USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Kerem Atakan’a Beşiktaş Kancası

Kerem Atakan’a Beşiktaş Kancası

Kerem Atakan’a Beşiktaş Kancası
03-08-2022 07:00
Google News


Hayrullah AĞKAŞ

Demir Grup Sivasspor forması giyen 21 yaşındaki merkez orta saha için kırmızı beyazlılarla temasa geçen siyah beyazlılar, 1 yıl sonra sözleşmesi sona erecek olan Kerem Atakan'ı cüzi bir bedelle transfer etmenin hesaplarını yapıyor.

Gelen haberlere göre oyuncunun da Beşiktaş'a gelmek istediği ve Sivasspor yönetimine 'Transferim için lütfen yardımcı olun' dediği gelen haberler arasında. Beşiktaş yönetiminin sezon başlayana kadar birkaç gün içinde bu transferi de sonuca bağlamak istediği kaydedildi. Beşiktaş yönetiminin kırmızı beyazlı yönetime teklif yaptığı belirtildi. Yiğidoların cevabı bekleniyor.

Kerem Atakan Kesgin, Sivasspor'un Trabzonspor ile oynadığı Süper Kupa maçında da 28 dakika sahada kalmıştı. Genç oyuncu, kariyerine Bucaspor altyapısında başlamış ve daha sonra Göztepe, Sivasspor'da oynamıştı.

BEŞİKTAŞ'A GİTMESİNİ İSTERİM

Geçtiğimiz günlerde bazı platformlarda açıklamalarda bulunan Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay da Kerem Atakan Kesgin'in transferi ile ilgili “Şuan da bize gelen resmi bir teklif yok. Kulübümüzün ve oyuncunun menfaatleri doğrultusunda bir teklif gelirse Kerem Atakür Kesgin'in Beşiktaş'a gitmesini isterim” şeklinde açıklama yapmıştı.

KEREM ATAKAN KESGİN KİMDİR?

21 yaşındaki Kerem Atakan Kesgin, 5 Kasım 2000 yılında Tokat, Turhal'da doğmuştur. Orta saha mevkiinde oynayan 1.76 metre boyundaki futbolcu, Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'da ve Türkiye U-19 millî takımında forma giymektedir.

2015'te başlayan millî takım kariyerinde Türkiye U-15, Türkiye U-16, Türkiye U-17 millî takımlarında forma giydi. Halen Türkiye U-19 millî takımında forma giymektedir.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29.03.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!