Spor

Servet Çetin’den Beraberlik Yorumu

Hatayspor ile sahasında 0-0 berabere kalan Sivasspor’da Teknik Direktör Servet Çetin maçın ardından konuştu. Maçın başından sonuna kadar oyunun hakimiyetinin kendilerinde olduğunu söyleyen Çetin, “Oyunun başından sonuna kadar oyunun hakimiyeti bizdeydi. Yapılması gereken her şeyi yaptık, tek golümüz yoktu. Bugün gereken her şeyi yaptık ama skoru alamadık” dedi.

Servet Çetin’den Beraberlik Yorumu
30-09-2023 16:56
SİVAS

HAYRULLAH AĞKAŞ 

Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Hatayspor’u konuk eden ve sahadan 1 puanla ayrılan Sivasspor’da Teknik Direktör Servet Çetin, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı. 

Karşılaşmayı değerlendirerek sözlerine başlayan Çetin, “Oyunun başından sonuna kadar oyunun hakimiyeti bizdeydi. Yapılması gereken her şeyi yaptık, tek golümüz yoktu. Bugün gereken her şeyi yaptık ama skoru alamadık. Yapacak bir şey yok. Bu durumda çok bir şey söyleyemiyorum. 3 puanı ne zaman alacağız bakalım göreceğiz. 3 haftadır çok ciddi futbol oynuyoruz. Çok iyi bir yoldayız. Pozisyonlarımız da var sadece topu içeriye sokamıyoruz. İvme bir gün bize dönecek elbet. Ligde galibiyetler de alırsak çok daha iyi yerlere geliriz” dedi.

Sivas İrade- Sivas Gündem- Sivas Haberleri- Sivas son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER