USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

BİFOUMA SİVAS´I YIKTI

BİFOUMA SİVAS´I YIKTI

BİFOUMA SİVAS´I YIKTI
20-11-2017 05:00
Google News


HAYRULLAH AĞKAŞ

Demir Grup Sivasspor takımı Süper Lig´in 12. haftasında Fenerbahçe´ye konuk oldu. Maçın büyük bölümünde üstün oynayan Fenerbahçe, Demir Grup Sivasspor karşısında sahadan 4-1 galip ayrılmayı başardı. Mücadelenin 64. Dakikasında hakeme itirazı nedeniyle kırmızı kartla oyun dışı kalan Yiğidolar, maçın kalan bölümlerinde gördüğü gollerle sahadan 4-1 mağlup ayrıldı.

Mücadeleye iyi başlayan ev sahibi ekip, maçın ilk dakikalarında Sivasspor kalesinde tehlikeli olmayı başardı. Sıkıntılı günler geçiren ve Sivasspor maçını adeta bir çıkış maçı olarak gören sarı kanaryalar, tüm gücüyle Sivasspor kalesine yüklendi.

Takım olarak iyi savunma yapan Demir Grup Sivasspor takımı mücadelenin 31. dakikasında kalesinde şanssız bir gol gördü. Sivasspor ceza sahasında yaşanan bir karambolde top Nabil Dirar´ın önünde kaldı. Dirar´ın penaltı noktası civarından yaptığı plase vuruş defansa da çarparak, Sivasspor ağlarına gitti.

Fenerbahçe karşısında ofansif anlamda fazla varlık gösteremeyen Yiğidolar, Bifouma, Kone ve Hakan Arslan ile gol aradı. İlk yarının son saniyelerinde önemli bir pozisyon yakalayan kırmızı beyazlı ekip, fırsatı gole çeviremedi. Sol kanattan yapılan ortaya iyi yükselen Hakan Arslan düzgün bir kafa vuruşuyla topu kaleye gönderdi. Ancak top direğin dibinden auta çıktı. Mücadelenin ilk 45 dakikası 1-0 Fenerbahçe´nin üstünlüğüyle sona erdi.

Konuk ekip Sivasspor mücadelenin ikinci yarısına hızlı başladı. İlk dakikadan itibaren rakip kalede etkili olan Yiğidolar, 47. dakikada eşitliği yakaladı. Emre Kılınç´ın pasında ceza sahasına giren Bifouma kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu filelere göndermeyi başardı. 1-1

Fenerbahçe´de 61. dakikada oyuna dahil olan Soldado girer girmez Fenerbahçe´yi 2-1´e taşıyan golü attı. Korner vuruşu ile başlayan pozisyonda top 2 kez üst direkten oyuna döndü. Büyük umutlarla Fenerbahçe´ye transfer edilen ancak henüz golü bulunmayan Soldado röveşata golüyle takımını öne geçirdi. 2-1

Bu golün 3 dakika sonrasında Demir Grup Sivasspor takımı sahada 10 kişi kaldı. Bir pozisyonda rakibine faul yapan Bifouma´ya hakem Yaşar Kemal Uğurlu sarı kart verdi. Ancak Sivassporlu futbolcular bu karara çok büyük tepki verdi. Kaptan Ziya Erdal, N´Dinga ve Bifouma hakemin etrafını sararak, pozisyonun faul olmadığını anlatmaya çalışsalar da Uğurlu kararından dönmedi. 3 futbolcuda aşırı itirazları nedeniyle sarı kartla cezalandırılırken, Bifouma Hakem Uğurlu´nun üzerine yürümeye devam edince ikinci sarı kart ve kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Bu dakikadan sonra Demir Grup Sivasspor takımı adeta sahadan silindi. Fenerbahçe´de Soldado skoru 77. dakikada 3-1, 81 dakikada da 4-1´e getirdi. Müsabakada oyuna sonradan giren Soldado 3 gol atarak, hat-trick yaptı. Demir Grup Sivasspor 4-1 sona eren mücadeleden eli boş döndü.

/resimler/2017-11/19/2157193028361.jpg

/resimler/2017-11/19/2157354591142.jpg

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28.03.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!