USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

CHP'DEN ADAY GÖSTERİLMEYEN GÖK, SÜRECİ ANLATACAK

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Divriği’de parti tarafından yapılan mülakatlardan ismi çıkmasına rağmen aday gösterilmeyen mevcut Belediye Başkanı Hakan Gök, yarın sürece ilişkin basın toplantısı düzenleyecek.

CHP'DEN ADAY GÖSTERİLMEYEN GÖK, SÜRECİ ANLATACAK
13-02-2024 10:38
SİVAS
Google News

Hayrullah AĞKAŞ

31 Mart se­çim­le­ri ön­ce­si Cum­hu­ri­yet Halk Par­ti­si’nin ( CHP) Div­ri­ği’de kimi aday gös­te­re­ce­ği merak edi­li­yor­du. CHP Mer­kez Yü­rüt­me Ku­ru­lu top­lan­tı­sın­da ada­yın Av. Cihan Deniz Akbaş ol­ma­sı­na karar ve­ril­di. 2009, 2014 ve 2019 se­çim­le­ri­ni ka­za­nan ve 15 yıl­dır Div­ri­ği’ye hiz­met eden Hakan Gök parti ta­ra­fın­dan ye­ni­den aday gös­te­ril­me­di. Parti ta­ra­fın­dan ya­pı­lan mü­la­kat­lar­da Hakan Gök’ün ismi çık­ma­sı­na rağ­men Akbaş’ın aday gös­te­ril­me­si il­çe­de CHP’li seç­men­ler ta­ra­fın­dan tep­kiy­le kar­şı­lan­dı.

 
Diğer yan­dan Hakan Gök, yarın basın açık­la­ma­sı dü­zen­le­ye­rek sü­re­ce iliş­kin açık­la­ma­lar­da bu­lu­na­cak. Gök,  sos­yal medya he­sa­bın­dan yap­tı­ğı açık­la­ma­da; “De­ğer­li dost­lar. Siz­le­rin tak­di­ri ile üç dönem üst üste Div­ri­ği Be­le­di­ye Baş­kan­lı­ğı gö­re­vi­mi büyük bir ba­şa­rı ile yap­tım. Siz­le­re te­şek­kür etmek ve CHP Div­ri­ği Be­le­di­ye Baş­kan­lı­ğı Ada­yı­nı be­lir­le­me sü­re­ci ile il­gi­li siz­ler­le pay­la­şım­da bu­lun­mak için yarın parti bi­na­sı önün­de saat 12.30'da bir basın açık­la­ma­sı dü­zen­le­ye­ce­ğim. Her­ke­se güzel bir akşam ay­dın­lık ya­rın­lar di­li­yo­rum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!