USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Üç Perdelik Oyun

21-11-2017

           İlk perde:Gol yiyinceye kadar olması gerektiği gibi oynayan,defansta dikkatli,kontrataklar ile gol arayacak ve bulduğunda skor yapıp direnci artacak bir Sivasspor. Oldukca başarılı olundu,direndik, bariz hata yapmadık.Genelde oyun 1.bölgede oynandı(böyle olacağı rakibin içinde bulunduğu durumdan belliydi).Fenerbahçe bu maçtan beraberlik dahi almamalıydı. Yoksa lig sonuna kadar durulmayacak bir kaosa sürüklenecekti.Bu yüzden baskılı bir oyunla golü buldular ve arkası nasılsa gelir hesabıyla rahatladılar.Ancak durum pek de öyle değildi.Oyunun 2. perdesi başlayacaktı.İlk perde yenilen ilk golle kapandı.

         İkinci perde: Son haftalardaki Sivasspor çıktı sahneye.Oynamaya başladık,artık roller değişmiş,atak yapan, gol arayan ,süper lig takımı sahne almıştı.İlk yarının sonlarına doğru gol geliyorum dedi.Rybalka´nın kafa şutu direği yalayıp dışarı çıktı.Soyunma odasında Samet Hoca bu Fenerbahçe´nin yenilmeyecek takım olmadığını anlatmış takıma.47 de müthiş güzel bir gol bulduk.İşte tam bu sırada herkes gibi bende 3 puan şarkıları söylemeye başladım.Bunu Fenerbahçe yedek kulübesinin atmosferide gösteriyordu zaten.Hocasından tutun idarecisine ve yedek futbolcuların suratlarından düşen bin parça idi.60. dakikaya kadar yani ikinci perdenin son dakikalarına kadar herşey yolunda idi.Bir karambol yine gol ama hiç önemli değildi.Zira biz daha iyi oynuyorduk.

          Üçüncü perde:Sahnede Biofuma var.İlerleyen dakikalarda galibiyeti perçinlemek için gol arayacak olan Fenerbahçe strese girecekti.Bu durumdan en iyi yararlanacak oyuncu olan Biofuma rolünü yanlış ezberlemiş olacak ki hiç yok yerden sarı kart gördü.Hadi sarısında hakemin o pozisyonda yanlış kararı ve haklı olarak itiraz şekli normaldi de be adam uzatacak ne vardı. Neyi değiştirecektin? Şimdiye kadar değiştiren olmuşmuydu? Ne gerek vardı!!!

        Yenik duruma düşsek de biz maçı çevirip galip gelebilirdik. En azından beraberlik çıkarırıdık.Kırmızı karttan sonra son perde de sahada olmayan fişi çekilmiş bir takım kaldı.İlk perde ve ikinci perde bizim üçüncü perde Fenerbahçe´nin oldu.Gösteri bittiğinde mutlu olan taraf rakipti.

         Olsun dert değil.Sonuçta deplasmanda Fenerbahçe gibi bir takıma kaybettik.Oyun oynandığı bölümlerde iyi maç çıkardık.Hakemin de etkili olduğu oynanmayan bölümleri yok sayıyorum.Bir sonuç çıkaracak olursak işin nükte tarafına bakalım:Sivasspor maçı Fenerbahçe´ye hediye etti de ´´ n´olacak Fener´in bu hali ´´ polemiğini bir hafta boyunca ertelemiş oldu....

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?