Oğuzhan SARZEP

Engelli dernekleri, belediye meclisi kararıyla engelli vatandaşlara yönelik yapılan su indiriminden dolayı Belediye Başkanı Hilmi Bilgin´i makamında ziyaret ederek teşekkür etti.

Aralık ayı ilk meclis toplantısında alınan karar neticesinde; 2020 yılında suya zam yapmama kararı alınırken engelli vatandaşların da içme suyunda 15 metreküpe kadar olan kısmının yüzde 50 oranda indirim yapılması karara bağlanmıştı.

Başkan Bilgin´in talimatlarıyla yapılan indirimden dolayı teşekkür ziyaretinde bulunan dernek başkanları, vatandaşları destekleyen bu tür kararların alınmasından dolayı Başkan Bilgin´e memnuniyetlerini ifade ettiler.

ÇOK MUTLUYUZ

Su indiriminden dolayı memnun olduklarını belirten Görme Engelliler Dernek Başkanı Salman Deveci; Belediyemiz güzel bir çalışmaya imza attı. Öncelikle bu karardan dolayı duyduğumuz mutluluğumuzu ifade etmek istiyoruz. Seçim öncesi söz vermiştiniz ve bu vaadinizin gerçekleştirilmesi tüm engelli vatandaşlarımızı mutlu etti. Alınan karar için teşekkür ediyoruz dedi.

Deveci, engelli vatandaşlara yönelik yapılan çalışmaların çok iyi seviyede olduğunu sözlerine ekledi.

DAHA GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞIZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Bilgin ise, İnşallah şartlar iyileştikçe daha güzel hizmetler yapacağız. Genel olarak da suya zam yapmadık ve engelli kardeşlerimize yönelik de böyle bir indirim yaptık. Önümüzdeki süreçte sizlerin hayatını birebir etkileyecek güzel projeleri hayata geçireceğiz. Bu konuda çözüm odaklıyız ve irademiz net. Ben de sizden dua ve destek bekliyorum diye konuştu.

Ziyarette; Görme Engelliler Dernek Başkanı Salman Deveci, Bedensel ve Zihinsel Engelliler Dernek Başkanı Halil Geçgil, İşitme Engelliler Başkanı Mustafa Epik ve dernek üyeleri hazır bulundu.

Muhabir: Haber Merkezi