Politika

Partimizin İlkelerini Yaşatmaya Devam Edeceğiz

Ağustos ayında gerçekleştirilen seçimler sonucu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sivas Merkez İlçe Başkanlığı koltuğuna oturan Sevtap Haspolat, basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu. Yönetim kurulu üyelerinin de hazır olduğu toplantıda konuşan Haspolat, “Bundan sonra hep birlikte partimiz için çalışmaya, partimizin hedefleri doğrultusunda gayret ederek Cumhuriyet Halk Partimizin ilkelerini ve projelerini seçmenimize anlatmaya devam edeceğiz" dedi.

Partimizin İlkelerini Yaşatmaya Devam Edeceğiz
30-09-2023 11:52
SİVAS

Hayrullah AĞKAŞ 

Geçtiğimiz günlerde genel kurul sonrası Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sivas Merkez İlçe Başkanı seçilen Sevtap Haspolat, basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Savona Otel’de düzenlenen programda önemli açıklamalarda bulunan CHP Sivas Merkez İlçe Başkanı Haspolat, partilerinin hedefleri doğrultusunda çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı programda konuşan Haspolat; “Merkez İlçe Yönetim Kurulu arkadaşlarım,  Sivas basınımızın çok kıymetli yöneticileri ve basın emekçileri,  hepinizi en içten sevgi, saygı ile selamlıyorum.  Bizleri kırmayarak davetimize icabet ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz, safalar getirdiniz.  Güzel bir sonbahar sabahında, sizlerle bir arada olmanın, kahvaltı yapmanın ve sohbet etmenin mutluluğu içerisinde, hepinize günaydınlar diliyorum” dedi.

PARTİMİZİN İLKELERİNİ SEÇMENİMİZE ANLATMAYA DEVAM EDECEĞİZ

“Merkez İlçe Başkanlığı adaylık açıklamamı yine siz değerli katılımcıların huzurunda, basın mensuplarımızın da katılımı ile birlikte yapmış ve bir yola çıkacağımızı Sivas kamuoyun duyurmuştuk” diyen Haspolat, “Yapılan Genel Kurul sonucunda delege arkadaşlarımın desteği ile Merkez İlçe Başkanlığı yönetim kadrosu şekillendi. Şahsımın başkanlığında oluşturduğumuz ekibimiz Genel Kurulumuzda  onaylandı. Şahsıma ve yönetimime destek veren tüm delege arkadaşlarına bir kez daha huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum.  Bundan sonra hep birlikte partimiz için çalışmaya, partimizin hedefleri doğrultusunda gayret ederek Cumhuriyet Halk Partimizin ilkelerini ve projelerini seçmenimize anlatmaya devam edeceğiz. Cumhuriyetimizin ve partimizin 100.yılında, partimizi layık olduğu konuma getirmek  için, cumhuriyetimize sahip çıkmak ve ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine yükseltmek için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

HER ZAMAN SİZİ YANIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ

Çok kıymetli bir yolculuğun başında olduğunu belirten Haspolat, “Sivas’ımızın değerli basın mensupları ile bir araya gelerek tanışmak istedim. Çünkü sizler demokrasimizin, özgürlüğümüzün sesi olarak her zaman varlığınız ile bizlere güç veriyorsunuz. Basın emekçileri olarak gece gündüz demeden haber peşinde koşuyorsunuz. Objektif bir bakış açısı ile tüm haberleri bizlere ulaştırıyorsunuz.  Biz siyasetçiler için sizlerin varlığı daha da önemli. Siyasetçi olarak isteriz ki, seçmenimiz bizi takip etsin, ne yaptığımız bilsin, duysun, görsün. Bunun için de sizlerin bizim mesajımızı seçmenimize duyurması, güncel siyasete ve ülke yönetimine dair sorunları göstermesi, yapılan iyilik ve güzellikleri paylaşması, sizlerin varlığını daha değerli kılmaktadır. Şu ana kadar çalışmalarımızı haberleştirdiğiniz ve kamuoyuna duyurduğunuz için bir kez daha teşekkür ediyorum. Bundan sonra da her zaman sizi yanımızda görmek istiyoruz. Bu şehir için bu ülke için söyleyecek çok sözümüz, yapacak çok işimiz var” ifadelerine yer verdi.

Programda selamlama konuşması yapan CHP Zara İlçe Başkanı Sayın Metin Turan ise basın mensuplarıyla bir arada olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti.

Sivas İrade- Sivas Gündem- Sivas Haberleri- Sivas son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER