USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Yiğidolar’da Tur Günü

Yiğidolar’da Tur Günü

Yiğidolar’da Tur Günü
02-03-2022 07:00
Google News


OĞUZHAN SARZEP

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında Demir Grup Sivasspor, bugün saat 17.00’da Bahçeşehir Koleji Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda İstanbul takımlarından Fatih Karagümrük ile karşılaşacak.

Tek maç eleme usulüne göre oynanacak mücadelede 90 dakikada eşitlik olması durumunda 15’er dakikalık iki uzatma oynanacak. Burada da eşitlik bozulmazsa seri penaltı atışları turu geçen takımı belirleyecek.

HAKEM: ARDA KARDEŞLER

Oynanacak olan karşılaşmada hakem Arda Kardeşler düdük çalacak. Kardeşler’in yardımcılıklarını ise; Hakan Yemişken (1. yardımcı hakem), Samet Çavuş (2. yardımcı hakem) ve Abdullah Buğra Taşkınsoy (4. hakem) yapacak.

KUPADA İLK RANDEVU

Demir Grup Sivasspor ile Fatih Karagümrük oynayacakları karşılaşma ile birlikte Ziraat Türkiye Kupasında ilk kez birbirlerine rakip olacak. Daha önce Süper Lig ve Türkiye 2. Lig’inde karşı karşıya gelen ekipler, kupada hiç karşılaşmamıştı.

YAYIN: ASPOR

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final karşılaşması bugün akşam 19:00’da başlayacak. Futbolseverlerin merakla beklediği mücadele Aspor’dan canlı olarak yayınlanacak.

SİVASSPOR’UN KUPA MACERASI

Yiğidolar, Türkiye Kupası serüvenine 5. turdan başladı. Sivas temsilcisi, 5. Turda MKE Ankaragücü’nü 2-1 yenerek son 16 turuna çıktı. Bu turda ise kırmızı-beyazlılar, deplasmanda Bandırmaspor’u 4-2 yenerek çeyrek finale yükseldi. Tarihinde bu kupayı henüz müzesine götüremeyen Sivasspor, bu sene kupa hasretine son vermeyi planlıyor.

KARAGÜMRÜK 4. TURDAN START VERDİ

Fatih Karagümrük kupa macerasına 4. turdan başladı. Bu turda Sarıyer’i 2-0 ile geçen Karagümrük, 5. Tur’da Bodrumspor’u 4-0 yenerek tur atladı ve son 16 Turuna kaldı. Karagümrük, Son 16 Turunda ise Süper Lig temsilcisi Konyaspor’u 5-4 yenerek çeyrek finale kaldı. Karagümrük, Süper Lig’de oynadığı 27 müsabakada 11 galibiyet, 6 beraberlik ve 10 mağlubiyet sonucunda topladığı 39 puanla 9. sırada bulunuyor. Bu maçlarda 33 gol atarken, kalesinde 36 gol gördü.

İLK 11 NASIL OLACAK?

Deneyimli teknik direktör Rıza Çalımbay’ın bugün akşam oynanacak olan maça nasıl bir ilk 11 tercih edeceği merakla bekleniyor. Yiğidolar’da sakatlığı bulunan Fredrik Ulvestad ile Leke James’in dışında eksik futbolcu bulunmuyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29.03.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!