AK KADINLAR´DAN GAZETEMİZE ZİYARET

AK KADINLAR´DAN GAZETEMİZE ZİYARET
AK KADINLAR´DAN GAZETEMİZE ZİYARET


M. MUSTAFA IŞIK

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Semiha Ekinci, 24 Temmuz basından sansürün kaldırılması ve Bayramı nedeniyle Gazetemizi ziyaret etti. Ziyarette Gazetemiz Editörü Hayrullah Ağkaş ile görüşen Ekinci, gazetemiz çalışanlarının basın bayramını tebrik etti.

Kadın Kolları olarak ilimiz genelinde aktif olarak sahada olduklarını belirten Ekinci, teşkilatlarda yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Milletvekili sayısının 600´e çıkmasının ve Sivas´ın Milletvekili sayısının 5´te kalmasını yorumlayan Ekinci, Önemli olan ilimizdeki Milletvekili sayısının artışından ziyade, Sivas´a yapılan etkili hizmetlerdir. Her şehre Bakanlık nasip olmaz. Biz, Milli Eğitim Bakanımız İsmet Yılmaz ise her zaman gurur duyduk. Bir Bakanın olması 100 Milletvekiline eş değerdir. Bu konuda il olarak şanslıyız dedi.

Ekinci, Diğer taraftan AK Parti Milletvekilimiz Mehmet Habib Soluk, TBMM´de Ulaştırma Komisyon Başkanlığı görevini yürütüyor. Bu da ilimize yapılan ve yapılacak hizmetler adına bizler için çok büyük bir şanstır. O yüzden tüm Sivas halkının Milletvekili sayısından ziyade, yapılan hizmetleri görmesini arzu ediyoruz. Geçtiğimiz seçimlerde 6. Milletvekilini çok az bir nüfusla kaçırmıştık. Ama zaten önümüzdeki aylarda yeni Büyükşehir Yasası Meclis´ten geçtiği takdirde Sivas´ta adını Büyükşehirler arasına yazdırmış olacak. Bu süreçten sonra ilimize gelen ödenek nüfusa göre değil, coğrafyaya göre gelecek ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazetemiz Editörü Hayrullah Ağkaş, Ekinci´ye çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.