Aksa Sivas Doğalgaz Yeni Hizmet Binasına Taşınıyor

Aksa Sivas Doğalgaz Yeni Hizmet Binasına Taşınıyor

Gündem - 8 yıl önce



HAYRULLAH AĞKAŞ

Aksa Sivas Doğalgaz A.Ş. önümüzdeki haftadan itibaren yeni hizmet binasına taşınacak. Yıllardır artan hizmet kalitesiyle Sivas halkına hizmet veren Aksa Sivas Doğalgaz, gerek Sivas halkının daha iyi hizmet verebilmek ve gerekse Aksa Sivas Doğalgaz personelinin daha iyi şartlarda çalışması adına yeni bir hizmet binası yapıldı. Yeni hizmet binasındaki çalışmalar son noktaya gelirken, önümüzdeki hafta başından itibaren burada hizmete başlayacak.

Pulur Mahallesi Reşit Akif Paşa Sokak’ta yapılan yeni hizmet binası Sivas halkının da yüzünü güldürdü. Fatura ödemeleri konusunda sıkıntı yaşayan vatandaşlar artık tek otobüsle Aksa Sivas Doğalgaz’a ulaşabilecekler.

Yapılan çalışmalar hakkında gazetemize bilgi veren Aksa Sivas Doğalgaz Şirket Müdürü İnan Yıldırım, daha kaliteli ve iyi şartlarda hizmet verebilmek için planladıkları çalışmaların sonuna geldiklerini belirterek, önümüzdeki hafta Pazartesi gününden itibaren yeni adreslerinde Sivas halkına hizmet vereceklerini kaydetti.

Şirket Müdürü Yıldırım şunları kaydetti:

‘Dağıtım Lisansını aldığımız 2004 yılından itibaren hızla yatırımlara başlayan ve tüketiciye doğal gaz konforunu kaliteli bir hizmet anlayışıyla ulaştırmayı bir ilke olarak benimseyen Aksa Sivas Doğal Gaz, başlangıçta Sivas merkezde doğal gaz dağıtım faaliyetlerini gerçekleştirirken; lisans kapsamının genişlemesiyle birlikte Suşehri, Şarkışla İlçeleri ve Cemel Beldesinde de yatırımların büyük bölümünü tamamlamış, abonelerine doğal gaz ulaştırmıştır. Sivas’ın daha temiz, daha güvenli, daha çağdaş bir kent olmasını sağlayan doğal gazı tercih eden tüm Sivas halkına, altyapı çalışmalarımızın başladığı 2004 yılından itibaren sabır ve desteklerini esirgemeyen başta Sivas Valiliği, Sivas Belediyesi, Şarkışla Belediyesi, Suşehri Belediyesi ve Cemel Belediyesi olmak üzere tüm Kamu Kuruluşları ve Altyapı kuruluşlarına teşekkür ederiz.

Bundan sonraki süreçte de hem Sivas halkına sunduğumuz hizmet kalitesini daha da artırmak, hem kendi personelimizin çalışma ortamını daha uygun ve daha rahat bir hale getirmek için, ayrıca önümüzdeki yıllardaki büyüme hızımızı da göz önüne alarak daha güzel bir ofiste hizmet vermeyi planladık. Bir süredir de bu projemiz üzerinde çalışmalarımızı sürdürüyorduk. Projemizde son noktaya geldik. Önümüzdeki hafta Pazartesi gününden itibaren yeni adresimizde hizmet vermeye başlayacağız.’

Yeni hizmet binasındaki çalışmalarda sona geldiklerini belirten Aksa Sivas Doğalgaz A.Ş. Şirket Müdürü İnan Yıldırım, ‘Yılbaşından itibaren projelendirme çalışmalarımıza başlamıştık. Ramazan Bayramı sonrasında da fiili olarak çalışmalar başladı. Önümüzdeki günlerde son rötuşları da yaparak, yeni binamızda hizmet vermeye başlayacağız. Şuan ki bulunduğumuz alana göre daha merkezi bir bölgeye taşınıyoruz. Bu durum Sivas halkının fatura ödemelerinde bizlere ulaşması da daha kolaylaşmış olacak. Ayrıca otobüs güzergâhı üzerinde olduğumuz için Sivas halkı her mahalleden tek otobüs ile yeni hizmet binamıza ulaşabilecekler. Aksu Parkının hemen karşısındaki Anadolu Plaket’in arkasında hizmet vereceğiz’ ifadelerini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

Belinay Çiçek Babasının İzinden Gidiyor

2016-08-24 16:55 - Gündem

Gar Lojmanlarında Tarihi Dönüşüm

2016-08-24 16:59 - Gündem

Diriliş ve Filinta Oyuncuları 3 Eylülde Sivas´ta

2016-08-23 09:27 - Gündem

Başarılar Sivasspor

2016-08-19 17:44 - Gündem

Aksa Sivas Doğalgaz Yeni Hizmet Binasına Taşınıyor

2016-08-26 09:30 - Gündem

Karateciler Başkent´te

2016-08-19 17:39 - Gündem

Kepçeli Trafiği, Vatandaşları Çileden Çıkarıyor

2016-08-23 09:26 - Gündem

Sivaslı Karateciler Ankara´da Damga Vurdu

2016-08-23 09:24 - Gündem

Kadı Burhaneddin Memluk Kuşatması İle Anıldı

2016-08-22 09:19 - Gündem

Cezaevi, 2 Yıl Sonra Müze Olacak

2016-08-24 09:53 - Gündem

İlgili Haberler

Sivaslıları Çekici Yapan Şey Nedir?

17:38 - Gündem

Sivas İrade Ana Haber Bülteni- 13 Mayıs 2024

19:00 - Gündem

Sivas'ta Engellilere Yangın Eğitimi Verildi

15:47 - Gündem

Sivas'ta Sular Kesilecek! Tedbirli Olun!

14:20 - Gündem

“En İyi Dere Islahı” Ödülü Verilmişti! Aksu’yu Kaderine Terk Etmeyin!

13:43 - Gündem

Günün Manşetleri

Sivaslıları Çekici Yapan Şey Nedir?

17:38 - Gündem

Son Dakika: Sivas'ta Alacak Verecek Kavgasında Kan Aktı!

16:03 - Asayiş

Sivas'ta Engellilere Yangın Eğitimi Verildi

15:47 - Gündem

Sivasspor'a Genç Santrafor! Prensipte Anlaşıldı!

15:23 - Spor

Sivas'ta Sular Kesilecek! Tedbirli Olun!

14:20 - Gündem