USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

KIRMIZI BEYAZLI EKİP HAFTA SONUNDA İKİ HAZIRLIK MAÇI YAPTI

KIRMIZI BEYAZLI EKİP HAFTA SONUNDA İKİ HAZIRLIK MAÇI YAPTI

KIRMIZI BEYAZLI EKİP HAFTA SONUNDA İKİ HAZIRLIK MAÇI YAPTI
25-07-2017 05:00
Google News


HAYRULLAH AĞKAŞ

Bolu´da hazırlık kampını sürdüren Sivasspor takımı geçtiğimiz hafta sonunda iki ayrı hazırlık maçında sahaya çıktı. İlk olarak Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübüyle karşılaşan kırmızı beyazlı ekip, sahadan 1-1´lik beraberlikle ayrıldı. Pazar günü ikinci hazırlık maçında Azerbaycan ekibi Sumqayıt ile karşı karşıya gelen Yiğidolar, sahadan 4-0´lık galibiyetle ayrıldı.

GAZİŞEHİR İLE BERABERE

Bolu/da ikinci etap kamp çalışmalarını sürdüren Sivasspor üçüncü hazırlık maçında TFF 1. Lig ekiplerinden Gazişehir Gaziantep ile 1-1 berabere kaldı. Yiğidolar, Tolgahan Acar, Hakan Bilgiç, Boye, Djakov, Elderson, Hakan Arslan, Galip Güzel, Muhammet Demir, Leandro, Emre Kılınç ve Kone 11´iyle sahaya çıktı.

Yavuz, Ali, Baki, Rıdvan, İbrahim, Hasan, Burak, Ziya, Furkan, Mert Hakan, Cem, Kerim, Serhat, Ergin ve Tunahan ise yedekler arasında bulundu. Karşılaşmada hakem Erkan Özdamar görev yaparken yardımcılıklarını ise Habip Tirkaki ile Bahtiyar Birinci yaptı.

Bolu Termal Otel´in sahasında oynanan mücadelede 32. dakikada hızlı gelişen Gazişehir Gaziantep atağında Muhammet Reis, Tolgahan´ın müdahalesi ile ceza sahası içinde yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Muhammet´in penaltı atışında Tolgahan topu kale direğinin hemen dibinde çeldi ancak dönen topu tamamlayan Muhammet takımını 1-0 öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi. İlk 45 dakikada Kone ve Galip´in birer şutu da direkten döndü.

İkinci yarıda Teknik Direktör Samet Aybaba Tolgahan ve Elderson dışındaki tüm oyuncularımızı değiştirdi. Maçın 90+2. dakikasında sağ kanattan Rıdvan Şimşek ile kullanılan köşe atığında Rıdvan pasını Mert Hakan´a verdi. Mert´in ceza sahasına yaptığı ortada Elderson kafa vuruşunu yaptı ve durumu 1-1´e getirdi. 90 dakika bu skorla sona erdi. Gazişehir maçını Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Eski Başkanlardan Yahya Küçükkılıç da takip etti.

SİVASSPOR SUMQAYIT´I

RAHAT GEÇTİ

Sivasspor Pazar günü oynadığı hazırlık maçında ise Sumqayıt´i 4-0 mağlup etti. Teknik Direktör Samet Aybaba; Tolgahan Acar, Rıdvan Şimşek, Boye, Elderson, Ziya Erdal, Djakov, Hakan Arslan, Galip Güzel, Leandro, Emre Kılınç ve Kone 11´ini sahaya sürdü.

Karşılaşmada hakem Burak Şeker görev yaparken yardımcılıklarını ise Gökhan Barcın ile Oğuz Kaan Çalışır yaptı. Bolu Termal Otel´in sahasında oynanan mücadelenin ilk yarısında 12. dakikada sol kanattan Galip Güzel ile kullandığımız köşe vuruşunda altı pasın hemen önünde bulunan Leandro kafa vuruşunu yaptı ve top ağlarla buluştu. Başka gol olmayınca Sivasspor ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

Kırmızı beyazlı ekip ikinci yarıya golle başladı. 48. dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Galip Güzel şık bir vuruşla farklı 2´ye çıkaran golü kaydetti. İkinci devrede de kontrolü elinde bulunduran Sivasspor´da 70. dakikada sol kanatta topla buluşan Mert Hakan Yandaş ceza sahasına girdikten sonra uzak köşeye sert bir vuruşla farklı 3´e çıkaran golü attı. Dakikalar 80´i gösterirken orta alanda topla buluşan Serhat Mutlu hızla ilerleyerek rakiplerinden sıyrıldı ve sert bir vuruşla Yiğidoların 4. golünü attı. 90 dakika bu skorla sona erdi 4-0. Karşılaşmayı Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, As Başkanlar Faruk Taşseten, Erdal Yılmaz ve Elahattin Akyüz de takip etti./resimler/2017-7/24/1354048494253.jpg/resimler/2017-7/24/1354349432324.jpg/resimler/2017-7/24/1354483963841.jpg

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
24.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!