4 Eylül Sanayi Sitesi kavşağı kilit: "Acilen alt geçit yapılmalı!"
Sivas’ın en yoğun ticaret merkezlerinden biri olan 4 Eylül Sanayi Sitesi kavşağında, günün erken saatlerinde yaşanan trafik yoğunluğu hem esnafı hem de bölge halkını canından bezdirdi. Her sabah mesai başlangıcında ve akşam çıkış saatlerinde kilitlenen trafik yüzünden dakikalarca beklemek zorunda kalan vatandaşlar, yetkililere seslenerek kalıcı bir çözüm bulunmasını talep etti.
"Bu Kavşak Artık Yetersiz"
Bölgede faaliyet gösteren 4 Eylül Sanayi Sitesi esnafları ve çevre mahallelerde yaşayan vatandaşlar, mevcut kavşağın her geçen gün büyüyen Sivas trafiği için artık kesinlikle yeterli olmadığını dile getirdi. Sabah saatlerinde uzun araç kuyruklarının oluştuğu kavşakta, hem zaman kaybı yaşandığını hem de maddi hasarlı kaza riskinin her saniye arttığını belirttiler.

"Tek Çözüm Alt Geçit!"
Yaşanan yoğunluğa ve her gün tekrarlanan trafik çilesine dikkat çeken mahalle sakinleri ve sanayi esnafı, geçici çözümler yerine bölgeye acilen bir alt geçit yapılması gerektiğini vurguladı. Trafiğin transit akmasını sağlayacak bir projenin bölgeyi tamamen rahatlatacağını ifade eden vatandaşlar, Sivas Belediyesi ve Karayolları ekiplerinin harekete geçmesini bekliyor.
Kaynak:Bilal Hasdemir

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.