Spor

Muhteşem Spor Kompleksi Açıldı

Sivassporlu eski futbolcu Muhammet Şeker tarafından yaptırılan Muhammet Şeker Spor Kompleksi’nin açılışı gerçekleştirildi.

29-09-2023 17:00
SİVAS

Hayrullah AĞKAŞ 

Bir dönem Sivasspor forması giyen Muhammet Şeker, tarafından yaptırılan ‘Muhammet Şeker Spor Kompleksi’ düzenlenen törenle açıldı.

Açılış programına Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, İl Emniyet Müdürü Burhan Akçay, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç, futbolcular, kurum müdürleri, Sivas’taki spor adamları ve diğer ilgililer katıldı.

Kurdele kesim töreninde konuşan Vali Yılmaz Şimşek, Muhammet Şeker’e teşekkür ederek, “Şehrimiz yeni bir spor tesisine kavuşuyor. Bunun sevincini yaşıyoruz. Hep birlikte de açılışını gerçekleştiriyoruz. Şüphesiz şehrimizde açılan her işletme, her tesis çok anlamlı. Yeni tesis; yeni istihdam demek, ekonomimiz için yeni bir canlılık demek, ekonomimizin büyümesi demek ve şehrimizin büyümesi demek. O yüzden her açılışı önemsiyoruz ve katılmaya gayret ediyoruz. Sporla ilgili bir tesis olduğu zaman buna ayrı bir önem veriyoruz. İnşallah bu tesis Sivas’ımıza hayırlı olur.  İnşallah spora getirdiği farklı konseptle ilimize farklı bir bakış açısı getirir. Bu anlamda bu güzel spor kompleksini şehrimize kazandırdığı için Muhammet kardeşimizi tebrik ediyoruz, emeği geçenleri tebrik ediyoruz. Kendisine hayırlı bol kazançlar diliyoruz. Burada spor yapacak olan gençlerimize de kazasız, belasız sağlıklı spor müsabakaları diliyoruz. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.

SPOR KOMPLEKSİNİ GEZDİLER

Konuşmaların ardından davetliler, halı sahalar ve diğer sosyal donatıları bulunan spor kompleksini gezdi. Vali Şimşek, Kulüp Başkanı Otyakmaz ve Gençlikspor İl Müdürü Erdoğan Tunç, halı sahada kaleye geçen Muhammet Şeker’e şut attı.

MUHAMMET ŞEKER: “SİVAS’A HAYIRLI OLSUN

İşletme sahibi Muhammet Şeker ise yaptığı açıklamasında, “Tesisimiz Sivas’a hayırlı olsun. Böyle bir spor tesisi işine atıldık. İnşallah Sivasımız yaptığımız bu güzel değerin farkında olur. Ben futbolun içindeyim. İnşallah Allah yüzümüzü utandırmaz. İnşallah bol kazançlı bir işyerimiz olur. Biz güzel bir tesis yapmaya çalıştık, elimizden geldiği kadar. Sauna, hamam ve servisimiz var. Kışın soğuk havalarda da maç oynatacağız burada. Burada ayrıca spor okulumuz da olacak. Sivas’ın yeteneklerini keşfedeceğiz. Sivas’ımızı tesisimiz hayırlı olsun” diye konuştu.

Sivas İrade- Sivas gündem- Sivas Haberleri- Sivas son dakika

 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER