Türkiye Futbol Federasyonu’nun 2025 yılı faaliyet programında yer alan Kadınlar 3. Lig Play-Off müsabakalarının bir ayağı da Sivas’ta oynandı.
4 Eylül Spor Vadisi 2 nolu suni çim sahada Mersin Galata Spor ile Trabzon Kardelen Spor karşı karşıya geldi.
Büyük mücadeleye sahne olan maçta, Trabzon Kardelen Spor sahadan 2-0 galibiyetle ayrılarak bir üst tur için önemli bir avantaj elde etti.
Karşılaşmayı yerinde takip eden Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem, müsabaka öncesi hakemlere ve takım kaptanlarına çiçek takdim ederek başarı dileklerini iletti. Burada konuşan Müdür Ertem, “Her iki takımımızı da ortaya koydukları mücadeleden ötürü tebrik ediyor, Trabzon Kardelen Spor’a grup müsabakalarında üstün başarılar diliyoruz” dedi.