USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

4 STK´DAN SİVASSPPOR´A KURBAN

4 STK´DAN SİVASSPPOR´A KURBAN

4 STK´DAN SİVASSPPOR´A KURBAN
18-05-2017 05:59
Google News


Hayrullah AĞKAŞ

İlimizdeki bazı Sivil Toplum Kuruluşları Sivasspor´un tekrar Süper Lig´e çıkması nedeniyle kurban kesti. Giresunspor maçı öncesinde Sivasspor´a destek ziyaretinde bulunan STK´lar Sivasspor´un başarısı için koyun keserek, Süper Lig´e yükselmesi halinde de tosun keseceklerinin sözünü vermişti.

Dün Sivas Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ve Ziraat Odası yetkilileri Sivasspor´a ziyarette bulunarak, söz verdikleri tosunu kestiler.

Ziyarette bulunan STK temsilcilerini, Sivasspor Kulübü Asbaşkanı Faruk Taşseten ve futbolcular karşıladı. STK temsilcileri Sivasspor heyetini Süper Lig´e çıkma başarısını göstermesinden ötürü tebrik ederek, Yeni Malatyaspor maçında da başarılar dilediler.

KURBAN ETİNİ

TARAFTARLARIMIZA

İKRAM EDECEĞİZ

Kurban kesimi öncesinde söz alan Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdülkadir Hastaoğlu, Giresunspor maçı öncesinde de Sivasspor´u ziyaret ettiklerini ve takımın Süper Lig´e çıkması halinde tosun kesme sözü verdiklerini hatırlattı.

Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ve Ziraat Odası ile birlikte verdikleri sözü yerine getirdiklerini belirten Hastaoğlu, ?Sivasspor´un Süper Lig´e yükselmesinde emeği olan başta Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz´a, Yönetim Kurulu Üyelerimize, Teknik heyet ve futbolcularımıza bizlere yaşattıkları mutluluk için teşekkür ediyoruz. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun? dedi.

Hastaoğlu ayrıca kesilen kurban etinin Cumartesi günü ilimizde oynanacak Yeni Malatyaspor maçında ekmek arası kavurma yaptırarak, öncelikle Malatyasporlu taraftarlarımıza, protokol üyelerimize ve Sivasspor taraftarlarına ikram edeceklerini kaydetti.

BU YOLA BAŞ KOYAN

HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Zeki Özdemir, Sivasspor´un tekrar Süper Lig´e çıkmasında emeği geçen herkese, Sivas´ta bu yola baş koyan herkese teşekkür ederek, ?Bundan sonra Sivas TSO olarak da şimdiye kadar gösterdiğimiz desteği Süper Lig´de de göstermeye devam edeceğiz. Sivassporumuz 1 sezon Süper Lig´e ara vermişti. Bunun ne kadar zor bir durum olduğunu hepimiz gördük. Allah bir daha Sivassporumuza acı günler göstermesin. Her günümüz bugün ki gibi mutlu olsun? dedi.

HER ZAMAN

DESTEĞE HAZIRIZ

SESOB Başkanı Beşir Köksal da konuşmasında Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği olarak her zaman Sivassspor´a destek vermeye hazır olduklarını söyledi. Kvksal, ?Geçtiğimiz haftalarda bir kurban kesmiştik ve Sivasspor´un Süper Lig´e yükselmesi halinde tosun keseceğimizi söz vermiştik. Sivasspor, ilimizin ortak değeridir. Sivasspor bizim her şeyimiz. En önemli markamız. SESOB olarak her zaman Sivasspor´un yanında olmaya devam edeceğiz. Sivasspor´un göstermiş olduğu başarılardan dolayı başta Başkanımız olmak üzere, teknik heyetimizi ve futbolcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz? şeklinde konuştu.

SİVASSPOR İLİMİZİN

EN ÖNEMLİ MARKASIDIR

Sivasspor´un ilimizin en önemli markası olduğunu belirten Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ ise ?Tüm Sivas olarak bunun farkına varmamız gerekiyor. Ziraat Odası olarak bizlerde Sivassporumuza gücümüzün yettiği ölçüde bizlerde sahip çıkmaya çalışıyoruz. Bundan sonraki süreçte de yanında olmaya devam edeceğiz. Bizlerde Sivasspor´un tekrar Süper Lig´e çıkmasında emeği geçen en üstten en alt kademeye kadar herkese teşekkür ediyoruz. Onlar bizim yüzümüzü güldürdü, Cenabı Allah da onların yüzünü güldürsün? dedi.

STK´LARIMIZ HER ZAMAN

YANIMIZDA OLDULAR

Bu güzel birlik ve beraberlik için tüm Sivil Toplum Kuruluşlarımıza ve Başkanlarına teşekkür eden Sivasspor Kulübü Asbaşkanı Faruk Taşseten de ?İlimizdeki STK´lar her zaman bizlerin yanında oldular. Birlik ve beraberlik içerisinde mücadelemizi sürdürdük. İlimizdeki kuruluşlar arasında böyle bir birliktelik olduğu zaten biliniyordu. Bunun en güzel örneğini de STK´larımız gösterdi. Başta Sayın Valimiz Davut Gül ve Belediye Başkanımız Sami Aydın olmak üzere, Süper Lig´e çıkmamızda çok büyük emekleri olan Başkanımız Mecnun Otyakmaz´a desteklerini esirgemeyen tüm Sivil Toplum Kuruluşlarımıza, desteklerini esirgemeyen ilimizdeki tüm esnafımıza, tüccarımıza, taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum? diye konuştu.

Malatyaspor maçını da kazanarak, şampiyonluk kupasını kaldırmak istediklerini belirten Taşseten ?Süper Lig yolunda Allah bizlerin başını öne eğdirmedi. Çok çükür tekrar Süper Lig´e çıkmayı nasip etti. Cumartesi günü ligin son maçında kendi evimizde Yeni Malatyaspor´u konuk edeceğiz. Bu mücadeleden de galibiyetle ayrılarak, Süper Lig´e çıkmamızı şampiyonlukla taçlandırmak istiyoruz. İnşallah Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören´in elinden kupamızı almayı istiyoruz? ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Sivasspor tesislerine getirilen tosun tekbirler eşliğinde kesildi. Ardından STK temsilcileri ile Sivasspor yöneticileri ve futbolcular hatıra fotoğrafı çektirdi.

/resimler/2017-5/18/1548058623341.jpg

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!