?Eğitimlere önem veriyoruz?

?Eğitimlere önem veriyoruz?

Gündem -



OĞUZHAN SARZEP

İl Afet ve Acil Durum Müdürü Nazif Ekinci, 1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında yapılacak etkinliklere ilişkin yazılı açıklama yaptı. Belirlenen okullarda hafta boyunca temel afet bilinci eğitimi ve afet ve acil durumlarda güvenli tahliye tatbikatı gerçekleştirileceğini dile getiren İl Müdürü Ekinci, eğitime önem verdiklerini belirtti.

BİRÇOK OKULDA AFET EĞİTİMİ VERİLECEK

Bugün saat 10.00´da     Muhsin Yazıcıoğlu Ortaokulu´nda, saat 13.00´da ise Cumhuriyet İlkokulu´nda temel afet bilinci eğitimi verileceğini söyleyen İl Müdürü Ekinci akabinde  de afet ve acil durumlarda güvenli tahliye tatbikatı gerçekleştirileceğini belirterek, ?Pazartesi günü saat 10.00´da Ziya Gökalp Ortaokulu´nda, saat 13.00´da ise Şehit Erkan Sakal İlkokulu´nda temel afet bilinci eğitimi verilecek ve akabinde afet ve acil durumlarda güvenli tahliye tatbikatı gerçekleştirilecektir. Ayrıca gün boyu kent meydanında arama kurtarma malzemeleri sergisi açılacaktır. 5 Mart Salı günü saat 10.00´da Sivas Uluslararası Şehit M. Murat Ertekin Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde, saat 13.00´da ise Uluslararası Şehit M. Murat Ertekin Anadolu İmam Hatip Ortaokulu´nda temel afet bilinci eğitimi verilecek ve akabinde afet ve acil durumlarda güvenli tahliye tatbikatı gerçekleştirilecektir. Çarşamba günü saat 10.00´da Sivas Fen Lisesi´nde, saat 13.00´da ise Yunus Emre Ortaokulu´nda temel afet bilinci eğitimi verilecek ve akabinde afet ve acil durumlarda güvenli tahliye tatbikatı gerçekleştirilecektir.  Son olarak Perşembe günü ise saat 10.00´da Selçuk Anadolu Lisesi´nde, saat 13.00´da ise Süleyman Sami Kepenek İlkokulu´nda temel afet bilinci eğitimi verilecek ve akabinde afet ve acil durumlarda güvenli tahliye tatbikatı gerçekleştirilecektir? dedi.

?EĞİTİMLERİMİZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR?

 ?Amacımız yüzde 95´i doğal afet kuşağı üzerinde olan ülkemizde toplumun her kesiminde temel afet bilinci oluşturmaktır? diyen İl Müdürü Ekinci, ?Bu kapsamda özellikle öğrencilerimize yönelik temel afet bilinci eğitimlerine büyük önem vermekteyiz. Ayrıca toplumun tüm kesimlerini afetlere karşı hazırlayabilmek ve afetlere karşı dirençli toplum oluşturabilmek amacıyla yürütmekte olduğumuz ?Afete Hazır Aile´, ?Afete Hazır Okul´, ?Afete Hazır İşyeri´ ve ?Afete Hazır Gönüllü Gençler´ projelerimizle ilgili eğitimlerimiz tüm hızıyla devam etmektedir? ifadelerini kullandı.

           

Haftanın Öne Çıkanları

Ev ve süs hayvanı satanlara sertifika

- Gündem

FETÖ´den 5 kişi daha tutuklandı

- Gündem

Depremzedeler İçin Çalışıyorlar

- Gündem

GELECEĞİN SAĞLIĞI EMİN ELLERDE

- Gündem

?Eğitimlere önem veriyoruz?

- Gündem

?Eğitimlere önem veriyoruz?

- Gündem

SİDEMİR Mağdurları İşe Yerleştirilecek

- Gündem

Amacımız bir sofranın etrafında buluşabilmek

- Gündem

Aman Dikkat!

- Gündem

Bakanlıktan Okullara ?OHAL? Tedbirleri

- Gündem

İlgili Haberler

Sivas’ta Emekçi Bayramını Emekçilere Sorduk!

15:14 - Gündem

THY yeni kabin memuru alacak

14:36 - Gündem

Bakan Yumaklı: 'Orman Benim' kampanyası geleceğimizi şekillendirecek

13:52 - Gündem

Sivas Protokolünden Anlamlı Etkinlik!

13:40 - Gündem

Sivaslı öğretmenler Litvanya'da çalıştaya katıldı

13:37 - Gündem

Günün Manşetleri

Sivas'ta Bugün Kimler Vefat Etti? 3 Mayıs 2024

13:47 - Yaşam

Sivas Protokolünden Anlamlı Etkinlik!

13:40 - Gündem

Sivas Numune Hastanesinde Yoğun Bakım Yatak Sayısı Artacak!

12:08 - Gündem

Ortaokul Öğrencileri SBTÜ’yü Keşfe Çıktı!

11:41 - Eğitim

Sivas'ta Uyuşturucu Operasyonlarında 53 Kişi Yakalandı

11:22 - Asayiş