USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Transfer Haftaya

Transfer Haftaya

Transfer Haftaya
26-12-2013 16:01
Google News


Carlos yönetimle hafta sonu bir görüşme yaparak transfer hakkında konuşacaklarını ifade etti.

İRFAN ÖZŞEKER

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında sahasında Kardemir Karabükspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Sivasspor'da Roberto Carlos, antrenmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos bu hafta sonu Karabükspor ile oynanacak olan ligin ilk yarısının son maçının çok zor bir karşılaşma olacağını söyledi. Carlos ‘Ligin ilk yarısını yukarılarda bitirmemiz için çok önemli bir karşılaşma bizim için. Daha sonrasında toparlanıp daha güçlü bir şekilde tekrardan devam edeceğiz ama bu maçı kesinlikle kazanmamız gerekiyor çok zorlu bir karşılaşma olacak ama kazanmamız gereken bir karşılaşma’

Devre arasının gelmesiyle birlikte transfer dedikodularının da başladığı bu dönemde Sivasspor ile adları geçen Beşiktaşlı İbrahim Toraman ve Fenerbahçe’den Serdar Kesimal dedikodularına da açıklık getiren Sivasspor teknik patronu Carlos bu oyuncuların alınması için yönetime isimlerini bildirmediğini, bu hafta sonu yönetimle bir araya gelerek alınması gereken oyuncular hakkında görüşme yapacağını söyledi. Carlos ‘Açıkçası ben hiç kimsenin şuan için adını vermedim transferle ilgili hiç kimsenin adını söylemedim. Bu transferle ilgili kimler gelecek kimler gelmeyecek bu hafta sonuna doğru yönetimimizle oturup konuşacağız. İkisi de çok iyi futbolcular gerçekten üst seviyede futbolcular ama  ne onlarla ilgili ne de başka bir oyuncu ile ilgili şuana kadar ben hiçbir şekilde hiçbir isim vermedim. Ama tabi isimleri söylenebilir oyuncular yönetimimize iyi oyuncular ama kimsenin ismi verilmedi’

FUTBOLCU NEREDE MUTLUYSA ORADA OYNAR

Roberto Carlos’un takımın başına gelmesiyle birlikte kadroda kendisine yer bulamayan

Sivasspor’un orta saha oyuncusu Kamil Groscki hakkında çıkan transfer dedikodularına açıklık getiren Brezilyalı teknik direktör ‘Henüz kendisiyle çok net bir konuşma yapmadık bu konuyla ilgili kendisiyle de görüşüp fikrini aldıktan sonra bir yorum yapabilirim şuan için yorum yapmam doğru olmaz. Oyuncular nerede mutlulursa orada devam etmek onların en doğal hakkı. Sivas’ta mutlu değilse başka bir yerde mutlu olacaksa buradan ayrılıp oralara gitmesi onun için iyi olacaktır’

GÜÇLÜ OYUNCULAR ALACAĞIZ

Devre arası takıma güçlü isimler ile takviye yapılacağını söyleyen Roberto Carlos ‘Şuana kadar burada oynama fırsatı bulamayıp başka yerlerde oynama fırsatı bulabilecek arkadaşlar varsa onlar için en iyi yol ne ise ona bakmaya çalışacağız. Onun haricinde de yönetimimize görüşüp kimler gidip kimler kalacak konusu ile ilgili gereken mevkilere de daha güçlü oyuncular alıp sezon sonunda çok daha iyi yerlerde ligi bitirmeye çalışacağız’

ÜMİT’LE KAVGALI MI?

Bir basın mensubunun geçtiğimiz hafta oynanan Akhisar Belediyespor maçında kırmızı kart görerek oyun dışı kalan Ümit Kurt’la arasında geçen diyalogu sorması üzerine açıklama yapan Roberto Carlos ‘Tabi pozisyondan dolayı Ümit biraz sinirliydi. Sinirli bir şekilde maçtan çıktı ama bana geldiğinde tamamen özür diledi böyle bir kırmızı kart gördüğü için yoksa aramızda kesinlikle hiçbir şekilde bir problem olmadı. Sadece kasıtlı bir şekilde yapmadığını takımı 10 kişi bıraktığı için üzgün olduğunu ve özür dilediğini söyledi aramızda hiçbir problem yok. Ümit çok iyi bir insan. Normal bir kırmızı kart o yüzden her şey normal ama tabi ki alışmaması lazım’ dedi. 

ANTRENMAN

Carlos yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman orta alanda pas ve top kapma  çalışması ile başladı. İstasyon çalışması ile devam eden antrenman yarı sahada çift kale maçla tamamlandı.

İdmana, sakatlıkları bulunan Rafik Djebbour, Timur Özgöz, Ziya Erdal, rahatsızlığı bulunan Aatif Chahechouhe ile izinli Aydın Karabulut katılmadı. John Utaka ve Kadir Bekmezci, idmanı düz koşuyla tamamladı.

Antrenmanda oyuncuların hırslı olduğu gözlendi.

ANTRENMANDA ÖNEMLİ MİSAFİR

Öte yandan dün yapılan antrenmanın önemli bir misafiri vardı. Antrenmanı Roberto Carlos’un kızı Roberta’da takip etti. Christmas tatili için Sivas’a gelen Roberta antrenmanı takip ederek babasına destek verdi. Kızının antrenmana gelmesi için konuşan Teknik Direktör Roberto Carlos ‘şuan Christmas bayramları olduğu için Brezilya’dan geldi hep beraber aile ortamı oluşturmak için ve bir süre beraber olacağız daha sonra ülkesine dönecek. Sivas’ı tanımaya geldi’ dedi.

KARABÜKSPOR’U YENECEĞİZ

Kırmızı beyazlı ekibin gözde oyuncularından Burhan Eşer ve Kadir Bekmezci, Karabükspor maçı için iddialı açıklamalarda bulundular.

Karabükspor maçının zor bir maç olacağını belirten orta saha oyuncusu Burhan Eşer, Karabükspor’u yenmek istediklerini söyledi.

‘KARABÜKSPOR’U YENMEK İSTİYORUZ’

Burhan Eşer hedefin galibiyet olduğunu belirterek şunları kaydetti; ‘Karabükspor maçı zor bir maç olacak. Geçen hafta hiç istemediğimiz bir mağlubiyet aldık son dakikada. Akhisar da bir kazaya uğradık. Ligin son maçında taraftarımızın da desteğiyle Karabükspor’u yenmek istiyoruz’ dedi.

Kırmızı beyazlı ekibin kaptanı Kadir Bekmezci, Karabük maçı dahil her maçı kazanmak istediklerini ifade ederek şöyle devam etti; ‘Son karşılaşmamızı Karabük ile oynayacağız. Baktığını zaman Karabük gerçekten iyi bir çıkış yakalayan takım oldu. Son haftaların favori takımı Karabük. Tabii bizde kendi sahamızda oynuyoruz. Ve kazanmak istiyoruz. Zor bir maç olacak. Biz kendi sahamızda oynuyoruz. Kendi sahamızda biliyorsunuz farklı bir futbol oynuyoruz. Her maçı kazanmak için oynuyoruz. O yüzden bu maça da iyi konsantre olup kendi seyircimizin önünde mutlaka 3 puan istiyoruz’ ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3799+64
2Fenerbahçe3796+62
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!