USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Şimdi Destek Zamanı!

14-12-2018

Yarın oynanacak Sivasspor-Ankaragücü maçı için Yiğidolara büyük görev düşüyor.

Ligde son 4 haftada alınan güzel sonuçlar ve Hakan hocanın takımdaki başarısı ayakta alkışlanacak durumda. Bunun için taraftarlar da yarın oynanacak Ankaragücü maçına gelip stadyumdaki yerini almalı.

Geçen hafta olduğu gibi soğuk havada Ankara´yı taraftarın desteğiyle yenip zorlu Galatasaray maçına moralli hazırlanmalıyız.

Yarın kimsenin bahanesi olmamalı, stadyum dolu olmalı, 90 dakika boyunca takıma destek tezahüratları yapılmalı.

Bu önemli maçta 7´den 70´e kırmızı-beyazlı taraftarların stadyumdaki yerini almasını ve ligin ilk devresinin son iç saha maçında takımı desteklemesini canı gönülden istiyorum. Ne olursa olsun şimdi destek zamanı?

Hakan Hoca´nın planı

Hakan hoca yarın Ankaragücü karşısına farklı bir ilk 11 ile çıkacak. Geçen hafta cezalı Robinho´dan yoksun kadroyu sahaya süren Keleş, bu hafta Robinho´yu da kadroya katarak galibiyet peşinde olacak. Robinho ve Douglas gibi isimlerin yer alacağı kadroda bu ikilinin performansı tartışılmaz durumda. Bu iki isim sahada olunca ve yan yana gelince resmen şov yapıyorlar. Hafta içi yoğun tempoda çalışan Sivasspor´da Hakan hoca, rakibi Ankaragücü´nün artı ve eksilerini tek tek not etti. MKE Ankaragücü maçı için farklı bir plan hazırlayan Keleş, futbolcularına da ?GALİBİYET EMRİ´ verdi. Farklı bir ilk 11 çıkararak Ankara´yı zayıf yönleriyle yenme peşinde olacak olan Hakan hocanın planına gelince; yarın 4 Eylül Stadyumunda tanıklık edeceğiz?

Eren Dolak yaşatılmalı?

Ligde geçen hafta Sivasspor-Göztepe maçını izlemek için stadyuma gelen ve maç çıkışı kalp krizi geçirerek hayata gözlerini yuman Sivasspor taraftarı Eren Dolak kardeşimize de Allah´tan rahmet yakınlarına ve tüm Sivasspor camiasına başsağlığı diliyorum. Tüm spor camiası olarak gerçekten çok üzüldük. Hakk´a yürüyen bu kardeşimizi vefalı Sivasspor taraftarı ve Sivasspor´lu yöneticiler unutmayacaklardır. Yakın zamanda stadyumun bir bölümündeki tribüne ismi verilecektir diye umut ediyorum.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?