USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

?GALİBİYET TARAFTARA?

?GALİBİYET TARAFTARA?

?GALİBİYET TARAFTARA?
23-08-2013 17:30
Google News


OĞUZHAN SARZEP

Spor Toto Süper Lig’in ikinci haftasında kendi evinde Torku Konyaspor’u konuk edecek olan Sivasspor maçın hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Kulüp tesislerinde teknik direktör Roberto Carlos ve yardımcıları nezaretince gerçekleştirilen idman yaklaşık 2 saat sürdü.

Kulüp tesislerindeki antrenmanın ardından açıklama yapan futbolcular Konya maçından galibiyet alacaklarını ifade ettiler. Yiğidoların kaptanı Kadir Bekmezci Konya maçının çok önemli bir maç olduğunu dile getirerek zor bir maç olacağını da belirtti. Kayseri maçındaki mağlubiyeti Konya maçında telafi edeceklerini dile getiren Kaptan Bekmezci şunları kaydetti; ‘Gerçekten oynayacağımız Konya maçı bizim için çok önemli bir maç. Çünkü baktığımızda geçen hafta oynadığımız Kayseri maçından galip gelmek istiyorduk. Kayseri maçında iyi oyun oynadık ancak kazanamadık. O yüzden bu maçı telafi etmek istiyoruz. Özellikle sezonun ilk maçı kendi sahamızda ve seyircimizin önünde inşallah iyi bir futbol sergileyip, 3 puan almak istiyoruz. Seyircimizde bizi her zaman desteklesinler. Biz onları gördüğümüz zaman daha mutlu oluyoruz. Buradaki ilk maçımızda stadyumu doldursunlar. Ve bu şekilde hep dolu olsun stadyum. Onlar bizden desteğini hiçbir zaman eksik etmesinler. Bizlerde onlara 3 puan hediye edelim’ dedi.

‘HEDEF ÜST SIRALAR’

Kırmızı beyazlı ekibin hırslı oyuncuların Ziya Erdal ise hedefin üst sıralar olduğunu söyledi. Konya maçının önemini belirten Ziya Erdal şu ifadelere yer verdi; ‘Konya maçı gerçekten önemli bir maç ve kendi sahamızda ligin ilk maçı olacak. İnşallah seyircimizde izlemeye gelir. Seyircimizin de verdiği destekle kazanmak istiyoruz. İlk hafta çok iyi bir oyun oynadık ancak puan alamadık. Gerçekten bu sene hedefimiz üst sıralar ve bunu da ilk maçta gösterdik. İnşallah oynadığımız oyunun üstüne biraz daha koyarak daha da ileriye gitmek istiyoruz. Buda işte inşallah Konya maçı ile başlayacak. İyi oyun ve 3 puanla beraber önümüzdeki hafta oynayacağımız Fenerbahçe maçına bakmak istiyoruz. Ve inşallah o stadyumda dolar’ dedi.

Yiğidoların formasını terleten Ziya Erdal taraftarın bu sen beklentisinin çok büyük olduğunu dile getirerek şunları kaydetti; Seyircimizin bu sene çok farklı bir beklentisi var bizden. İşte yeni bir takımız ve yeni bir hocamız var. Taraftarlarımızın da çok heyecanı olduğunu iyi biliyorum. İnşallah bu sene geçen seneden daha büyük bir destek bekliyoruz taraftarlarımızdan. Stadyumların doluluk oranın daha fazla olmasını istiyoruz. İnşallah buradaki ilk maçımızda stadyumu doldururlar. Bizde onlara 3 puan armağan ederiz’ dedi.

CARLOS’TAN TERİM’E ÖVGÜ

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF), A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörlüğü için anlaştığı Fatih Terim'in çok deneyimli, başarılı ve profesyonel bir insan olduğunu söyledi. TFF'nin, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörlüğü için Fatih Terim ile anlaşmaya varmasıyla ilgili düşüncelerini dile getiren Roberto Carlos, 'Fatih Terim çok iyi bir hoca, çok deneyimli, gerçekten başarılı, profesyonel bir insan. Milli takımada TFF'ye de hayırlı olsun. Milli takımın, Fatih Terim ile çok iyi yerlerde devam edeceğini düşünüyorum' dedi.

FUTBOLCULAR HAVUZDA ŞAKALAŞTI

Gerçekleştirilen antrenman sonrası stres atmak için kulüp tesislerinde bulunan süs havuzuna giren futbolcular bir hayli neşeliydi. Takım arkadaşlarını ıslatan kaleci Milan Borjan ve takım arkadaşları eğlenceli dakikalar yaşadı. Takımın neşe kaynağı olan Aatif Chahechouhe ise takım arkadaşlarına suda şakalar yaptı. Havuza girmek istemeyen futbolcuları, takım arkadaşları ıslatarak zorla havuza soktu ve futbolcular havuzda eğlenceli dakikalar yaşadı.

MEHDİ'NİN LİSANSI ÇIKARILIYOR

Öte yandan takımdaki yabancı oyuncu sayısının fazlalığı nedeni ile lisansı geçen hafta çıkarılamayan İskoçya'nın Hearts takımında forma giyen Fas milli takımı oyuncusu Mehdi Tewfik Taouil'in sorunu çözüldü. Sivasspor'un kadroda düşünmediği Milan Cerny ve Piech'in sözleşmelerinin feshedileceği bildirildi.

ANTRENMAN

Sivasspor, kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla Torku Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Roberto Carlos’un kısa toplantısı ile başlayan idman düz koşu ile devam etti. Düz koşunun ardından çift kalede maç yapan kırmızı beyazlı ekip idmanı bu şekilde tamamladı.

Geçtiğimiz gün antrenmanda girdiği ikili mücadelede dizinden sakatlanan Kamil Grosicki, idmana katılmadı. Timur ve Abdulkadir sakatlığından dolayı idmana çıkmadı. Mehdi ise takımdan ayrı çalıştı. Yiğidoların file bekçilerinden Korcan Çelikay ise takımla çalışmalara başladı.

Öte yandan A2 takımından stoper Kerem Onaylı ve sağ bek Oğuzhan Durmaz kırmızı beyazlı ekiple beraber çalıştı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
01.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!