Çalışmanın Karşılığını Sahada Görüyoruz

Çalışmanın Karşılığını Sahada Görüyoruz

Gündem - 4 yıl önce



Çetin POLAT

AK Parti Milletvekili Semiha Ekinci, AK Parti İl Başkanı Hakan Aksu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Muhammed Burak Kuruçay ve AK Parti teşkilat mensupları Ramazan ayı boyunca ilimizde hizmet veren 65 mahalle muhtarını ziyaret ederek, pandemi süreci boyunca gösterdikleri emeklerden dolayı teşekkür etti.

Muhtarlar Derneği Başkanı Cemalettin Arslan ile ziyaretlerine başlayan AK Parti heyeti tek tek diğer mahalle muhtarlarını da ziyaret etti.

TEŞEKKÜR ETTİ

AK Parti heyetinin muhtarları ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Arslan, "Sürekli bizlerle ilgilenen, sıkıntımız ve derdimiz olduğu zaman bizleri dinleyen başta Sivas Milletvekilimiz Semiha Ekinci olmak üzere AK Parti Sivas İl Başkanı Hakan Aksu´ya, Merkez İlçe Başkanı Muhammed Burak Kuruçay´a ve teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti Sivas Merkez İlçe Başkanı Muhammed Burak Kuruçay ise " Koronavirüsü kapsamında zor günler geçiriyoruz. Bugünlerde bizler de Sivas Milletvekilimiz Semiha Ekinci, İl Başkanımız Hakan Aksu ve teşkilatta bulunan arkadaşlarımızla beraber 65 mahalle muhtarımızı tek tek yerlerinde ziyaret ettik. Bu ziyaretler kapsamında muhtarlarımızın hepsine, koronavirüsü sürecinde göstermiş oldukları  etkili rolden dolayı teşekkürlerimizi ilettik? diye konuştu.

?GÜÇLÜ BİR MİLLETİN NE DEMEK OLDUĞUNU MÜŞAHEDE ETTİK?

?11 Mart itibariyle Türkiye´de koronavirüs vakalarının görülmesiyle gerek hükümetimiz gerekse belediyelerimiz ciddi bir seferberliğe girdi? diyen AK Parti İl Başkanı Hakan Aksu, ?Bizler de bu süreçte AK Parti teşkilatları olarak elimizden gelen gayreti ve desteği  hükümetimize ve belediyelerimize sağlamaya çalıştık. Bu süreçte birçok aileye dokunduk, birçok ailenin yanına gittik son olarak da Sivas´ta görev yapan 65 mahalle muhtarlarımızın bizzat yanına giderek kendi yerlerinde  yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldık. Allah´a şükür güçlü bir devletin, güçlü bir milletin ne demek olduğunu biz bu süreçte müşahede ettik, çünkü muhtarlarımızın da ifadesiyle dokunulmamış ev, dokunulmamış kişi kalmamış, devletimizin şefkat elinin dokunmadığı herhangi bir yer kalmamış. Ramazan dolayısıyla hayırsever vatandaşlarımızın da büyük bir katkısı olmuş, hepsine tek tek teşekkür ediyoruz. Bizler AK Parti teşkilatları olarak muhtarlarımızla her platformda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu süreçte beraber ziyaretlerimizi sürdürdüğümüz Sivas Milletvekilimiz Semiha Ekinci ve Merkez İlçe Başkanımız Muhammed Burak Kuruçay´a teşekkürlerimi sunuyorum " ifadelerini kullandı.

?GİRİLMEMİŞ EV, DOKUNULMADIK EL KALMAMIŞ?

AK Parti Sivas Milletvekili Semiha Ekinci ise, "İl Başkanımız ve Merkez İlçe Başkanımız ile birlikte Sivas´ta bulunan 65 mahalle muhtarımızı makamlarında ziyaret ettik. İstiklal Mahallemizde başlattığımız ziyaretimizi İstiklal Mahallemizde tamamlamış olduk. Allah´a hamd olsun ki pandemi sürecinde Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde güçlü bir hükümetin varlığı hissedilmiş. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere emeği geçen tüm bakanlarımıza teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin´e mahallelerimize yapmış olduğu hizmetler ve gönül belediyeciliğinden dolayı teşekkür ederim. Sivas´ta AK Parti ailesi olarak Allah´a hamd olsun 18 senedir yapmış olduğumuz çalışmaların karşılığını sahada görüyoruz. Hayırseverlerimize ben ayrıca çok çok teşekkür ediyorum Ramazan ayı hasebi ile Sivas´ta girilmemiş ev, dokunulmadık el kalmamış. Bu memleketin bir ferdi olmaktan, bir evladı olmaktan her zaman gurur duydum ve duymaya da devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

Toprak Ve Su Analiz Laboratuvarı Açıldı

2020-05-29 07:00 - Gündem

Mert Hakan Yandaş´tan Transfer Cevabı!

2020-05-27 07:00 - Spor

Hafik´te Mor Patates Ekildi

2020-05-27 07:00 - Gündem

Çalışmanın Karşılığını Sahada Görüyoruz

2020-05-29 07:00 - Gündem

Ekmeklerimizi İsraf Etmeyelim

2020-05-22 07:00 - Gündem

Hatimlerin Duası Yapıldı

2020-05-22 07:00 - Gündem

Hemşehrilerimi Çok Özledim

2020-05-29 07:00 - Gündem

Sivas Büyük Bir Değer Kazanacak--Video

2020-05-22 07:00 - Gündem

4 Eylül Stadyumu´ndan İstiklal Marşı Yankılandı

2020-05-22 07:00 - Spor

2. Testler de Negatif!--Video

2020-05-27 07:00 - Spor

İlgili Haberler

Sivas'ta Evlenecek Çiftlere İndirim Müjdesi

12:29 - Gündem

Sivas Tarım Müdürlüğü Teyakkuzda! Çiftçileri Uyardı!

11:10 - Gündem

Sivas'ta Kitap Okuyarak Teknolojinin Bilinçli Kullanılmasına Dikkat Çektiler!

11:05 - Gündem

Vali Şimşek "Kelkit" İçin Tokat'a Gitti!

09:30 - Gündem

Divriği Ulu Camii için şok karar! Sadece o saatlerde ziyaret edilebilecek

09:08 - Gündem

Günün Manşetleri

Sivaslı Fırıncı Sosyal Medyada "Niye 3.80" Diyenlere 4 Metre Ekmek Üretti!

14:29 - Yaşam

Sivas'ta Evlenecek Çiftlere İndirim Müjdesi

12:29 - Gündem

Sivas Yol Yarışlarına Damga Vurdu!

11:48 - Spor

Sivas Liselilere Yapay Zeka Eğitimi Verilecek

11:28 - Eğitim

Sivas Tarım Müdürlüğü Teyakkuzda! Çiftçileri Uyardı!

11:10 - Gündem