MUHSİN YAZICIOĞLU ÜZERİNDEN SİYASET YAPMAYIN!

MUHSİN YAZICIOĞLU ÜZERİNDEN SİYASET YAPMAYIN!

Gündem - 7 yıl önce



Yunus BUDAKTAŞ

Önceki gün TRT´de yayınlanan Pelin Çift ile Gündem Ötesi isimli program da Muhsin Yazıcıoğlu´nun konu edilmesine tepki gösteren Büyük Birlik Partisi Sivas İl Başkanı Uğur Bulut, yaşanan referandum sürecinde Muhsin Yazıcıoğlu´nun siyasete alet edilmesine karşı olduklarını söyledi. Bulut, referandum sürecinde insanların ayrıştırıldığını ifade ederek, ?Ülkemiz malum 18 maddelik bir anayasa değişikliği paketi ile referandum tarihine doğru bir sürece girdi. Bu süreçte Büyük Birlik Partisi olarak, gerek siyasi erkin gerekse muhalefet partilerinin hiç tasvip etmediğimiz bir usul ve üslup kullandığı gördük. Biz Büyük Birlik Partisi olarak her zaman milletin yanında duran bir siyasi hareket olarak üstümüze düşen görevi yaparız. Toplumu kutuplaştırmanın, toplumu ötekileştirmenin kimseye bir şey kazandırmayacağını düşünüyoruz. Ne evet cephesinde ki insanlar ne de hayır cephesindeki insanlar, bu pakete karşı oy kullanmazsanız cumhuriyet elden gider, laiklik elden gider, ya vatanseversiniz ya değilsiniz gibi söylemlerde bulunmasınlar. Ne de paketin içeriğini anlatmak adına hiçbir şey yapmayan Ak Parti ve destekleyen MHP, siz bu paketi desteklemezseniz DAEŞ´in, FETÖ´nün, PKK´nın yanında olursunuz gibi milleti itham edici, bölücü, ayrıştırıcı bir üslup kullanmamalarını diliyoruz.?dedi.

 

GERÇEKLERİ AÇIKLAMAK YERİNE OY DEVŞİRİYORLAR

Muhsin Yazıcıoğlu´nun 8 yıl önce bir suikaste kurban gittiğini savunan Bulut, Muhsin Yazıcıoğlu´nun hayatını kaybettiği helikopter kazası ile ilgili hükümeti eleştirdi. Bulut, ?Medya kuruluşlarına emir verilerek, Muhsin Yazıcıoğlu´nun hayatını anlattırıp gerçekleri açıklamak yerine, Muhsin Yazıcıoğlu üzerinden siyaset devşirmeye çalışıyorsunuz. Bu duruma önceki gün TRT´de dahil oldu. Buradan diyorum ki; ey TRT, ey AKP karpuz kesmekle yürek soğutulmaz. Siyasi iktidarın emrinde ki kalemşörler, paketlerini meşrulaştırmak adına Muhsin Yazıcıoğlu´nun katillerini bulmaktansa, Muhsin Yazıcıoğlu´nun duruşundan, mücadeleciliğinden, dava adamlığından dem vurarak programlar yapıyorlar. Programda sunucu 30 binin üzerinde tivit olduğunu söyledi ancak ne hikmetse can alıcı tivitlerin hiçbirin okumadı. Ayrıca programında yarıda kesilmiş gibi olmasından son derece rahatsızız.?ifadelerini kullandı.

YAZICIOĞLU´NU SEVİYORSANIZ SİZE VERDİĞİ DOSYALARI AÇIN

Bulut, Muhsin Yazıcıoğlu suikatiyle ilgili kanun önünde hiç kimsenin hesap vermediğini ifade etti. Bulut, ?Dönemin Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, arama kurtarma faaliyetlerini akamete uğratan bir numaralı insandır. Onu ben Danıştay üyesi yapmadım. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici de yapmadı. Bugün ki siyasi erk yaptı. Suikastin gerçekleştiği gün bölgedeki tek yetkili olan Adana Jandarma Bölge Komutanı Ali Apantay´ı ben ya da genel başkanımız Mustafa Destici, Jandarma Genel Komutanlığına getirmedi. Muhsin Yazıcıoğlu´nu seviyorsanız Muhsin Yazıcıoğlu´nun size verdiği ve bugüne kadar içini açıp bakmadığınız o dosyaya bakın. Herkes bıraksın Muhsin Yazıcıoğlu üzerinden siyaset yapmayı. Muhsin Yazıcıoğlu üzerinden siyaset yapacak adam, 3. yargı paketiyle tutuklu olan 7 kişiyi salıvermeyecek. Muhsin Yazıcıoğlu´nu anlatacak birileri varsa onlar Türk milletinin son kalesi olan Büyük Birlik Partisi´nde siyaset yapan yol arkadaşlarıdır.?şeklinde konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

SU SAYAÇLARI ELEKTRONİK OLACAK

2017-02-23 06:00 - Gündem

İLÇE OKULLARI FARK ATTI

2017-02-21 06:00 - Gündem

KANGAL KOYUNUNUN DEĞERİ BİLİNMİYOR

2017-02-20 07:00 - Gündem

TORNA TEZGÂHINDAN DÜNYAYA AÇILAN FİRMA

2017-02-23 06:00 - Gündem

TARİH VE KÜLTÜR ŞEHRİ SİVAS GÖK MEDRESE

2017-02-22 06:00 - Gündem

Sivas´ta şehitler anısına çift başlı kartal anıtı açıldı

2017-02-18 07:00 - Gündem

KANGAL, KONYA ŞEKER´E ?AĞIR? GELDİ

2017-02-17 07:00 - Gündem

YÜZYILLARDIR SÜREGELEN SANAT ?HÜSNÜ HAT?

2017-02-22 06:00 - Gündem

?KENDiNiZi iYi YETiŞTiRiN?

2017-02-23 06:00 - Gündem

60 yaşındaki adamın öldüğü 3 gün sonra anlaşıldı Bir garip ölmüş diyeler...

2017-02-22 06:00 - Gündem

İlgili Haberler

İstanbul- Sivas Yüksek Hızlı Treni Sivas'a Geldi

17:19 - Gündem

Keneden Korunmak İçin Ne Yapılmalı?

16:08 - Gündem

Sivas'ta Bugün Hangi Eczaneler Nöbetçi? 4 Mayıs 2024

15:22 - Gündem

Sivaslı Çiftten Vefa Örneği! Kaybettikleri Oğulları Adına Hastaneye Röntgen Cihazı Bağışladılar

15:04 - Gündem

İçişleri Bakanlığı, tasarruf tedbirleri kapsamında koruma araç ve polis sayılarını azalttı

13:36 - Gündem

Günün Manşetleri

İstanbul- Sivas Yüksek Hızlı Treni Sivas'a Geldi

17:19 - Gündem

Sivas'ta Bugün Hangi Eczaneler Nöbetçi? 4 Mayıs 2024

15:22 - Gündem

Sivaslı Çiftten Vefa Örneği! Kaybettikleri Oğulları Adına Hastaneye Röntgen Cihazı Bağışladılar

15:04 - Gündem

Sivasspor'da Bomba Transfer İddiası!

13:38 - Spor

Sivas’ta 7,4’lük deprem olursa…

13:22 - Gündem