TÜRK MİLLETİNİN DÜNYA İLE SINAVI

Halil İbrahim Budaklı

6 yıl önce

24 Haziran seçim sonuçları arzu ettiğimiz tablonun bir gerisinde kaldı (hdp nin barajı geçmesi ) Fakat yine de Dünya ve Avrupa´ya verilen en güzel birlik ve beraberlik sonucu oldu.  İnşallah diğer parti tabanları da bu sonuç sonrası bizlerle birlik beraberlik içinde Cumhur ittifakını ekonomik ve sosyal ittifaka çevirerek millet dayanışmasını göstermiş olur.

Artık 2023 yılına kadar eksik olanlar tamamlanacağı, yapılması gerekenler yapılacağı dövizdeki suni artış faiz oranlarındaki dengesiz artışlar ve bunları tetikleyen bütün olumsuzlukların yerli yerine oturmaya başlayacağı bir dönem ve ülkemiz için Dünya sıralamasındaki ileri yönlü hareketin başlangıcı olur.

Sivas´ımızdaki MV.  seçim sonuçları meclisteki dengeli dağılımın bir fotoğrafı oldu. Çıkan sonuç şudur ki; seçilen MV. arkadaşlarımızın hepsi kıymetli ve şehrimize layık arkadaşlardır.  Şehrimiz tüccarı STK ları,  esnafı, sanayicisi, işcisi, memuru, emeklisi ile şehrimizin bugün ki durumunu ileri seviyeye çıkartacak bir atılımın adını koymayı başarır dahilinde MV. lerimizle birlik beraberlik içinde yolumuza devam ederiz.

Sivas artık seçimleri değil ekonomiyi yatırımı kalkınmayı konuşmaya başlamalı bütün seçilmiş ve atanmışların oturmak yerine saha da araştırma ve yaptırım yapma mücadelesi içerisinde olmalıdır.

Bu şehir dualı bir şehirdir.  Ülkemin aynası geleceğin yıldızıdır. Her ne kadar gelişmekte ve yatırımda gerekli olan adaleti alamasa da Cumhur ittifakında ve MV. Seçimlerinde sağduyusunu bir kez daha ispatlamış asil insanlar topluluğudur.

Var ol Sivas! Sen üstüne düşeni yaptın şimdi sıra bizleri yönetenlerde. İnşallah onlar da gereğini en kısa zamanda yapmaya başlayacaktır.

Velhasıl başka Sivas ve başka TÜRKİYE yok Global Dünyada varlığımızın kıymeti olması için hak ettiğimiz ekonomik düzeye ulaşmalıyız.

İnşallah önümüzdeki hafta Sivas´ta spor ve sporcu potansiyeli, spor ekonomisinin şehrimize katkısı üzerine bir makale ile aranızda olmayı arzu ediyorum.

YAZARIN DİĞER YAZILARI