Gündem

Şehitlerin Kemikleri Sızlıyor!

Şehitlerin Kemikleri Sızlıyor!

Şehitlerin Kemikleri Sızlıyor!
05-06-2014 23:41


İRFAN ÖZŞEKER

Sivas Şehit Aileler ve Gaziler Derneği Başkanı Mustafa Hızal, 30 bin insanımızın canını alan cani ile yapılan görüşmelerin şehitlerimizin kemiklerini sızlattığını söyledi. Hızal, Diyarbakır’da çocukları PKK tarafından kaçırıldığı için eylem yapan annelere ise destek verdi.

Dernek binasında basın açıklaması yapan Mustafa Hızal son günlerde PKK terör örgütünün yol kesmeleri ve masum çocukları kaçırarak dağa kaçırmalarına tepki gösterdi. Hızal ‘Son günlerde, PKK terör örgütünün geçmiş dönemler de olduğu gibi yol kesmeleri, şantiyeleri yakmaları, karakollara taciz ateşi etmeleri, yeni yapılan kale kolların inşaatlarını ateşe vermeleri, masun çocuklarımızı dağa kaçırmaları gibi, bir çok haince saldırılarda bulunmaktadırlar. Bizler son günlerde yapılan bu olaylara sessiz kalınmasını içimize sindiremiyoruz. 30 bin insanımızın canını alan, cani ile yapılan görüşmeler, şehitlerimizin kemiklerini sızlatmaktadır. Şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yüreklerini parçalamaktır.

Bu güzelim vatanımızda sizler, bu kişileri muhatap kabul edildiği süre içerisinde, kendilerini kürt halkının temsilcisi ve o bölgenin bir devlet yetkilisi olarak görmektedirler.

Yollarını keserek dağa kaçırılan vatandaşlarımızı, askerimizi üç veya beş gün ellerinde tutarak kamu oyunda kendilerini gösterdikten sonra, bizlerin vergileri ile her türlü ihtiyaçları karşılanan kişiler, elleri ile koymuş gibi askerimizi, polisimizi ve vatandaşlarımızı teslim etmektedirler.’

ÇOCUKLARI KAÇIRILAN AİLELERE DESTEK

Diyarbakır’da çocukları dağa kaçırıldığı için eylem yapan annelere destek veren Hızal, çocukların biran önce ailelerine teslim edilmesini temenni etti. Hızal ‘Bu davranışları da Kürt kardeşlerimize hem göz dağı vermek, hem de bizler, bu ülkede istediğimiz zaman her şeyi yaparız mesajını vermektedirler. Bugün yapılan açıklamaları gördüğümüzde, dağda olan çocukların listelerinin kendilerinde olduklarını söylediler. Bu şahsiyetsiz, onursuz, Allah korkusu olmayan, İslami değerlerimize saygı göstermeyen, insanlıktan nasibini almamış kişilerin sözlerine,  ne kadar güvenilir olduğunu kamu oyunun takdirine bırakıyorum. 

Diyarbakır’da çocuklarını PKK terör örgütü tarafından kaçırılan annelerin evlat acısının ne demek olduğunu çok iyi biliyoruz. Her zaman dediğimiz gibi bizler bu acıları yaşadık Allah hiç kimseye yaşatmasın diyoruz. Sizler bu, dik duruşunuzla inşallah diğer aileler de bu çağrınıza kulak verirler. Şayet biraz geçmişlerine sahip çıkmak adına ve annelik, babalık duyguları varsa. Bu süreç içerisinde, temennimiz şudur tabi ki; bu çocuklarımızın ailelerine bir an önce Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve emniyet teşkilatlarımızın önderliğinde teslim edilmesidir’ dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER