USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Ahad Hoca İstifa Etti!

Ahad Hoca İstifa Etti!

Ahad Hoca İstifa Etti!
11-12-2019 07:00
Google News


OĞUZHAN SARZEP

TFF Bölgesel Amatör Lig 4. Grup takımlarından Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Spor Kulübü, teknik direktörlük görevi yapan Ahad Kömürlüoğlu ve ekibi ile yollar ayrıldı.

Sezon başında göreve gelen Kömürlüoğlu, ligde oynadığı karşılaşmalarda takım performansının kötüye gitmesi nedeniyle istifa etti. Geçtiğimiz akşam kulüpten ayrılan Kömürlüoğlu ve ekibi, CÜSK ile ilişiğini tamamen kesti.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Spor Kulübü´nün başında ligde toplamda 12 maça çıkan Ahad Kömürlüoğlu, bu maçların 3´ünü galibiyetle, 4´ünü beraberlikle ve 5´ini de mağlubiyetle tamamladı. Kömürlüoğlu bu zaman kadar takımın başında 13 puan toplarken, 15 gol attı. Kalesinde ise 14 gol gördü.

KULÜPTEN RESMİ AÇIKLAMA

Konu ile ilgili kulüpten resmi açıklama geldi. Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı; ?Teknik direktörümüz Ahad Kömürlüoğlu ile yapılan görüşmeler sonrasında kendisiyle helalleşerek ve karşılıklı anlaşarak ayrılmak durumunda kaldık. Hocamız ve ekibine bugüne kadar yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz. Kişilikleri, çalışkanlıkları ve beyefendilikleri ile örnek insanlar olan hocamız ve ekibine bundan sonraki hayatlarında başarılar dileriz.?

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!