ŞİMDİ DESTEK ZAMANI!

Oğuzhan Sarzep
Oğuzhan Sarzep
ŞİMDİ DESTEK ZAMANI!
03-02-2023

Her şeyi bir kenara bırakıp Sivasspor için yeniden bir ve beraber olalım… 

Yiğidolar yarın sahasında Beşiktaş’ı konuk edecek. Bu maçta Sivasspor’un en büyük ihtiyacı tabii ki de taraftar! Olmazsa olmaz… Küslüğü, dargınlığı bir kenara bırakıp Sivasspor’a destek olma vakti geldi. 

Dün gazetelerimizden bir çağrı yapmıştık: “Sen Yoksan Bir Eksiğiz” diye. Evet, eğer sen yoksan bir eksiğiz. Umarım bu çağrımıza yetkililer kulak verir.

Sivas Valiliği, Sivas Belediyesi, Sivasspor Kulübü, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası, SESOB ve STK’lar bir olup bir an önce Sivasspor’a destek kampanyası başlatmalı. Taraftarları stadyuma çekmek için bir takım çalışmalar yapmalı. 

Ne zaman mı? Hemen şimdi, bugün, bu saatten itibaren… 

Daha sonra yaparız denilirse işte o zaman çok geç kalınmış olunabilir. Şöyle bir baktığımızda Sivas’ta Sivasspor’dan başka markamız ve değerimiz var mı? Gerçekçi konuşmak gerekirse yok. O yüzden hep beraber bir olup Sivasspor’u desteklemek için yarın stadyumda yerimizi almalıyız. Uzun aranın ardından stadyumu hınca hınç doldurup 90 dakika boyunca takımımızı desteklemeliyiz. Takımın gerçekten taraftara ihtiyacı var. 

******

Kısacası, Sivas bir ve beraber olur ve buda tribünlere yansırsa, Sivasspor’da sahada eminim gerekeni yapıp maçtan galibiyetle ayrılacaktır. O zaman; “Haydi Sivas maça!” “Sen Yoksan Bir Eksiğiz” “Bir Kişi Bir Kişidir”…

******

Takıma gelecek olursak maalesef sakat çok dertte çok!!! 

Rıza Çalımbay’ın nasıl bir kadro sahaya süreceği ise merakla bekleniyor. Yeni transferden Caicedo ile Saiz geçen maçta ilk kez forma giydiler. İkisi de birbirinden iyi ancak Caicedo daha iyi. Yatabare’nin yokluğunda Caicedo’yu ilk 11’e sürmek en iyisi. Güzel bir kadro ve hırslı bir oyun ile kazanılmayacak maç yoktur. Tabii ki “TARAFTAR DA OLMAZSA OLMAZ”

STADYUMA BEKLENİYORSUNUZ…

ÖNCEKİ YAZILARI
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?