USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Akım Düzeldi, Yükseliş Devam Ediyor...

19-01-2021

İstanbul´da öyle bir maç oynadık ki Avrupa gazetelerine, televizyonlarına haber olduk, Başakşehir´le lapa lapa yağan kar altında, tamamen beyaz forma, şort, ve tozlukla çıktık sahaya, televizyondan izlerken bile zor gördük futbolcularımızı?

Olsun, su sıkıntısı çekeceğiz diye düşünürken Rabbim verdi nimetini çok şükür?

Maça gelecek olursak anlatacak pek fazla bir şey yok, Başakşehir attı, 4 dakika sonra biz attık, ikinci yarı rakipte pozisyona girdi, bizde girdik ama sonuç değişmedi?

Bir parantezde Kaptan Hakan´a açmak lazım, sezona iyi başlayamayan kaptan son haftalarda harika oynuyor goller atıyor, takımın pad trafiğini yönetiyor, yine her sezon ki gibi arslanlar gibi oynuyor, tebrikler Kaptan?

Son haftalarda iyi oynuyoruz, gol yesek bile takım bozulmuyor, gol aramaya devam ediyoruz, futbolcularımız bırakmıyor, hırsla mücadele ediyor, bir kaç hafta önce Sivasspor´un işi zor diyorduk ama son haftalarda düzeldi takım, hastalık illetinden kurtulunca Sivasspor eski gücüne geri döndü...

Maçtan sonra Rıza hocada takımdan memnun olduğunu belirterek alınan 1 puanın çok iyi olduğunu söyledi. 

Yine hakemin verdiği yanlış kararlarla gitti 2 puanımız, Başakşehir´in attığı golden önce verilen çift vuruşun hatalı olduğunu söyledi spor hocaları, özellikle Bünyamin Gezer ve Erman Toroğlu çok kızdılar hakeme ve yanlış bir karar verdiğini söylediler?

Bu sezon hakem hatalarıyla kaç puan kaybettik, unuttuk gitti?

Artık ara transfer sezonu başladı, takımımız iki tana sağ kanat futbolcusu aldı, bize 10 numara şart.  İnşallah çok iyi bir oyuncu alacak yönetim, 3- 4 takviye yaptığımızda takım çok güzel olacaktır.

Türkiye kupasında iyi bir kura çektik, Antalyaspor´u eleyip yarı finale kalmamız gerekiyor, Sivasspor artık Avrupa kupalarında her sezon olmalı?

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?