Gündem

Zara´da imza şov!

Zara´da imza şov!

Zara´da imza şov!
01-07-2013 17:01


KAAN KARAGUŞ

Sivas’ı Bölgesel Amatör Lig’de temsil eden ve son 2 sezondur 3. Lig’in eşiğinden dönen Zara Belediyespor, iç ve dış transferde anlaştığı toplam 16 futbolcunun 14’ü ile sözleşme imzaladı.

Yeni sezon öncesinde hedefini 3. Lig olarak belirleyen ve bu uğurda transfer çalışmalarını aralıksız sürdüren kırmızı-siyahlılar, iç transferde sözleşmesi sona eren 11 isimle yeniden anlaşmaya vardı. Öte yandan dış transferde futbolcu arayışlarını sürdüren Sivas temsilcisi, 5 taze kanı renklerine katarken, 4 futbolcunun daha işini bitirmeye hazırlanıyor.

Hafta sonu Sivas Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen akşam yemeğinde futbolcularla bir araya gelen Zara Belediye Başkanı Hüsamettin Gürsoy, Zara Belediyespor teknik heyet ve yönetimi, iç ve dış transferde anlaşmaya vardığı isimlerle toplu imza töreni gerçekleştirdi.

Tören öncesinde açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Gürsoy; ‘Bugünden itibaren, geçen yılki yaşadığımız heyecanı tekrar yaşamaya başladık. Geride bıraktığımız sezonda bazı şeylerden gereken dersleri almasını bildik. Artık yöneticilerimizin, Ahat hocamızın ayaklarının daha sağlam basacağı bir kadro oluştu. Geçen yılki kadromuz kötü değildi. Ben Bafra’yı 5-0 yendiğimizde oradaki yöneticiler; ‘Başkanım bu takımın burada ne işi var. Bu takım 3. Lig, 2. Lig takımı’ demişlerdi. Ama bir takım karanlık oyunların içerisinde boğulup gidiyoruz. Ben bu sene böyle bir şanssızlığın olacağına inanmıyorum’ dedi.

Her ne olursa olsun Zara Belediyespor’a gereken desteği vereceklerini belirten Gürsoy; ‘Geçen yıl bir söz vermiştik; ‘Hiçbir konuda sizleri yarı yolda bırakmayacağız’ demiştik ve o sözümüzüde en iyi şekilde tuttuğumuza inanıyorumç Bu yılda ben Zara Belediyespor’!un iddialı bir şekilde yola çıktığına inanıyorum. Ben bu sezonda Zara Belediyespor’un 3. Lig’e çıkacağına yürekten inanıyorum. Biz güçlü bir takımız. Ülkemiz için, Sivas için hayırlı sonuçlar alırız’ şeklinde konuştu.

‘BU İŞ BU SENE BİTECEK’

İç ve dış transferde anlaşmaya vardıkları toplam 16 isimle güçlerine güç kattıklarını söyleyen Zara Belediyespor 2. Başkanı Ergüder Sümbüloğlu ise, 3. Lig hedefine bu yıl ulaşacaklarını ifade etti.

Geçtiğimiz yıl başarılı bir sezonu geride bıraktıklarını söyleyen Sümbüloğlu; ‘Arkasında türlü hesapların bulunduğu büyük bir karanlık bizim başarımızı gölgeledi ve zafere bir adım kalmışken sezonu istemediğimiz bir şekilde noktaladık.

Biz biliyoruz ki balarılar da, mutluluklar da, kupalar da ancak bir yere kadar anlamlı olabilir. Sahip olduğumuz en değerli şey, kırmızı-kara renkleri temsil etme onuruna nail olabilmektir.  Memleketimizin yükselen değeri Zara Belediyespor, geride bıraktığımız başarılı sezon boyunca oluşan birtakım yönetim boşluklarından muzdarip olmuştur. Eksik olmasınlar, çok kıymetli Belediye Başkanımız Hüsamettin Gürsoy'un destekleriyle elini taşın altına koyan sayın başkanımız Erdoğan Döner ve yönetim kurulu üyeleri, bu yalnızlık içinde Zara Belediyespor'u 3. Lig'e taşıma gayretiyle sıkıntılı bir dönemde görevi üstlenmişlerdir’ dedi.

Zaralı iş adamlarını, ilçenin önde gelen isimlerini ve tüm hemşehrilerini Zara Belediyespor'a sahip çıkmaya davet eden Sümbüloğlu, 'Bu başarılı yönetimi ve güçlenen kadroyu bu yolculukta yalnız bırakmayın. İyi günümüze de kötü günümüze de ortak olun. Hep birlikte bu bayrağı hakkıyla taşıyalım. Zara Belediyespor'u hak ettiği yerlere getirelim' dedi.

Sümbüloğlu, yeni sezonda güçlü bir Zara Belediyespor olacağını belirterek, şunları söyledi:

'Öncelikle teknik direktörümüz Ahad Kömürlüoğlu ve ekibiyle sözleşme yeniledik. İç transferde Aykut Şafak Kaya, Kerim Özden, Burak Çetindere, Kadir Aytak, Emre Açıkgöz, Sinan Turgut, Turan Bora, Fatih Özaydın, Yavuz Aslan, Vural Koçyiğit ve Hakan Yazıcı ile anlaşma sağladık. Dış transferde ise Bulancak Belediyespor'dan kaleci Tuğrul Karatosun, Niğdespor'dan Serdar Mert, Kemerspor'dan Fatih Gökdemir, Sivas Özel İdarespor'dan Övül Demir ve Demirspor'dan Bilal Erbaş ile takviye edilen kadromuz, bütün Zaralıların desteğiyle gözünü yükseğe dikmiştir. Özlenen büyük başarıları getirmeye başkanımız Erdoğan Döner ve yönetim kurulu olarak söz veriyoruz ve inşallah bu işi bitiriyoruz.’

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER