Ömrü Ramazan Olanın Akıbeti Bayram Olur

Ömrü Ramazan Olanın Akıbeti Bayram Olur

Gündem - 8 yıl önce



HAYRULLAH AĞKAŞ

İlimizde AK Parti tarihinin en kalabalık Bayramlaşma programlarından birisi dün yaşandı. Tarihi Sivas Kalesi’ndeki Çay Bahçesi’nde düzenlenen programa Sivas halkı büyük ilgi gösterdi. Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın da katıldığı bayramlaşma programına Milletvekilleri, mevcut yönetim ve eski yönetimlerden de birçok isim yer aldı.

Çay bahçesinin ortasındaki sahneye platform kurulurken, Bayramlaşma törenine katılan Parti teşkilatları ve Sivas halkı da platformun etrafında kurulan masalarda ağırlandı. Bayramın 3. günü saat 14.00’da baylaşan programda halkı tatlı ikramında da bulunuldu.

Programa, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas Valisi Davut Gül, AK Parti Sivas Milletvekilleri Hilmi Bilgin, Mehmet Habib Soluk ve Selim Dursun, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, AK Parti İl Başkanı Av. Ziya Şahin, Merkez İlçe Yönetimi, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları yönetimleri ile yüzlerce vatandaş katıldı.

Programda söz alan Sivas Valisi Davut Gül, AK Parti Milletvekilleri Hilmi Bilgin, Selim Dursun ve Habib Soluk, Belediye Başkanı Sami Aydın ve AK Parti İl Başkanı Av. Ziya Şahin tüm Sivas halkının ve İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramlarını kutlayarak, daha nice bayramlara ulaşmalı temenni ettiler. Protokol üyeleri son günlerde şehit olan güvenlik güçlerine Allah’tan rahmet dileyerek, yakınlarına ve milletimize de başsağlığı dilediler.

Bayramlaşma programında konuşma yapan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, tüm Sivas halkının ve parti teşkilatlarının Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.

Ramazan Bayramında aynı ilde olup da sadece bir kısa mesajla bayramın kutlanmaması gerektiğinin altını çizen Bakan Yılmaz, Bayram ziyaretlerinin önemine dikkat çekti.

Bakan Yılmaz, ‘Ömrü Ramazan olanın akıbeti bayram olur. Yani tüm hayatımızı bir Ramazan ayı gibi geçirirsek, sonunda hayra ulaşırız ve akıbetimiz de bayram olur. Tüm ömrümüzü Ramazan gibi geçirmek dileğiyle…’ dedi.

Sivas’a gelirken Başbakan Binali Yıldırım ile telefonda görüştüğünü belirten Bakan Yılmaz, ‘Sayın Başbakanımızın tüm Sivas halkına selamları var. Hepinizin Ramazan Bayramını tebrik ediyor. Başbakanımızın nüfusu her ne kadar Erzincan olsa da, aslen Sivaslıdır. Sivas’ın sorunlarıyla ilgili bizden daha fazla ilgileniyor. Bu yüzden Başbakan Yıldırım döneminde Sivas’ın ve Sivaslının aşamayacağı hiçbir engel yoktur’ ifadelerini kullandı.

Hükümet tarafından yurt genelinde yapılan yatırımlarla ilgili konuşan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, bütün illerde olduğu gibi Sivas’ta da çok sayıda gelişmeler yaşandığını ve bunların birçoğundan halkın haberinin olmadığını belirtti.

Ülkenin en önemli sorunlarının terör, ekonomi ve eğitim olduğuna değinen Yılmaz, Milli Eğitim Bakanlığı olarak ilimizde ve ülkemiz genelinde yapılan yatırımları anlattı.

Bakan Yılmaz’ın konuşmalarının ardından tüm il protokol üyeleri programa katılan vatandaşlarla bayramlaştı.

Haftanın Öne Çıkanları

Belediyespor U11 Takımı Sivas Şampiyonu Oldu

2016-07-08 09:52 - Gündem

Avrupa 8.´Si Oldular

2016-07-02 14:57 - Gündem

Belediyespor 8 Oyuncu İle Anlaştı

2016-07-02 14:56 - Gündem

?Madımak Olayı´nın Sivas´la Alakası Yok?

2016-07-02 14:59 - Gündem

Armutlu Yolu Onarıma Alındı

2016-07-01 16:57 - Gündem

?İslam Dünyasında Akan Kan Dursun?

2016-07-01 16:58 - Gündem

Bayram Bilançosu 1 Ölü 31 Yaralı

2016-07-08 09:56 - Gündem

Yeni YHT Güzergâhına Acele Kamulaştırma

2016-07-01 10:48 - Gündem

Kale Etrafında Sorunlar Dinmiyor

2016-07-01 10:46 - Gündem

Resmen Yiğido Oldular

2016-07-08 09:54 - Gündem

İlgili Haberler

Sivas'ta 2 Yıl Önce Başıboş Köpekler Tarafından Isırılan Belinay Ameliyat Olacağı Günü Bekliyor!

12:22 - Gündem

Sivas'ta Yapılan Deprem Tatbikatı Gerçeğini Aratmadı

12:15 - Gündem

SMA'lı Cihad Bebek Sivaslılardan Yardım Bekliyor

11:33 - Gündem

Hakan Aksu Türkiye'nin İlk ve Tek Yerli ve Milli Bulaşık Makinesi Deterjanını İnceledi

10:33 - Gündem

Sivas Pastırması Ankara'ya Damga Vurdu

10:25 - Gündem

Günün Manşetleri

Sivas'ta 2 Yıl Önce Başıboş Köpekler Tarafından Isırılan Belinay Ameliyat Olacağı Günü Bekliyor!

12:22 - Gündem

Sivas'ta Yapılan Deprem Tatbikatı Gerçeğini Aratmadı

12:15 - Gündem

Babasının Felç Kalması Oğlunu Sanata Yöneltti

12:08 - Yaşam

SMA'lı Cihad Bebek Sivaslılardan Yardım Bekliyor

11:33 - Gündem

AK Pati Sivas Milletvekili Toy: AK Parti'nin Yaptıklarının Sindirilmesi Zaman Alacak!

11:12 - Politika