USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

?Desteklerimizi Eksik Etmeyeceğiz?

?Desteklerimizi Eksik Etmeyeceğiz?

?Desteklerimizi Eksik Etmeyeceğiz?
07-08-2018 07:00
Google News


FATİH TABUR

Belediye Başkanı Sami Aydın; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın tensipleriyle, AK Parti İl Başkanlığı koltuğuna oturan Hakan Aksu´ya başarılar diledi. Aksu´nun AK Parti´nin kurucu yönetiminde yer aldığını hatırlatan Başkan Aydın, çiçeği burnunda il başkanından beklentilerin yüksek olduğunu söyledi.

GENÇ VE TECRÜBELİ

Başkan Aydın, ?Hakan kardeşime hayırlı uğurlu olsun diyorum. Tebrik ediyorum. Hakan Aksu partimizin kuruluşu ile beraber AK Parti´nin içerisinde yer alan en genç arkadaşlarımızdan birisiydi. Her verilen görevi en iyi şekilde layıkıyla yaptı, yapmaya devam etti. Aradan geçen süre içerisinde yaklaşık 17 yıllık bir deneyime, birikime kavuştu. Ben inanıyorum ki bu almış olduğu görevi layıkıyla, en iyi şekilde yapacaktır. Hem genç, dinamik hem tecrübeli, birikimli olarak beklentinin üst düzeyde olduğu bir il başkanı olarak bu göreve geldi. Allah mahcup etmesin diyorum. Kendisine desteklerimizi eksik etmeyeceğiz. Onun başarılı olması için elimizden gelen katkıyı sunacağız? dedi.

?BAYRAK YARIŞI?

AK Parti´de bugüne kadar görev yapmış olan il başkanlarına teşekkür eden Aydın, ?Bu bir bayrak yarışı. Yani bir makamdan gitmemeniz için o makama gelmemeniz lazım. Bugün ?hayırlı olsun´ dediğimiz kişiye bir gün de ?hizmetlerinizden dolayı teşekkür ederiz´ denebileceğini unutmamak lazım. Bu bakımdan her bir arkadaşımız emek vermiştir, katkı sunmuştur. Ben onlara teşekkür ediyorum. 24 Haziran seçim sürecinde önceki İl Başkanımız Ziya Şahin´in istifasıyla boşalan il başkanlığı görevini geçici olarak yürüten Abdulkadir Demirel arkadaşımıza da bu süreçteki hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Her biri bizim için kıymetli, değerli. Dolayısıyla bizde eski-yeni diye bir şey yok. AK Parti´ye hizmet etmiş olan her bir arkadaşımız partimizin zenginliğidir diye düşünüyorum? açıklamasında bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28.03.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!