Bülent Uygun Taraftara Seslendi: Bizi Yalnız Bırakmayın!

EMS Yapı Sivasspor Süper Lig’in 36. Haftasında Başakşehir’i konuk edecek. Pazar günü oynanacak maç öncesinde kırmızı beyazlı ekip, yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamladı.

Spor - 1 hafta önce

Sivasspor, Trendyol Süper Lig’in 36. haftasında Pazar günü sahasında RAMS Başakşehir ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarını sürdürdü. Vali Lütfullah Bilgin Sivasspor Tesisleri'nde Teknik Direktör Bülent Uygun ve yardımcıları yönetiminde yapılan antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman denge çalışmalarıyla devam etti. Ardından minyatür kalede maç yapan Yiğidolar, son bölümde ise çift kale maç oynadı.

“ZOR BİR MAÇ BİZİ BEKLİYOR”

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Bülent Uygun, Başakşehir maçına galibiyet için çıkacaklarını vurguladı. Uygun, “Sivasspor'umuzun 57. yılı kutlu olsun. Anadolu'dan söylediğim gibi şampiyon çıkacaktır, en yakın zamanda. Bunlardan da bir tanesinin Sivasspor olmasını temenni ediyorum. Çünkü süreç belki çok zor. Ekonomik olarak çok uçurumlar olabilir. İnşallah Eskişehirspor'umuz geri gelir. Zonguldakspor'umuz, Sakaryaspor'umuz, Kocaelispor'umuz geri gelir. Bunların hepsini Süper Lig'de tekrar yerlerini alırlar ve bu güzellikleri hep beraber yaşamaya devam ederler. Gerçekten taraftarla birlikte güzel oluyor. Başakşehir de şampiyon olan takımlarımızdan bir tanesi. Onlar da seyircisi olmadan bu işi başarmış olan, gerçekten yönetimsel anlamda da çok doğru işler yapan bir takıma karşı oynayacağız. Şu anda elindeki kadro her geçen gün üstüne koyarak başarılı olmuş bir takıma karşı oynayacağız. Zor bir maç bizi bekliyor. Taraftarımızdan bizi yalnız bırakmamalarını, bizi desteklemelerini istiyoruz. Kalan 3 maçta da elimizden geldiği kadar kazanarak 9 puanla sezonu bitirmek ana hedefimiz. İnşallah başarırız” dedi.

 “MİLLİ TAKIMDA EN İYİ PERFORMANS GÖSTEREN FUTBOLCU”

Bir basın mensubunun 'Emre Gökay’a, Avrupa’dan transfer teklifleri geldiği yönünde haberler çıkıyor. Bu doğru mu?' şeklindeki sorusuna Uygun, “Emre Gökay U18 Milli Takımı'nda en iyi performans gösteren ve kendi mevkiinde en iyi oyuncu. Milli takımlardaydı, bugün itibarıyla tekrar geri geldi. Onu kullanarak gelişimini sağlamaya çalışıyoruz. Zaten bireysel antrenman koçları var. Onlar da onun eğitimine katkı sağlıyor. Sürecin içerisinde tabii bu transfer konuları yönetimin söyleyeceği bir süreç. Onun geleceği, Sivasspor'un menfaati ne olursa onu hayata geçirmek istiyoruz” yanıtını verdi.

 “YÖNETİM TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRİYOR”

Son olarak Rey Manaj’a gelen transfer teklifleri olduğunu da dile getiren tecrübeli çalıştırıcı, “2-3 tane takımdan transfer teklifi geldi. Bu teklifleri değerlendiriyor yönetim. Bunların hepsinde Gökhan Karagöl yetkili ve o görüşüyor. Sonrasında yönetim kurulumu başkanımıza iletecek. Tabii burada önemli olan Sivasspor'un menfaati. Her şey Sivasspor'la alakalı. Biz yeni sezonla ilgili çok güzel projeler elde edeceğiz. Onunla ilgili hiç şüpheniz olmasın. Belediye Başkanımız, Valimiz onlar da bizim yapacağımız projelere zaten desteklerini esirgemeyecekler. Onlar da kendi sözlerini vermişlerdi. Sadece bu da değil. Bununla beraber gelecekle ilgili transfer çalışmalarımızı da en güzel şekilde yapacağız, Gökhan Karagöl bunların hepsine özellikle ilgileniyor. O yönde Sivasspor'un geleceğiyle ilgili güzel planlar yapacağız. Biz şimdi günümüzü ve geleceğimizle ilgili planların başındayız. İnşallah başarmaya devam edeceğiz” diye konuştu. /İHA/

 

 

 

 

 

Haftanın Öne Çıkanları

Sivas'ta Can Pazarı Yaşandı! 273 Yaralı!

2024-05-07 10:13 - Asayiş

Adem Uzun Ses Yükseltti: Yılların İhmali Bize Mal Edilemez!

2024-05-06 09:11 - Gündem

Sivas Belediyesi Aba Altından Sopa Gösterdi

2024-05-09 14:26 - Gündem

Divriği Ulu Camii için şok karar! Sadece o saatlerde ziyaret edilebilecek

2024-05-08 09:08 - Gündem

Bayrak Sivas'tan Gitti!

2024-05-06 10:11 - Gündem

Bakan Yardımcısı Boyraz Memleketi Gürün'de!

2024-05-06 10:19 - Gündem

Müdür Bey Bir Zahmet Bu İşi Çözün!

2024-05-10 11:14 - Gündem

Eski Sanayi Projesi Rafa Mı Kalkıyor? Özbelsan Genel Müdürü Açıkladı

2024-05-09 09:23 - Gündem

Polonyalı Güreşçiler Taha Akgül'den Etkilenip Sivas'a Geldiler!

2024-05-06 10:52 - Spor

"İftira! İspat Etsinler 100 Katını Vereceğim"

2024-05-09 09:08 - Politika

İlgili Haberler

Rey Manaj Yine Zirvede!

11:01 - Spor

Sivaslı Sporculardan Madalyalara Ambargo!

10:57 - Spor

Sivaslı Atletler Mersin'e Damga Vurdu!

10:52 - Spor

Sivasspor Yeni Sponsorunu Buldu!

10:23 - Spor

Süper Lig'de Skandallar Devam Ediyor! Hakem Umut Meler Bir Kez Daha Saldırıya Uğradı!

20:41 - Spor

Günün Manşetleri

Sivas'ta Bugün Hangi Eczaneler Nöbetçi? 20 Mayıs 2024

16:47 - Gündem

Sivas'ta Bugün Kimler Vefat Etti? 20 Mayıs 2024

15:33 - Yaşam

Eczacılar Vatandaşları Bilgilendirdi

13:38 - Gündem

Osmanlı'dan Cumhuriyet'e Asırlık Silahlar Sivas'ta Sergileniyor

13:25 - Gündem

Sivaslıların Kamyon Arkası Sözleri Gülümsetti

13:19 - Röportajlar