USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

28. Haftaya Hakem Damgası

Süper Lig’de 28’nci hafta geride kaldı. Demir Grup Sivasspor, sahasında Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı. Puanını 31’e yükselten kırmızı-beyazlı ekip haftayı 12’nci sırada tamamladı. Yiğidolar ligde bu hafta deplasmanda Giresunspor ile karşılaşacak. Ligde haftayı maç yapmadan geçiren Galatasaray ise en yakın rakibinin 6 puan önünde liderliğini sürdürdü. Haftaya büyük hakem hataları damga vurdu.

28. Haftaya Hakem Damgası
11-04-2023 12:36
SİVAS
Google News

Hayrullah AĞKAŞ 

Süper Lig’de 28. hafta mücadeleleri Fatih Karagümrük- Fenerbahçe maçıyla tamamlandı. Fenerbahçe ilk yarısını yenik tamamladığı maçta ikinci yarıda bulduğu gollerle maçtan 2-1 galip ayrılmayı başardı. Haftanın en dikkat çeken sonucuna ise Kasımpaşa imza attı. Yeni teknik direktörü Kemal Özdeş yönetiminde ilk maçına çıkan İstanbul ekibi Trabzonspor’u 2-0 mağlup etti. Ligde Beşiktaş ise Giresunspor’u konuk etti. Siyah-beyazlı ekip geriye düştüğü maçta Giresunspor’u 3-1 yenerek haftayı 3 puanla kapattı.

Ligde diğer maçlarda Ankaragücü sahasında İstanbulspor’u 3-2, Kayserispor’da Ümraniyespor’u 3-1 mağlup etti. Konyaspor ile Antalyaspor ise 1-1 berabere kaldı. Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle Adana Demirspor ve Alanyaspor haftayı maç yapmadan kapatarak 3-0 galip sayıldı.

GALATASARAY LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

Lider Galatasaray bu haftayı maç yapmadan tamamladı. Sarı-kırmızılı ekip ligde geriden kalan haftaları en yakın rakibi Fenerbahçe’nin 6 puan önünde tamamlayarak liderliğini sürdürdü.

SİVASPOR’UN PENALTISI VERİLMEDİ

Ligde geride kalan haftaya yine hakemler damga vurdu. Beşiktaş-Giresunspor maçında rakibine sert müdahalede bulunan Abobubakar’ın kırmızı kart görmemesi ve Fenerbahçe ile Karagümrükspor maçında Arao’nun golünün iptal edilmesi ve Valencia’nın ceza sahasın içerisinde yer kalmasına penaltıverilmemesi haftaya büyük hakem hataları olarak damga vurdu. Sivasspor, Başakşehir maçında ise hakem Arda Kardeşler’in Yiğidolar’ın net penaltısını vermemesi taraftarların tepkisini çekti.

İSTANBUL VE ÜMRANİYE SIKINTIDA

Hatayaspor’un ve Gaziantep FK’nın depremler nedeniyle ligden çekilmesi nedeniyle sezon sonu iki takım ligden düşecek. Ligde haftanın tamamlanmasıyla İstanbulspor ve Ümraniyespor küme düşme hattında kaldı. Küme düşme hattına en yakın takımlar ise Giresunspor, Ankaragücü ve Antalyaspor oldu.

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28.03.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!