Gündem

Mühür Kuzu´da

Mühür Kuzu´da

Mühür Kuzu´da
12-06-2014 23:04


İlk etapta AK Parti İl Başkanlığı görevine Av. Ziya Şahin’i getiren AK Parti Genel Merkezi, Merkez ilçe başkanlığı görevini ise bir dönem renkli eylemleri ile Türkiye Partisi’nin İl Başkanlığı görevini yürüten ve AK Parti’ye geçerek yönetim kadrosunda yer alan Ahmet Kuzu’ya tevdi etti.

MUSTAFA IŞIK

Sivas’ta İsmail Çapraz’ın istifası ile boşalan AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevine AK Parti Belediye Meclis Üyesi Ahmet Kuzu getirildi.

İlk olarak AK Parti Hatay Milletvekili ve Sivas Koordinatörü Orhan Karasayar başkanlığında Sivas’ta gerçekleştirilen danışma meclisi toplantısı değerlendirilen, muhtemel isimler ardından il ve ilçe kadın ve gençlik kollarının çalışmaları neticesinde genel merkeze sunuldu. AK Parti Genel Merkezi bu doğrultuda ilçe başkanlığı için Abdulkadir Demirel, Kadir Darıcık, Mustafa Yıldız, Bülent Çiftçi isimleri ile görüştü. Bu isimlerin ardından AK Parti Genel Merkezine görüşülmek için bu kez Ahmet Kuzu ve Çetin Taş davet edildi. Bu isimlerle yapılan görüşmelerin ardından önceki gün gece 22.30’da AK Parti Genel Merkezi’nde 6 isim üzerinde değerlendirme toplantısı yapıldı. AK Parti teşkilatlanmalardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Sivas Milletvekilleri ve AK Parti Sivas İl Başkanı Av. Ziya Şahin de katıldı. Uzun süren toplantının ardından Sivas siyasetinin renkli simalarından kapanan Türkiye Partisi’nin bir dönem İl Başkanlığı görevini yürüten Ahmet Kuzu’nun ilçe başkanlığına getirilmesi kararlaştırıldı.

Sivas’taki yeni yapılanma sadece il merkezi ile sınırlı kalmadı. Yeni yapılanma kapsamında Hafik İlçe Başkanlığına Ömer Faruk Kurugöl, Gemerek İlçe Başkanlığına ise Hakan Bozbıyık getirildi. Yıldızeli, İmranlı ve Koyulhisar ilçe teşkilatları ise atama bekliyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER