USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Makamlar Hizmet İçin--Video

Makamlar Hizmet İçin--Video

Makamlar  Hizmet İçin--Video
09-10-2019 07:00
Google News


Fatih TABUR

Sivas Tesviyeciler ve Oto Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Hakan Demirgil, Aksu içerisinde faaliyet gösteren bir kafede gerçekleştirilen programda Halfelik Alt Geçidinde yapılan düzenleme nedeniyle Belediye Başkanı Hilmi Bilgin´e sanayi esnafı ile birlikte teşekkür etti.

Programa Belediye Başkanı Hilmi Bilgin´in yanı sıra Sivas Tesviyeciler ve Oto Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Hakan Demirgil, Sivas Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Rafet Raif Aydın ve çok sayıda sanayi esnafı katıldı.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştirilen Sivas Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Rafet Raif Aydın, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin´e esnafa verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Daha sonra konuşan Sivas Tesviyeciler ve Oto Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Hakan Demirgil ise Başkan Bilgin´in her zaman esnafın yanında olduğunu ifade etti.

?BİZİ MAHCUP ETMEDİNİZ?

Başkan Demirgil, ?Belediye Başkanımız, milletvekilliği döneminde aile soframızda her zaman bizimle beraber oldu. Bugün de belediye başkanı olarak sizi ağırlamaktan büyük bir onur duyuyoruz. Biz siz aday olduğunuzda ?İşte Sivas´a gerçekten belediye başkanlığı yapabilecek biri´ dedik. Bunu milletvekilliği döneminizde sizinle çalıştığımız zaman ki gayretlerinizden dolayı biliyoruz. Biz bunları Sivas´a, Sivaslıya ve esnafımıza anlatırken sizin ne kadar başarılı olacağınızı biliyorduk. Vereceğiniz sözlerin arkasında duracağınızı da biliyorduk. Elhamdülillah siz bizi mahcup etmediniz? dedi.

?PROJE GAYET BAŞARILI OLDU?

?Başkanım, verdiğimiz sözleri teker teker yerine getiriyorsunuz? diyen Başkan Demirgil,  ?Taleplerimiz vardı, dosyamız vardı. Seçim döneminde bunu size sunmuştuk. 4 Eylül Sanayi Sitesinde yaptığımız Sultan Şehir Sanayi Sitesinin altyapı ve asfalt problemi vardı. Göreve gelir gelmez, verdiğiniz talimatla altyapı ve asfalt problemini çözerek sanayimize ve şehrimize kazandırdığınız için teşekkür ediyoruz. Yine Ata Sanayi´nde Atatürk Caddesi´nden dönüş problemimiz vardı. Yenişehir´e dönüş problemimiz vardı. Gelen müşterilerimiz dükkanlarımızı bulamıyordu, Yenişehir´e geçemiyordu. Bunu söz vermiştiniz çözeceğiz diye. 3-4 ay boyunca ekibinizle çalışarak çizdiğiniz proje gayet başarılı oldu. Yolu 1 haftadır kullanıyorum. En ufak bir tıkanma olmadan esnafımızın problemini çözdüğünüz için  teşekkür ediyorum. Başkanım esnafın problemlerinin biri çözülürken diğeri geliyor. Bizim problemimiz bitmez. Bundan sonraki problemlerimizi de çözeceğinize eminim. Burada sanayideki bütün esnaflar adına teşekkür ediyorum? ifadelerini kullandı.

?ORDUMUZ MUZAFFER OLACAK?

Türkiye´nin güvenli bölge çalışmaları kapsamında operasyon hazırlığını tamamladığını ifade ederek sözlerine başlayan Belediye Başkanı  Hilmi Bilgin ise ?Ülkemizin birliğine ve beraberliğine kast eden, vatanımızın bölünmez bütünlüğüne kast eden terör örgütünün kökünü kazımak adına mücadele eden ordumuza, güvenlik güçlerimize Rabbimden muzafferiyetler diliyorum. Bu coğrafyada yaşamanın bir bedeli var, bu bedeli biz bin yıldır ödüyoruz. 1071 yılından itibaren bu toprakları Türk vatanı yapmak için atalarımız, dedelerimiz büyük mücadeleler ve şehitler vererek Allah´a şükürler olsun bu coğrafyayı bize vatan olarak bıraktılar.  Bu coğrafyada yaşayan Türk milletinin bugün ki asli görevi de vatanı, bayrağı, ezanı, kutsal değerleri için  ülkemizin birliğine ve beraberliğine kast edenlere karşı dimdik durmaktır. Bugün de ordumuz yeni bir harekat başlattı. Güneyimizde bize had bildirmek, bizi orayla meşgul etmek ve bir terör koridoru kurdurmak isteyen kilometrelerce ötelerde olmalarına rağmen bu coğrafyaya kader çizmek isteyen emperyalist güçlere karşı ordumuz harekat başlattı. Duamız ordumuz ile birlikte. Biz inanıyoruz ki ölürsek şehit, kalırsak gazi anlayışıyla hareket eden ordumuz muzaffer ve başarılı olacak? dedi.

?BOYNUMUZUN BORCU?

Sanayi esnafına, ?31 Mart´ta sizlere hizmet etmek için yetki aldık? diyen Başkan Bilgin, ?Yola çıktığımız zaman belli hususları söyledik. Yönetim anlayışımızı ortaya koyduk. Hiçbir zaman ben demeyeceğiz ve biz anlayışı ile hareket edeceğimizi söyledik. ?Az konuşacağız, çok çalışacağız´ dedik. Bizim adımıza ortaya koyduğumuz eserlerin konuşacağını söyledik. Sivas´a bir hizmeti kazandırırken eserden de daha önemli olan insanlarımızın gönlünü kazanarak, insanlarımızla gönül belediyeciliği anlayışını hakim kılarak şehrin genelinin kabul ettiği, olur verdiği hizmetlerle bu şehre hizmet edeceğiz.  Fethi Akyüz Caddesi´nin kavşak düzenlemesiyle ilgili bir mücadele vardı. Haklı ve doğru bir talepti. Biz de her zaman  ?Hemşerilerimizden gelen haklı, makul ve yapılabilecek her talepte Sivas Belediyesi olarak Sivaslıların emrindeyiz´ dedik. Bugün de bu haklı talebi yerine getirdik. İnşallah bundan sonra yine hemşerilerimizle, sivil toplum örgütlerimizle, odalarımızla, herkesle bir masada oturarak, istişare ederek, fikirleri konuşarak uygulanabilir her projeyi faaliyete geçirmek bizim boynumuzun borcu, asli görevimiz? açıklamasında bulundu.

?BU MİLLETLE YÜRÜYENLER UNUTULMADI?

Başkan Bilgin, konuşmasını şu ifadelerle devam ettirdi: ?Biz belediye makamını millete hizmet etmenin bir aracı olarak görüyoruz. Bu makamlar gelip geçer. Onlarca belediye başkanı geldi geçti ama bu milletin değerlerine saygılı olan, bu milletin hassasiyetini gören, bu milletle yürüyenler unutulmadı. Bizim de bu görev süremiz bir gün bitecek. İyi işler yaptı dedirtebilirsek bizim yanımıza kalacak olan kazanç budur. Ben kavşak düzenlemesine emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Düzgün bir proje olsun dedik. Esnafımızın, milletimizin hassasiyetini ve şehrin bütününü etkileyecek olumsuzluğa meydan vermeyecek bir proje olsun dedik. Herkesle istişare ettik ve ortaya çıkan güzel projeyi uyguladık. İnşallah bundan sonra da her zaman esnafımızın, üretenin, tüccarımızın, sivil toplum örgütlerimizin, kadınlarımızın, gençlerimizin, emeklilerimizin,  engellilerimizin yanında olacağız. Şehirde yaşayan herkese ?İyi ki ben Sivas´ta yaşıyorum´ dedirtecek,  hayat standartlarını yükseltecek bir şehir inşa etmek bizim asli görevimizdir. Hizmet edeceğiz, yollar, köprüler yapacağız ama en az onun kadar önemli olan da şu: Bunları yaparken hemşerilerimizin gönlünü kazanacağız.?

Başkan Bilgin, konuşmasının ardından Ata Sanayi esnafının gündeme dair sorularını yanıtlayarak projelerdeki son durum hakkında bilgi verdi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!