USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

?AK PARTİ FABRİKA AYARLARINA DÖNECEK?

?AK PARTİ FABRİKA AYARLARINA DÖNECEK?

?AK PARTİ FABRİKA AYARLARINA DÖNECEK?
06-05-2017 06:00
Google News


AHMET TIRPAN

Milli Türk Talebe Birliği´nin Sivas Şubesi´nin açılış törenine katılmak üzere ilimize gelen AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın 21 Mayıs tarihinde AK parti genel başkanı olacağını ve bu tarihten itibaren büyük reformlara imza atılacağını ifade eden Milletvekili Deligöz; ?AK Partimizin kurucusu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, kurucusu olduğu partiye yeniden kaydını yaptırdı. 21 Mayıs´ta İnşallah genel başkanlık koltuğuna oturacak ve fabrika ayarlarına dönmüş olarak AK Partiyle beraber ülkeyi şahlandıracak. Siz gençlerle el ele omuz omuza vererek ülkemizi 2023´lere ve 2070´lere hep beraber taşıyacağız? dedi.

?FETÖ VE PKK CİA TARAFINDAN KURULDU?

Konuşmasında önemli iddialarda bulunan Milletvekili Deligöz, FETÖ ve PKK terör örgütünün 1970´li yıllarda CİA ajanları tarafından kurulduğunu öne sürdü.

Deligöz konuşmasında; ?Bizler 1980 darbesinden sonra siyasetten uzak kaldığımız içindir ki FETÖ ve PKK terör örgütü türemiştir, hatta bilinçli olarak bunlar oluşturulmuştur. Bunu şimdi daha iyi anlıyoruz. Hem FETÖ hem de PKK terör örgütünün ikiz kardeş olduğu ortaya çıktı. Aynı el tarafından Amerika CİA ajanları tarafından 1970´li yıllarda beraber kurulduğunu öğreniyoruz. Anlıyoruz ki içimizdeki FETÖ´cülerle beraberler, omuz omuzalar. Dolayısıyla 28 Şubat sürecinde de benzerini yaşadık. Bu dönemde Refah-Yol hükümeti değişik ayak oyunlarıyla iktidardan indirildi. Zamanın Başbakanı Ecevit başörtülü milletvekilimiz Merve Kavakçı´ya yemin ettirmeyip ?Haddini bildirin, atın bu kadını dışarı´ dedi. 28 Şubat süreci bin yıl sürecek diye haykıran Paşaya, bin yılı bırak beş yıl sürmeden MTTB´nin yetiştirmiş olduğu ekip ve kadrolar tarafından haddi bildirilmiştir. Şu anda ise en az 30 başörtülü kadın milletvekilimiz Meclisimizde görev alıyor? ifadelerine yer verdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!