Sivas Millî Eğitim Müdürü Fatih Erdoğan, Yıldız İlkokulu/Ortaokulu, Yıldız İHO ve İsmet Yılmaz Çok Programlı Anadolu Lisesini ziyaret ederek öğretmenlerle bir araya geldi.
Erdoğan'a Yıldız Belediye Başkanı Ali Aydemir de eşlik etti. Kısa süre önce servis aracı ile kent merkezine dönüş yaparken trafik kazası geçiren ve yaralanan öğretmenlere geçmiş olsun dileklerini ileten Erdoğan, bir süre öğretmenlerle sohbet ederek bölgenin eğitim durumu ve okullarda yürütülen proje/çalışmalar hakkında bilgi aldı. Erdoğan, öğretmenlerin görüş, öneri ve talepleri dinledi.
Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'nin etkin ve eksiksiz olarak uygulanmasının önemine vurgu yapan Erdoğan, Aile Yılı kapsamında yürütülen çalışmalara değinerek okul ile aile arasındaki bağın güçlü tutulması konusunda hassasiyet gösterilmesini istedi.