USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

AK Hizmetler Hız Kesmiyor

AK Hizmetler Hız Kesmiyor

AK Hizmetler Hız Kesmiyor
15-09-2020 07:00
Google News


Hayrullah AĞKAŞ

AK Parti´de Akıncılar ve Koyulhisar ilçe kongreleri gerçekleştirildi. AK Parti Akıncılar 7. Olağan Kongresi, AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Sivas Milletvekili Semiha Ekinci, AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, AK Parti İl Başkanı Hakan Aksu, İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Akkaş, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Arzu Polat, AK Parti İl Başkan Yardımcıları, il yönetim kurulu üyeleri ve teşkilat mensuplarının katılımı ile gerçekleştirildi

Divan Başkanlığını Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya´nın yaptığı kongre saygı duruşunda bulunulmasının ardından okunan İstiklal Marşı ile başladı.

Kongrenin açış konuşmasını gerçekleştiren Akıncılar İlçe Başkanı Yakup Noyan, kongrenin hayırlar getirmesini dileyerek, ?Ben görev sürecim boyunca iki seçim geçirdim. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimi ile yerel seçimleri gerçekleştirdik. Tek tek insanlarla görüşmemiz lazım. Belediye Başkanıma ?Sen eşini alacaksın her eve uğrayacaksın´ dedim.  Biz de teşkilat olarak bütün vatandaşlarımızla tek tek görüştük ve hizmeti sadece AK Parti´nin yapacağını anlattık. sandıklardan AK Parti çıktı, Akıncılar kazandı? diye konuştu.

?AKINCILAR, 2023 YILINDA DA SESİNİ DUYURACAK?

Noyan´ın ardından konuşan İl Başkanı Hakan Aksu ise, ?Pandemi dolayısıyla kalabalık, coşkulu kongrelerimizi bu dönem gerçekleştiremiyoruz. Bu dönem, açık havalarda delegelerimizin katıldığı sınırlı katılımcılar ile kongrelerimizi gerçekleştiriyoruz. Kongremizin Akıncılar ilçemize hayırlı olmasını Cenabı Allah´tan diliyorum. Akıncılar AK Parti kurulduğu günden bu tarafa her zaman partimize destek vermiştir. 2002 yılında ben AK Parti İl Başkan Yardımcısı olarak gelip gittiğim süreç içerisinde her zaman AK Parti´nin yanında oldu Akıncılar. Hacı Bekir ağabeyimiz ile çıktık biz bu yola, Hacı Bekir ağabeyimiz ile birlikte partimizde görev almış tüm başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerine, Gençlik kollarına, Kadın Kollarına, Belediye Meclis Üyelerimize, İl Genel Meclisi Üyelerimize teşekkür ediyorum. 2001 yılından bu tarafa onlar bu gayreti, desteği vermeselerdi bugün Recep Tayyip Erdoğan´ın sesi Karadeniz´de, Akdeniz´de güçlü çıkmazdı. Son yerel seçimlerde de Hasan Şen Başkanımızı seçerek desteğinizi yinelediniz. İnşallah Yakup ağabeyimiz başkanlığında oluşturulacak yeni güçlendirilmiş teşkilatımız ile birlikte inşallah Akıncılar 2023 yılında da hem Sivas´ta hem de Genel Merkez´de sesini duyuracak? diye konuştu.

KONGRELER SINIRLI KATILIM İLE GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

Son olarak konuşan Sivas Milletvekili Semiha Ekinci ise, ?AK Parti´de kongreler düğün, bayram havasında geçer. Yakup ağabeyimizin söylediği gibi bugün hepimiz 19 yaşımızdayız. O nedenle partimizin en hareketli, en bereketli dönemini yaşıyoruz. Fakat pandemiden dolayı sınırlı sayıdaki delegelerimizle açık havada kongrelerimizi devam ettiriyoruz. AK Parti´mizin kurulduğu günden bu tarafa Akıncılar bizim kalelerimizden birisi oldu. Dört dönemdir belediyemizi AK Partimize teslim ettiniz. Bugün hangi hizmetlere bakarsanız bakın AK Parti´nin hizmetlerini görüyorsunuz. Yollardan hastanelere, okulundan kütüphanesine kadar her şey de AK Parti´nin imzası var. Sizin 19 yıldır Recep Tayyip Erdoğan´ın arkasında durmanızın soncudur bunlar. Sizler 19 yıldır Recep Tayyip Erdoğan´a ve onun yol arkadaşlarına desek olmamış olsa idiniz bugün biz ne Karadeniz´de doğal gazı bulabilirdik, ne Akdeniz´de petrol arama cesareti gösterebilirdik ki son dönemlerde görüyoruz Amerika Başkan adayı ?Bizim Türk halkı ile sorunumuz yok, Erdoğan´la sorunumuz var´ diyor.? diye konuştu.

Konuşmaların ardından Akıncılar ilçe teşkilatının faaliyet raporu, gelir ? gider bilançosu okunarak tebliğ edildikten sonra seçime geçildi. Tek Liste ile gidilen seçimde mevcut Başkan Yakup Noyan, tekrar ilçe başkanlığı görevine seçilerek güven tazeledi.

KOYULHİSAR KONGRESİ

AK Parti Koyulhisar 7. Olağan Kongresi, AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Sivas Milletvekili Semiha Ekinci, AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, AK Parti Sivas İl Başkanı Hakan Aksu, İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Akkaş, AK Parti Kadın Kolları Sivas İl Başkanı Arzu Polat, AK Parti Sivas İl Başkan Yardımcıları, il yönetim kurulu üyeleri ve teşkilat mensuplarının katılımı ile gerçekleştirildi.

Divan Başkanlığını Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya´nın yaptığı kongre saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı.

Kongrenin açış konuşmasını gerçekleştiren Koyulhisar İlçe Başkanı Caner Kara, ?Allah´ıma şükürler olsun ki Recep Tayyip Erdoğan´a hizmet etmek için bizlere bu görevi layık gördünüz, bundan sonra devam dediniz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugüne kadar yönetimde görev alan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışı bundan sonraki görev alan arkadaşlarıma başarılar diliyorum? dedi.

?2023 YILINA HAZIR BİR ŞEKİLDE YÜRÜYECEĞİZ?

Kara´nın ardından kürsüye gelen İl Başkan Hakan Aksu, ?7. olağan kongremizi gerçekleştiriyoruz. AK Parti´de kongreler yenilenmenin, güçlenmenin ve önümüzdeki süreçlere daha güçlü bir şekilde girmenin kavşaklarından birisidir. İnşallah bizde burada ilçe başkanımızla beraber yeni yönetimiyle yenileniş, güçlenmiş bir Koyulhisar teşkilatı ile 2023 yılına hazır bir şekilde yürüyeceğiz. Ben özellikle kurucu ilçe başkanımızdan bu tarafa görev yapmış tüm ilçe başkanlarımıza teşekkür ediyorum, yönetim kurulu üyelerine, gençlik kollarına, kadın kollarına, belediye meclis üyelerimize, il genel meclisi üyelerimize teşekkür ediyorum. Onlar eğer bu davamıza destek olmasalardı Recep Tayyip Erdoğan´ın yanında ses vermeselerdi bugün Ortadoğu´da, Karadeniz´de, Ege´de Recep Tayyip Erdoğan´ın sesi bu kadar güçlü çıkmayacaktı? şeklinde konuştu.

?YAPTIĞIMIZ HİZMETLER HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR?

Son olarak konuşan Sivas Milletvekili Semiha Ekinci ise AK Parti döneminde Koyulhisar´a yapılan yatırımlar hakkında bilgi vererek, ?Koyulhisar bizim için önemli, Koyulhisar´da AK Parti hükümetleri olarak yaptığımız hizmetler hız kesmeden devam ediyor. TOKİ konutlarından öğretmenevine kadar. İlçelerimiz arasında yaptığımız en güzel öğretmenevi emin olabilirsiniz ki Koyulhisar´a yaptığımız öğretmenevi. Yine TOKİ tarafından 370 konut kazandırıyoruz. İşyerleri, camisi ile birlikte kompleks halinde. İlçe Emniyet Müdürlüğü binamızı yeniliyoruz. Orman İşletme Müdürlüğü binamızı inşallah en kısa zamanda yapacağız. Okullarımız, yollarımız vs. Bunları siz birebir yaşadığınız için saymamıza gerek yok, bunları siz görüyorsunuz. Gördüğünüz için de 19 yıldır Recep Tayyip, Erdoğan´a, onun kadrolarına, dava arkadaşlarına yetkiyi veriyorsunuz? dedi.

15 Temmuz´da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından gerçekleştirilen darbe kalkışmasını hatırlatan Ekinci, ?15 Temmuz akşamı bu necip millet darbelere darbe yaptı. 15 Temmuz´dan sonra Türkiye´de hiç kimsenin bırakın darbe yapmayı, aklından dahi geçireceğini sanmıyorum. Ama hala birileri Amerika başkan adayından, Fransa Cumhurbaşkanından medet umuyor. Cumhur ittifakı olarak üzerimizde önemli bir sorumluluk var. 2023 seçimlerine gider iken almış olduğumuz oy oranından daha fazla oy alarak Cumhurbaşkanımızın ülkemize 19 yılda kazandırdıkları için teşekkür amacıyla hem de Cumhuriyetimizin 100´üncü yılında tam bağımsız Türkiye için Koyulhisar her zamankinden daha fazla destek verecektir? şeklinde konuştu.  

Konuşmaların ardından Koyulhisar ilçe teşkilatının faaliyet raporu, gelir ? gider bilançosu okunarak tebliğ edildikten sonra seçime geçildi. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut Başkan Caner Kara, tekrar ilçe başkanlığı görevine seçilerek güven tazeledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!