Dev Tesis Açılışa Hazırlanıyor

Dev Tesis Açılışa Hazırlanıyor

Gündem - 8 yıl önce



Tesis ile ilgili açıklamalarda bulunan şirket kurucularından olan Erdal Karaca, Sivas Termal Yaşam Merkezi’nde bizlerde hayal edemediğimiz bir neticeye ulaştık. Gerçekten de Sivas adına çok büyük bir değer ortaya çıktı. Sivas adına yapılan yatırımlarda herkesin desteğine ihtiyaç var. Sivas Termal Yaşam Merkezi’nin yatırımını yapan bütün firmalar geçmişten günümüze kadar Sivas’tan kazandığını Sivas’a yatıran firmalardır. Bu tesiste Sivas halkına en iyi hizmeti verebilmek için gece gündüz demeden çalıştık. Böyle bir tesisi Sivas’a kazandırmaktan gerçekten de çok büyük mutluluk duyuyoruz’ dedi

HAYRULLAH AĞKAŞ

Önümüzdeki aylarda açılışını yapmaya hazırlanan Sivas Termal Yaşam Merkezi ilimizdeki basın mensuplarını ağırladı. 1 gün tesiste kalan ilimizdeki basın mensupları oteli gezerek, yerinde inceleme imkânı buldu. Cuma günü akşam saatlerinde tesise giden basın çalışanları ertesi gün sabah kahvaltısının ardından Sivas Termal’den ayrıldı.

Tanıtım toplantısında basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulunan şirket kurucularından olan Erdal Karaca, ‘Öncelikle şunu ifade etmek istiyorum ki bizim de hayal edemediğimiz bir neticeye ulaştık. Gerçekten de Sivas adına çok büyük bir değer ortaya çıktı. Sivas adına yapılan yatırımlarda herkesin desteğine ihtiyaç var. Sivas Termal Yaşam Merkezi’nin yatırımını yapan bütün firmalar geçmişten günümüze kadar Sivas’tan kazandığını Sivas’a yatıran firmalardır’ dedi.

Eleştirilere her zaman açık olduklarını belirten Karaca, ‘Ancak bu eleştirilerin yapıcı olması gerekiyor. Tüm Sivas halkının bu yatırımcılara destek olması gerekiyor. Sivas’ın böyle bir tesise ihtiyacı olması konusunda herkes hemfikir. Sizlerin de belirttiğiniz gibi inşallah yatırımlarımızın devamı da gelecek. Ama emin olun ki Sivas’ta yatırım yapmak kolay değil. Bu tesiste Sivas halkına en iyi hizmeti verebilmek için gece gündüz demeden çalıştık. Bütün ortaklarımız bu konuda çok fedakârlık gösterdiler. Gerçekten de iyi bir tesis ortaya çıkardık. Özellikle İstanbul olmak üzere tüm Türkiye’den beklentimiz yüksek. Ama çok şükür tesisin doluluğuyla ilgili hiçbir endişemiz de yok. Sadece Sivas halkının ve sizlerin yapıcı desteğine ihtiyacımız var. En iyi tanıtımı sizler kanalıyla yapacağız. Böyle bir tesisi Sivas’a kazandırmaktan gerçekten de çok büyük mutluluk duyuyoruz. Marifet iltifata tabidir. Bu tesisi ne kimse cebine koyup götürmeyecek. Bu tesis inşallah ebedi olarak kalacak. Kime kalacak? Sivaslıya kalacak. Hepinize programımıza katılmanızdan ötürü bizleri memnun ettiğinizi belirtmek istiyorum’ ifadelerini kullandı.

Basın mensupları için özel olarak hazırlanan program Sivas Termal Genel Müdürü Nevzat Ahmet Çelebi’nin nezaretinde dev tesisin gezilmesiyle başlandı. Genel Müdür Çelebi, basın mensuplarına yaşam merkezindeki tüm tesisleri gezdirerek, sunulan hizmetlerle ilgili detaylı bilgi verdi. Gezi sonunda yapılan toplantının ardından basın mensupları yaşam merkezinde keyifli dakikalar geçirdi.

Toplantıda basın mensuplarına sunum eşliğinde bilgi veren Genel Müdür Nevzat Ahmet Çelebi, ‘Sivas Termal Yaşam Merkezi Sivas Sıcak Çermik Bölgesinde; Yıltaş Grup, Pazaristan, Tiffany, Netbor şirketlerinin ortak kuruluşu olarak, 02.08.2013 yılında kurulmuş olup, 23.08.2013’te tesisin inşaatına başlanarak 05.02.2016 da sosyal donatılarını kullanıma açmıştır’ dedi.

Tesisin ana temasının Sıcak Çermik termal kaynak suyu olduğunu belirten Çelebi, ‘Şirket kurucularımız ise; Osman Yıldırım, Ünal Karaca, Erdal Karaca, Ahmet Koçak, Salih Koçak, Haydar Aydın Sivas’ın tanınmış, önde gelen iş adamlarındandır’ dedi.

Çelebi Sivas Termal Yaşam Merkezi ile ilgili şu bilgileri verdi:

Sivas Termal Yaşam Merkezi Nitelikli 5 bin metrekare sosyal yaşam alanına, Rezidans konforunda evinizin sıcaklığında dayalı döşeli toplamda 156 adetten oluşan 6 Adet 3+1, 36 Adet 2+1, 114 Adet 1+1 (4 Adet 1+1 Engelli Dairesi) ultra lüks devre mülk dairelerden ve dört farklı oda tipinden oluşan 59 Adet Superıor Standart Room, 6 Adet Corner Delux Suit Room, 3 Adet Honeymoon Süite Room ve 1 Adet King Suit 69 adet otel odalarından ve üstün nitelikli, zengin mineralli birinci sınıf termal kaynak suyu ile varlığını gösterirken sizleri bu eşsiz kaynaktan benzersiz ayrıcalıklarla sağlıklı bir yaşama davet etmektedir.

Bay, Bayan Termal SPA Bölümlerinde; Wellness hizmetlerimiz sağlıklı ve iyi yaşam biçimini destekler. Bu bölümde; Termal Havuzlar, Yüzme Havuzları ve Kaydıraklar, Türk Hamamları, Macera Duşları, Fin Saunası, Saunalar, Kar Çeşmesi, Tuz Mağaraları, Masaj Odaları, Güzellik Merkezi ve Fitness Salonlarında hizmet veriyoruz.

Asude Spa Wellness hizmeti olarak da Masaj Paketleri, Türk Hamamında Kese / Köpük Masajının yanı sıra özel bakım hizmetleri vermektedir.’

Sıcak Çermik Termal Kaynak Suyunun Özellikleri hakkında da bilgi veren Çelebi, ‘Sıcak Çermik’teki suyumuzun normal sıcaklığı 46 santigrat derecedir. Ancak tabi ki biz bu suyu doğal yollarla vatandaşlarımızın zarar görmemesi için 38-39 dereceye kadar soğutuyoruz. Mix karışımlı termomineralli su olup, litrede yaklaşık 3gr mineral barındırmaktadır. Bu mineraller; Sodyum, Kalsiyum, Potasyum, Magnezyum, Bikarbonat, Demir, Kükürt ve Mangandan oluşmaktadır.

Suyumuzda; bikarbonatın hava ile temas etmesi ile kireçlenme meydana geliyor. Demirinde hava ile temas etmesi sonucu oluşan demir oksit sebebi ile suyun yüzeyinde, kabuklaşma ile suyun renginde de değişim oluşmaktadır. Uzun yıllardır uzmanlar, ister müzmin bir rahatsızlığı olsun, isterse sağlıklı herkesin hastalık durumlarında tedaviyi güçlendirmek için yılda bir kez kaplıca kürü almasını önermektedirler. Arınma ve temizlenmeyle birlikte bünyenin güçlenmesi, dolayısıyla kişilerin hastalıklarının kötüleştirici etkilerini üzerlerinden atmaları nedeniyle kaplıca son dönemde ‘detox’ olarak da tanımlanmaktadır’ dedi.

Tesiste iş toplantılarının da yapılabildiğini kaydeden Sivas Termal Yaşam Merkezi Genel Müdürü Çelebi şöyle devam etti:

İş toplantıları ve sosyal organizasyonlara ev sahipliği yapmak üzere tasarlanmış olan Sivas Termal Yaşam Merkezinde; Kızılırmak Toplantı Salonunda 250 kişi tiyatro düzeninde, 125 kişi sınıf düzeninde, 100 kişi banket düzeninde, 250 kişi kokteyl düzeninde barko vizyon, ses sistemi, tercihinize göre toplantı araları veya toplantı esnasında zengin yiyecek içecek ikramları ile siz değerli misafirlerimize hizmet vermektedir.

Özel iş toplantılarınızda arzu ettiğiniz durumlarda yemek eşliğinde, barko vizyon ve ses sistemi ile, 35 kişilik u düzeni ile size özel VİP hizmet vermektedir.

Tesisimizin bahçesinde bulunan otantik Yörük çadırı içerisinde ve çevresinde; nişan, düğün, gala, balo, kına ve özel davet organizasyonlarınızda zengin menüsü ve özel hizmet şekli ile siz değerli misafirlerimizin bu özel günlerini unutulmaz hale getirmekteyiz.

Tesisimizin ana binasından bağımsız bahçemiz de bulunan toplantı ve balo salonumuzda; 250 kişi tiyatro düzeninde, 125 kişi sınıf düzeninde, 100 kişi banket düzeninde, 250 kişi kokteyl düzeninde barko vizyon, ses sistemi ile özel günlerinizde seçkin ve özgün menü çeşitleri ile size öze hizmetler sunmaktadır. Sivas Termal Yaşam Merkezinde; sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, kaliteli ve seçkin bir yaşamın tadına varacaksınız.’

Haftanın Öne Çıkanları

Üst Geçide Asansör Yapılacak

2016-04-01 17:15 - Gündem

Bursaspor Maçı Öncesi Moral Verdiler

2016-03-31 14:56 - Gündem

Mevlana Ortaokulu Yarı Final İçin Malatya´da

2016-03-31 14:54 - Gündem

Dev Tesis Açılışa Hazırlanıyor

2016-04-04 09:54 - Gündem

?Bekle Beni Almanya?

2016-04-01 09:29 - Gündem

Senanur Genç Başarıya Doymuyor

2016-03-29 09:55 - Gündem

Tenis Kortunda Çekişme Sona Erdi

2016-03-31 14:55 - Gündem

Halter Rekor Makinesi Caner, Kılıç´ı Ziyaret Etti

2016-04-01 09:28 - Gündem

Ya Denizimiz Olsaydı!

2016-03-31 14:59 - Gündem

Halil Rıfat Paşa Göz Kamaştırıyor

2016-03-29 09:59 - Gündem

İlgili Haberler

Aksu, Eczacıları Unutmadı

17:07 - Gündem

Sivas'ta Çocuk ve Gençlik Festivali Düzenlendi!

16:00 - Gündem

İncili Hanım’ın Kemikleri Sızlıyor! 1 Yıl Olmadan Bu Hale Geldi!

15:44 - Gündem

Karaca'lardan Türkiye'de Bir İlk! Yerli ve Milli

15:10 - Gündem

Eczacılar Günü Kutlu Olsun

15:06 - Gündem

Günün Manşetleri

Sivas'ta hafif ticari araç refüje çarpıp 50 metre sürüklenip devrildi: 6 yaralı

22:46 - Asayiş

Aksu, Eczacıları Unutmadı

17:07 - Gündem

Sivas'ta Alacak- Verecek Davasında Öldürülen Vatandaş Son Yolculuğuna Uğurlandı

16:09 - Yaşam

Sivas'ta Çocuk ve Gençlik Festivali Düzenlendi!

16:00 - Gündem

1 Kişiyi Öldürdü 1'ini de Ağır Yaraladı Mahkemede Sustu!

15:54 - Asayiş