GMH İl Müdürlüğü Açıldı

GMH İl Müdürlüğü Açıldı

Gündem - 8 yıl önce



Açılışta konuşan GMH Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Türkeş Kocabey, ‘Çağdaş sigorta anlayışını ve güvenilirliğini bir adım ileriye taşıma noktasında üstün gayret ve çabalarıyla dikkat çeken Sivas’taki çalışma arkadaşlarımız, özellikle trafik kazaları mağdurlarının yanında ve desteğinde başarılı bir şekilde olmaya devam etmektedirler. Bizim yapmamız gereken tek şey mağduriyeti en kısa zamanda çözmektir. Bu konuda Grup Merkez Hasar adına faaliyet gösteren şubemiz Sivas ve Çevre ilçelerde yaşayan her kesin zaman mefhumu gözetmeksizin hizmetindedir’ dedi

HAYRULLAH AĞKAŞ

Grup Merkez Hasar (GMH) Sivas İl Müdürlüğü açıldı. Açılışa GMH Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Türkeş Kocabey ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.

Genel merkezi Ankara’da bulunan Grup Merkez Hasar (GMH) ülkemizde bir ilke öncülük ederek sigorta kapsamında oluşan her türlü kayıp ve zararları profesyonel kadrosuyla 10 yıldır sonuçlandırmaya devam ediyor.

Bu kapsamda; protokole mensup kişiler ile GMH Sivas Acente Müdürü Kahraman Hadi Taşkın ve grup merkez hasardan hizmet almış olan mağdurlar ile çok sayıda vatandaşlarımızın da hazır bulunduğu ortamda yeni hizmet ofisinin açılışı gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen açılış ve ziyaret neticesinde GMH Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Türkeş Kocabey ve diğer yetkililer yeni ofisin açılışında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kocabey, basına yaptığı açıklamada kurumlarının çalışmaları ve mağdurların sorunları hakkında bilgiler verdi. Kocabey, ‘Çağdaş sigorta anlayışını ve güvenilirliğini bir adım ileriye taşıma noktasında üstün gayret ve çabalarıyla dikkat çeken Sivas’taki çalışma arkadaşlarımız, özellikle trafik kazaları mağdurlarının yanında ve desteğinde başarılı bir şekilde olmaya devam etmektedirler. Bizim yapmamız gereken tek şey mağduriyeti en kısa zamanda çözmektir. Bu konuda Grup Merkez Hasar adına faaliyet gösteren şubemiz Sivas ve Çevre ilçelerde yaşayan her kesin zaman mefhumu gözetmeksizin hizmetindedir’ dedi.

Grup Merkez Hasar Türkiye’nin 76 ilinde acente müdürlükleri ve temsilcilikleriyle ülkemizin tamamında hizmet verdiğini belirten Kocabey, ‘2006 yılından itibaren profesyonel kadrosuyla, hasar tasfiye işlemlerine öncülük ederek çalışmalarını sürdürmektedir’ ifadelerini kullandı.

Kocabey şunları kaydetti:

‘Yaygın hizmet ağı vasıtasıyla ülkemizin bütün illerinde faaliyet gösteren Grup Merkez Hasar (G.M.H.) Hasar Yönetimi ve Danışmanlık Hizmetleri, Türkiye'de bir ilke imza atarak, vatandaşların sigorta kapsamındaki kayıp ve zararlarının en kısa sürede doğru ve güvenilir bir şekilde telafi edilmesi için aracılık ve danışmanlık hizmetleri vermektedir.

Grup Merkez Hasar, trafik kazası, iş yeri kazası, yangın, doğal afet, kasko, deprem gibi sigorta kapsamına giren her türlü maddî ve bedeni zararların karşılanmasını sağlamaktadır. Birçok vatandaşımız geçirdiği trafik kazası ya da diğer kazalarda haklarını bilmediği için hakli olduğu halde haksız duruma düşmektedirler Bunun sonucunda da bazı hak kayıpları yaşamaktadırlar.

Vatandaşlarımız, mağduriyetlerinin karşılanması maksadıyla sigorta şirketlerine müracaat ettiklerinde, çeşitli kurum ve kuruluşlardan çok sayıda evrak getirmeleri istenmektedir. Bu kapsamda zarara uğrayan vatandaşlarımız bunlarla uğraşmak yerine çoğu zaman zararlarını kendileri karşılamakta, ya da var olan haklarını bilmediklerinden dolayı gerekli yerlerden gerekli zamanlarda taleplerde bulunamamakta veya haklarından feragat etmektedirler. Bu durumda birçok vatandaşımız mağdur olmaktadırlar. G.M.H. bu konularda işlemlerin takibi maksadıyla alacağı özel vekalet ile vatandaşların bütün haklarını ilgili sigorta şirketlerinden talep ederek, hak ettikleri tazminat bedellerinin, vatandaşların kendi gösterecekleri hesap numarasına aktarılmasını sağlamaktadır.

Ayrıca; vatandaşlarımızın tazminat talebi tamamen karşılanıncaya kadar da mağdurlardan hiçbir şekilde ücret talep edilmemektedir. G.M.H. kadrosunda, Profesyonel, konusunda uzman personeli ve hasar uzmanları ile bu çalışmaları gerçekleştirmektedir, ilgili mevzuat çerçevesinde en geç 1,5 - 2 ay içerisinde vatandaşlarımızın hak ettikleri tazminatlarını almalarını sağlamaktadır. GMH ilgili sigorta şirketinden tazminat talebinde bulunurken aktüerya hesabı (zarar hesabı) yaptırarak mağdurların hak ettikleri tazminatın tam olarak alınmasını sağlamaktadır.

Vatandaşlar son 10 yıl içinde meydana gelen kazalarda yaşanan kayıp ve zararlar için her zaman ve çekinmeden G.M.H.’ye başvurabilir ve bilgi alabilirler. G.M.H. sigortalı yaşamın yaygınlaştırılması ve ülkemiz insanlarının bu konularda yaşayabileceği sorunların çözümü için bu çabalarını artırarak devam ettirme kararlılığındadır.G.M.H. SİVAS Acente Müdürlüğünün faaliyetlerine başlamasını müteakip başarılı çalışmalarını temel amaçlarına uygun olarak bu ilimizde de devam etmektedir.

GMH Yönetim Kurulu Başkanı Kocabey, ‘Sigorta kapsamında zarar gören vatandaşlarımız öncelikle bizlere internet üzerinden www.gmh.com.tr. adresinden ulaşabilecekleri ayrıca, Sivas’ta ki yeni açılan: Kardeşler Mh. 1. Sokak Gül İhlâs Apt. A. Blok Kat 1d.1 (STM Avm Üstü) adresindeki acente Müdürlüğümüze 0 346 2151554 numaralı telefonlardan ulaşma imkânlarına da sahip bulunmaktadırlar’ şeklinde konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Çamlıbel Geçidi Tünelle Aşılacak

2016-02-16 09:41 - Gündem

Sarı´lar Yeniden Başkan

2016-02-17 09:41 - Gündem

Sivas´tan Kenya´ya Uzanan Sağlık

2016-02-22 09:37 - Gündem

Bu Semt Artık Demode

2016-02-16 09:35 - Gündem

Masa Tenisinde Dereceler Belli Oldu

2016-02-19 22:21 - Gündem

Pembe Taksiye Tepkiler Büyüyor

2016-02-18 10:25 - Gündem

Dereceli Satranççılardan Vali´ye Ziyaret

2016-02-19 22:22 - Gündem

Kendi Küçük, Düşüncesi Büyük

2016-02-16 09:36 - Gündem

BBP´de Gözler Sivas İl Kongresinde

2016-02-19 09:23 - Gündem

?Kaybedeni Olmayan Ödüllü Yarışma?

2016-02-16 09:35 - Gündem

İlgili Haberler

Sivas'ta Bugün Hangi Eczaneler Nöbetçi? 18 Mayıs 2024

20:21 - Gündem

Hükümlü ve Tutuklulara 19 Mayıs'ta Açık Görüş İzni

19:56 - Gündem

Kırım Tatar Sürgününün Üzerinden 80 Yıl Geçti!

19:42 - Gündem

19 Mayıs 81 İlde Coşkuyla Kutlanacak!

19:40 - Gündem

Sivas'ta Müzeler Günü Kutlandı

18:13 - Gündem

Günün Manşetleri

Süper Lig'de Skandallar Devam Ediyor! Hakem Umut Meler Bir Kez Daha Saldırıya Uğradı!

20:41 - Spor

Sivas'ta Bugün Hangi Eczaneler Nöbetçi? 18 Mayıs 2024

20:21 - Gündem

Sivas'ta Bugün Kimler Vefat Etti? 18 Mayıs 2024

20:17 - Yaşam

Sivas'ta Kahreden Kaza!

19:27 - Asayiş

Sivas'ta Dikkatsizlik Kazaya Neden Oldu! 11 Yaralı Var!

19:22 - Asayiş