ZARA´DAN RAKİBE GÖZDAĞI

ZARA´DAN RAKİBE GÖZDAĞI

Gündem - 9 yıl önce



Teknik Direktör Tuncay Doğan; ‘Sincan maçı gerçekten daha önemli, bu maça da kazanmak için çıkacağız. Kesinlikle kaybetmememiz gereken bir maç. Camia olarak birleşip maçı kazanmak istiyoruz. Sincan maçını final maçı olarak görüyoruz’ dedi

OĞUZHAN SARZEP / ÖZEL HABER

Bölgesel Amatör Lig (BAL) da rakiplerini tek tek deviren Zara Belediyespor, fırtına gibi esmeye devam ediyor.

Ligin 9. haftasında kendi evinde Yeşil Kırşehirspor’u 4-0 yenen Zara Belediyespor da Teknik Direktör Tuncay Doğan gazetemiz spor muhabirine yaptığı açıklamasında, bu galibiyetin kendileri açısından çok iyi olduğunu söyledi.

Yeşil Kırşehir maçına gol yememek için çıktıklarını ve bunu başardıklarını vurgulayan Doğan, mutluk olduklarını söyledi.

‘GOL YEMEMEYE ŞARTLANDIK VE BUNU DA BAŞARDIK’

Maça galibiyet için çıktıklarını ve bunu elde ettiklerini ifade eden Tuncay Doğan şunları söyledi; ‘Öncelikle geçen hafta oynadığımız Kayseri Yolspor maçı bizim için ilk devresi zor geçti. İlk devreyi yenik kapattık fakat yaptığımız çalışmalar ve oyuncu değişiklikleriyle maçı çevirmeyi bildik, kazandık. Kırşehirspor maçı için son haftalarda çok gol yiyorduk, bireysel hatalardan bunun önüne geçmek istedik. Gol yememek için maça çıktık, gol yememeye şartlandık ve bunu da başardık. Tabii gol yemezsek atacağımızı biliyorduk. Bu maçı kazandık, Yeşil Kırşehirspor gerçekten çok iyi bir takım. Bu galibiyet bizim için çok iyi oldu.’

‘ÇOK OLUMLU VE POZİTİF FUTBOL OYNUYORUZ’

Zara Belediyespor Teknik Direktörü Tuncay Doğan, negatif futbol oynamadıklarını aksine pozitif futbol oynadıklarını belirterek; ‘Yeşil Kırşehirspor maçında takımımım performansını çok iyi buldum, gayet iyiydik. Negatif oyun oynamıyoruz. Çok olumlu ve pozitif futbol oynuyoruz. Yenildiğimiz maçlarda da biz iyi bir futbol oynadığımızı düşünüyorum. İyi futbol oynamaya da devam edeceğiz. Olumlu ve pozitif futbol oynamaya devam edeceğiz. İnşallah sonunu iyi görürüz ve inşallah bir üst lige çıkarız’ dedi.

‘YENMEYE ODAKLI ÇIKACAĞIZ’

Ligin bundan sonraki haftalarında yapacakları maçlara yenmeye odaklı bir şekilde çıkacaklarının altını çizen Doğan; ‘Bundan sonra daha zor maçlara çıkacağız. Belki daha az gol atacağız, ya da rakiplerimiz ezemeyeceğiz ama bütün maçlara yenmek için çıkacağız. Yenmeye odaklı çıkacağız.  Çünkü ligin yavaş yavaş yarısını tamamlıyoruz. Diğer kalan deplasmanlar zor deplasmanlar’ diye konuştu.

‘GEREKİRSE TAKIMIMIZA TAKVİYE YAPACAĞIZ’

Devre arası takıma takviye yapabilme ihtimallerinin olduğunu söyleyen Teknik adam Doğan; ‘Biz devre arası planımızı, programımızı gözden geçireceğiz. Gerekirse takımımıza takviye yapacağız. Ama direk kazanmaya çıkacağımız maçlar olacak. Tek hedef kazanmak olacak. Belki güzel futboldan ödün vereceğiz ama kazanmaya mecburuz.’

‘BİZİM SEYİRCİMİZ ÇOK CENTİLMENDİR’

Zara Belediyespor taraftarını çok centilmen olduğunu dile getiren Zara Belediyespor Teknik patronu Tuncay Doğan şunları söyledi; ‘Biz Zara Belediyespor kulübü olarak seyircimizden çok memnunuz. Kırıkkale maçında yaşananlar olaylar bizim seyircimizden kaynaklanmadı. Bunun en güzel örneği Kırşehirspor maçıdır. Yeşil Kırşehirspor taraftarı geldi, centilmence takımlarını desteklediler. Maç sonunda da bizi alkışladılar, yakışanı yaptılar. Burada açığa çıkan Kırıkkale maçında seyircimizin bir şeyi yapmadığı ortaya çıkıyor. Bizim seyircimiz çok centilmendir. Zaten Kırıkkale ceza aldı’ ifadelerini kullandı.

TUNCAY DOĞAN’DAN KIRŞEHİR TARAFTARINA TEŞEKKÜR

Kırşehirspor taraftarına yapılan dostluktan dolayı teşekkür eden Tuncay Doğan; ‘Kırşehir taraftarına çok teşekkür ederim. Kırşehirspor inşallah bundan sonra istediği yerlere gelirler. Çünkü gerçekten iyi bir takım. İnşallah yolları açık olur’ dedi.

‘CAMİA OLARAK BİRLEŞİP MAÇI KAZANMAK İSTİYORUZ’

Zaraspor camiası olarak birleşip, ligin 10. haftasında deplasmanda Sincan Belediyespor ile yapacaklarını maçı kazanmak istediklerini vurgulayan Teknik Direktör Doğan; ‘Sincan maçı gerçekten daha önemli, bu maça da kazanmak için çıkacağız. Kesinlikle kaybetmememiz gereken bir maç. Sincan Belediyespor’un eksikleri var. Ama biz bunları bir kenara bırakıp, kaybetmemek için daha doğrusu kazanmak için gideceğiz. Güzel bir şekilde camiamızla, yönetimimiz de İstanbul’dan gelecek maça. Camia olarak birleşip maçı kazanmak istiyoruz. Sincan maçını final maçı olarak görüyoruz.’

‘TAKIMDAKİ MORALLER ÇOK İYİ’

Zara Belediyespor takımında morallerin çok iyi olduğunu da sözlerine ekleyen Doğan şunları kaydetti; ‘Takımdaki moraller çok iyi, üst seviyede. Sıkıntımız yok, gayet memnunum takımımdan. Forvet oyuncumuz Mustafa Akkuş’un küçük bir sakatlığı var. 2 haftadır iğne ile oynatıyoruz. İnşallah Mustafa düzelirse Sincan maçına yetiştirmeye çalışacağız. Onun dışında bir kesiğimiz yok’ dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Çırak Sorunu Bitiyor

2014-11-17 17:09 - Gündem

SİVAS´IN KENDİSİ KİMLİK ZATEN

2014-11-14 17:50 - Gündem

Zara, Seriye Bağladı

2014-11-17 17:04 - Gündem

Yeraltına Katlı Otopark Yapılacak

2014-11-12 17:40 - Gündem

Boks Rüzgârı Esti

2014-11-15 18:20 - Gündem

ÇEDAŞ Elini Vatandaşın Cebinden Çeksin

2014-11-12 17:39 - Gündem

ZARA´DAN RAKİBE GÖZDAĞI

2014-11-19 17:13 - Gündem

?HEDEFTE SAPMA YOK?

2014-11-18 16:12 - Gündem

İyi Oyun, Kötü Sonuç

2014-11-17 17:06 - Gündem

AK PARTİ´YE KARŞI MHP ? SP İTTİFAKI MI?

2014-11-18 16:48 - Gündem

İlgili Haberler

7 Bin Yabancı Hastaya Ücretsiz Sağlık Hizmeti Verilecek!

14:02 - Gündem

TÜRASAŞ'tan TCDD Taşımacılık AŞ'ye 27 yük vagonu

12:38 - Gündem

Camilere Ücretsiz Minber ve Mihrap Yapıyor! Uluslararası Dünya İyilik Ödülü’ne Layık Görüldü

12:24 - Gündem

Proje okullarına öğretmen atama sonuçları açıklandı

11:49 - Gündem

Sivas'ta Çiftçilerin Talebi Dinlendi, Arazi Yolları Düzeltiliyor

11:33 - Gündem

Günün Manşetleri

Sivas'ta Meydana Gelen Feci Kazada 45 Gün Sonra Can Verdi!

14:58 - Asayiş

7 Bin Yabancı Hastaya Ücretsiz Sağlık Hizmeti Verilecek!

14:02 - Gündem

Sivas'ta Bugün Hangi Eczaneler Nöbetçi? 11 Mayıs 2024

13:48 - Sağlık

Sivas'ta Bugün Aramızdan Ayrılanlar- 11 Mayıs 2024

13:43 - Yaşam

Sivas Eski Valisi İçin TBMM'de Tören Düzenlendi!

12:49 - Yaşam