Grand Kuzu, Hizmete Açıldı

Grand Kuzu, Hizmete Açıldı

Gündem - 9 yıl önce



Konferanslar için 1000 kişi kapasiteye çıkarılabilen Grand Kuzu; düğün, nişan, nikâh, sünnet, kına gecesi, davet, kokteyl, iftar yemekleri, yemekli tanışma toplantıları, organizasyon veya şirket toplantıları, seminerler gibi özel gün ve programlara ev sahipliği yapacak.

ERSAN ARSLAN

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kuzu’nun Sivas’a kazandırdığı Grand Kuzu Düğün Salonu, hizmete açıldı. Grand Kuzu’nun açılışına, Sivas Gazetecilik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Güney, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Muhittin Karahan, AK Parti Sivas Milletvekili Av. Hilmi Bilgin, Belediye Başkanı Sami Aydın, Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, TSO Başkanı Osman Yıldırım, AK Parti Sivas Milletvekili Adayı Yalçın Özdemir, il protokolünün önde gelen isimleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Salonun açılış kurdelesini Milletvekili Bilgin, Başkan Aydın, İşletme sahibi AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kuzu ve diğer protokol üyeleri birlikte kesti.

İşletme sahibi, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kuzu, açılış programında yaptığı konuşmada, tüm konuklara, katılımları için teşekkür etti. Kuzu, ‘Genelde insanlar Sivas’ta kazandıklarını dışarı yatırırlar. Biz tam tersi, Mersin’de kazandıklarımızı Sivas’a yatırıyoruz. Biz, bundan kendi adımıza gurur duyuyoruz. Açılışımıza katılarak bizi yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum’ dedi.

‘SİVAS ADINA BİR KAZANÇ’

Belediye Başkanı Sami Aydın ise konuşmasında kentteki kalitenin arttığına örnek olarak gösterdiği Grand Kuzu’nun Sivas için bir kazanç olduğunu söyledi.

Aydın; ‘Burada yeni bir iş yerinin açılışını gerçekleştirdik. Öncelikle bu düğün salonunun Ahmet Kuzu kardeşimiz ve ailesine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Gerçekten güzel ve nezih bir ortam olmuş. Sivas’ta her geçen gün standardın değiştiğini, kalitenin arttığını görüyoruz ve bu anlamda yeni bir örnek diyebileceğimiz bu düğün salonunun hayata geçirilmiş olması Sivas adına bir kazançtır diye düşünüyorum. Biz bu şehirde yapılan her güzel yatırımı Sivas adına kazanç olarak görüyoruz. Yatırım yapan kişinin kim olduğu, hangi görüşte, hangi felsefede olduğu bizim için ikinci planda. Önemli olan güzel yatırımların, örnek projelerin bu şehre yapılması… Çünkü bu yatırımlar şehrin değerini artırıyor. Bu anlamda bu projeyi ortaya çıkaran, emeği, katkısı olan bütün arkadaşlarımıza Sivas adına teşekkür ediyorum. Bu işletmenin helal, hayırlı ve bol kazanç getirmesini temenni ediyor, inşallah burada kurulacak yuvaların da ülkemize hayırlı hizmetler sunmalarını diliyorum.’ İfadelerini kullandı.

‘HAYIRLI UĞURLU OLSUN’

AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin ise Grand Kuzu’nun şehrin geliştiğinin göstergelerinden birisi olduğunu söyledi.

Düğün salonunun hayırlı uğurlu olmasını dileyen Bilgin, şu şekilde konuştu:

‘Ahmet Kuzu kardeşimizin açmış olduğu bu nezih salonun hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bu tür işyerlerinin açılması Sivas’ın geliştiğinin göstergelerinden birisi… Biz iyilikte, güzellikte rekabetin şehri geliştireceğine inanıyoruz. Bugün istihdam sağlayan, istihdama katkı veren küçük veya büyük her kese teşekkür ediyoruz. İstihdam için, üretmek için, üç beş kişiyi ekmek sahibi yapmak için risk alan iş adamlarımıza, esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Sonuçta belirli bir yatırımla bu tür güzel yerler ortaya çıkıyor. Ahmet Kuzu kardeşimizle siyasette beraber yol yürüyoruz. Kendisi her yaptığı işte özveri ile fedakârca çalışıyor. Ben, bu güzel yatırımın kendisi ve ailesi için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.’

‘İNSANIN 3-5 DEFA

EVLENESİ GELİYOR’

AK Parti Sivas Milletvekili Adayı Yalçın Özdemir ise konuşması ile salonda bulunanları gülümsetti.

Özdemir, ‘Bu işyerini açan arkadaşımız, Sivas’ın tüm estetik değerlerini de göz önünde bulundurarak çok güzel bir mimari eser kazandırmış Sivas’a. Ancak ben şaka yollu söyleyeyim, insan böyle salonları görünce 3-5 defa evlenesi geliyor’ dedi.

Konuşmaların ardından, davetlilere yemek ikramında bulunuldu.

Haftanın Öne Çıkanları

Grand Kuzu, Hizmete Açıldı

2015-05-16 23:13 - Gündem

Belediye U14 Takımı Kayseri´ye Gitti

2015-05-13 23:20 - Gündem

Öğrencilerden 26 Proje

2015-05-13 23:28 - Gündem

?ULAŞTIRMA BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ OLMALI?

2015-05-11 22:13 - Gündem

Sivas´ın Çöpü Enerjiye Dönüşecek

2015-05-12 23:25 - Gündem

CÜ Halk Oyunları Ekibi Türkiye 1.´Si Oldu

2015-05-11 22:16 - Gündem

İklima Başarıdan Başarıya Koşuyor

2015-05-13 23:21 - Gündem

Sağlıkspor Giresun´da İlimizi Temsil Edecek

2015-05-13 23:21 - Gündem

Bilimsel Eczacılık 176. Yılında Kutlanacak

2015-05-12 23:22 - Gündem

?Memurlarımızın Bel Kemiği Kırılmıştır?

2015-05-14 16:49 - Gündem

İlgili Haberler

Sivas'ta 4 Köpeğin Öldürüldüğü İlçede Hayvanseverler Ayaklandı

17:43 - Gündem

Sivaslı Esnaftan Anneler Gününde Anlamlı Etkinlik

16:54 - Gündem

CHP’den Pastalı Kutlama

16:17 - Gündem

Hayatta kalan tek oğluna 40 yıldır bebek gibi bakıyor

14:49 - Gündem

"Orman Yangınları Meteorolojik Erken Uyarı Sistemi" geliştirildi

14:04 - Gündem

Günün Manşetleri

Sivasspor, 12. Kez Mağlup Oldu

21:11 - Spor

SİVASSPOR: 0 - HAKEM: 1

20:55 - Spor

Bülent Uygun ve Çağdaş Atan Takımın Başında Yok!

20:14 - Spor

Sivasspor'a İbrahim Akdağ Şoku!

20:01 - Spor

Sivas'ta 4 Köpeğin Öldürüldüğü İlçede Hayvanseverler Ayaklandı

17:43 - Gündem