Gündem

Bayrağa saygı bu mu?

Bayrağa saygı bu mu?

Bayrağa saygı bu mu?
12-08-2013 18:31


RUHİ DEMİR / ÖZEL HABER

Tarihi Sivas Kalesi’nde dalgalanan dev Türk Bayrağı’nın içinde bulunduğu durum tepki topluyor. Rengi solan ve uç kısımlarında yırtılma ve yıpranmalar meydana gelen bayrağın içinde bulunduğu durum, uzun süredir bakımsız ve ilgisiz kaldığının göstergesi oldu.

Dev Türk Bayrağı’nın bu hali ile gökyüzünde dalgalanmasının rahatsızlık verici olduğunu belirten vatandaşlar, Sivas Valiliği’nin bu konuda işlem yapmasını istedi. Rengini asil şehitlerimizin kanından alan Türk Bayrağı’nın bu hali ile gönderde bulunmasına nasıl göz yumulduğuna, ya da bu önemli hususun nasıl gözden kaçtığına bir anlam veremediklerini belirten vatandaşlar, ‘Sivas’ın sembollerinden olan tarihi Sivas Kalesi’ndeki bayrağımızın biran önce değiştirilmesini istiyoruz’ dedi.

Kale’deki ve birçok yerdeki bayrakların sık sık benzer olumsuzluklarla karşı karşıya kaldığını savunan vatandaşlar ilgili kurumların bu konuda daha hassas ve duyarlı olmasını isteyerek, ‘Bayrakların durumu sık sık kontrol edilmeli ve bu tür olumsuzlukların önüne geçilmeli’ dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER