Adem Uzun iftar sofrasında vatandaşların konuğu oldu
Yayınlanma:
Sivas Belediyesi Belediye Başkanı Adem Uzun, Ramazan ayı kapsamında Kadriye ve İhsan Göcük çiftinin iftarına konuk olarak yaşlı çiftle sohbet etti, birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Sivas Belediyesi Belediye Başkanı Adem Uzun, Ramazan ayı dolayısıyla vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.
Başkan Uzun, bu kapsamda Kadriye ve İhsan Göcük çiftinin iftar sofrasına konuk oldu. Yaşlı çiftle sohbet eden Uzun, hayırlı Ramazanlar temennisinde bulundu.
Büyüklerin duasını almanın en büyük kazanç olduğunu ifade eden Uzun, vatandaşların her türlü istek ve taleplerinde daima yanlarında olduklarını vurguladı.
Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ayı olduğuna dikkati çeken Uzun, birlik ve beraberlik içerisinde bu manevi atmosferi yaşamaya devam edeceklerini belirtti.
Kaynak:Ömer Ün
Yaşam

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.