itibariyle AK Parti süreci başladı. Türkiye´de o zamana kadar kaos olan, o zamana kadar yönetim anlayışı marka olan bir dönemden yeni bir döneme adım atıldı. Yaklaşık 16 yıldır devam eden bu süreçle beraber Türkiye´nin nerelerden nereye geldiğini herkes biliyor. Bugüne kadar emeği olan, katkısı olan her bir arkadaşımızı tebrik etmek istiyorum. Bu gelişmede her birinizin emeği var. Her birinizin maddi manevi katkısı var. İnşallah bundan sonrada bu katkılarınız devam edecektir. Çünkü hem ülkemizin geleceği, hem de Türkiye´nin beklentiden büyük olduğunu her birimiz biliyoruz. Bu organizasyonu düzenleyen başta il başkanımız olmak üzere bütün teşkilat mensubu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Rabbim her birimizin orucunu kabul etsin. Sağlık ve sıhhat içerisinde bayrama kavuşmayı diliyorum? şeklinde konuştu.

DURSUN: ?24 HAZİRAN´DA

DURMAK YOK YOLA DEVAM DİYECEĞİZ?

AK Parti Sivas Milletvekili Selim Dursun ise, 24 Haziran seçimleri için destek isteyerek birlik ve beraberlik mesajları verdi. Milletvekili Dursun; ?Ramazanınızın mübarek olmasını diliyorum. Daima olduğu gibi bundan sonrada hep beraber el ele gönül gönüle beraber olacağız. İnşallah hep birlikte 24 Haziran´da da durmak yok yola devam diyeceğiz. Bizler zorlukları aşa aşa buraya geldik. Böyle bir programda bizleri araya getiren il teşkilatımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Gelecek nesillerimize güçlü bir Türkiye bırakmak için bir ve beraber olacağız. Şimdiden Ramazan Bayramınızın mübarek olmasını diliyorum. Programa katılanlara da teşekkür ediyorum? ifadelerini kullandı.

SOLUK: ?24 HAZİRAN

ÜLKEMİZİN DÖNÜMÜ OLACAKTIR?

AK Parti Sivas Milletvekili Habip Soluk da, Sivas´ın 24 Haziran´da en üst düzeyde destek vereceğine inandığını belirterek; ?Ramazan-ı şerifinizi kutluyorum. Ramazan´ın İslam âlemine hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah´tan niyaz ediyorum. Gazze´de, Filistin´de yapılan zulmü yürekten lanetliyorum. 24 Haziran ülkemizin dönümü olacaktır. Hep beraber el ele birlik olup hedefimize ulaşacağız. Sizlere inancım tamdır, sizlere güveniyoruz. 24 Haziran ülkemizin yeni bir mihenk taşı, yeni bir dönüşüm noktası olacak. Sivas bundan önce olduğu gibi bundan sonra da AK Parti kadrolarına en üst düzeyde destek vereceğine inanıyorum. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Herkese teşekkürlerimi sunuyorum? dedi.

Ayrıca Vefa İftarı programına katılım oldukça yoğun olduğu gözlemlendi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!