Dünya

Gucci'nin Ermeni Mankeni Terörist Oldu

Gucci'nin Ermeni modeli Armine Harutyunyan, terör örgütü Voma'ya katıldı.

Gucci'nin Ermeni Mankeni Terörist Oldu
01-10-2023 22:14
SİVAS

Gucci'nin 'güzellik algısını yıkıyoruz' mottosuyla reklam yüzü olan Ermeni model Harutyunyan, Ermeni terör örgütü Voma'ya katıldığını duyurdu.

Terör örgütün kanalına röportaj veren Harutyanyan, elinde silahıyla eğitim aldığı anların görüntüleri paylaşıldı. Ermeni model, röportajında Azerbaycan'a saldıracaklarını söyledi.

Ermeni terör örgütü Voma, Azerbaycan'a tehditler savurarak, "Azerbaycan'la alışılmadık bir mücadeleye hazırlanıyoruz" açıklamalarında bulundu.

ARMİNE HARUTYAN KİMDİR?

Gucci, 2019 yılında marka yüzü olarak 23 yaşındaki Ermeni asıllı Armine Harutyunyan'ı podyuma çıkartmıştı. 

Kemikli burnu, uzun ve biçimsiz kaşlarıyla gündem olan Armine Harutyunyan, güzellik algıları yıkarak dünyanın en ünlü markalarından birinin yüzü oldu.

O dönem hem tepki çeken hem de destek gören Armine, modellik kariyerini başarıyla sürdüreceğini ve kendisiyle barışık olduğunu açıkladı.

ANTİTERÖR OPERASYONU

Ermenistan'ın bu hukuk bilmez hareketlerine Azerbaycan'ın cevabı gecikmedi. Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Karabağ'da anayasal yapıyı yeniden tesis etmek amacıyla antiterör operasyonu başlatıldığını duyurmuştu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, antiterör operasyonunda siviller ve altyapı tesislerinin hedef alınmadığı, yalnızca meşru askeri hedeflerin yok edildiği bildirilmişti./Haber Merkezi/

Sivas İrade- Sivas Gündem- Sivas Haberleri- Sivas son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER