USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

BİR ADIM DAHA

15-02-2017

Pazar günü  oynadığımız Samsun spor maçı bizi hedefimize bir adım daha yaklaştırdı. Maç için çok bir şey yazmaya gerek yok aslında. Önemli olanın 3 puan olduğu haftalara girdik. Rakiplerimizden kaybeden, berabere kalan,  galip gelenler oldu. Hatta Giresun spor ve Ümraniye spor gibi yeni rakiplerimiz oldu. Bütün takımlar müthiş bir stres içerisindeler. Bu haftalarda soğuk kanlılığını koruyan, en az hata yapan, tecrübeli olanlar öne çıkacaklar ve bir adım önde olacaklar. Aman hata yapmayalım. Takıma ve özellikle teknik heyete bu konuda güvenimiz sonsuz. Zira bu atmosferleri çok yaşadılar. Tecrübelerini takıma ve sahaya yansıtacaklardır.

       Samsun spor maçında takımın ilk yarım saat içindeki futbolu bildiğimi ve alıştığımız oyundu ama sonrasında sanki üzerine ölü toprağı serpildi de ayaklarımız, kafamız, beynimiz durdu. Ne yapacağımızı bilmez bir hal  aldık. Neyse ki rakibin son paslarının iyi olmayışı , bizim için 2.golün gelmesi ve maça dönmemiz, 3 puanı alıp bu önemli haftalarda kazasız yolumuza devam etmemizi sağladı. Halbu ki ben bu maçın rahat kazanılacağı düşüncesindeydim.

      Şimdi önümüzde çok önemli Denizli spor müsabakası var gerçekten en az Göztepe-Eskişehir deplasmanları kadar önemli. Zira Denizli spor takımı iyi organize olan ve kenardan çok iyi yönetilen bir takım. 3 puan ile dönmemiz belki bu hafta liderliği getirecek. Çünkü bakın Eskişehir evinde Manisa dan 5 yiyor. Göztepe son haftalarda  oyun anlamında çok geriledi ve puan kaybediyor, Yeni malatya da istikrarsızlık var. Bütün bu takımların içinde Sivas spor seviyesini ve oyun anlayışını sürekli geliştiren tek takım fakat yukarda da belirttiğim üzere yarışın kızışması ve haftaların azalması takımlar üzerinde stres yaratmaktadır.  Ne olur bu stresi yenin ve hatta rakiplere bakmayın bile. Ne yaparlarsa yapsınlar biz hafta-hafta galip gelelim , alacağımız en yüksek puanları alalım gerisi kolay. Ligin alt tarafı cadı kazanı gibi kaynamaya başladı. Düşmeme telaşı bütün takımları sardı. Lig sonuncusu lidere kafa tutuyor, içeri-dışarı demiyor fark atıyorlar. Böyle olunca bu ligde her  takım her takımı  yenebilir. Bu rakiplerimiz içinde geçerli. Dolayısıyla puan kaybetmeleri içten bile değil. Biz verebileceğimiz en az puan kayıplarını verelim gerisi gelecek. Çoğu gitti azı kaldı. Ha gayret?3-4 Haftayı kayıpsız geçersek sanki iş bitecek gibi. Haftaya liderliğimiz hayırlı olsun yazısında buluşmak üzere  hoşça kalın?.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?