USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sivas’tan Mesaj Verdi: ‘Yerel Seçime Hazırız'

Bir temaslarda bulunmak üzere Sivas’a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, 2024 yerel seçimlerine hazır olduklarını söyledi. Yılmaz: “Biz her şeyimizle birlikte Allah'ın izniyle yerel seçime hazırız. 2024 Mart seçimine hem de sadece hazırız demekten öteye değil bütün hazırlıklarımızla birlikte hazırız” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sivas’tan Mesaj Verdi: ‘Yerel Seçime Hazırız'
23-09-2023 14:31
SİVAS
Google News

ADEM SABİT NALBANT

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Sivas’a geldi. Yılmaz, parti binasında basın toplantısı düzenledi.

AK Parti Sivas İl Başkanlığı binası konferans salonunda düzenlenen basın toplantısına Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, AK Parti Sivas İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi, AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, AK Parti Sivas Milletvekilleri; Hakan Aksu ve Rukiye Toy ile partililer katıldı.

İlk önce konuşan AK Parti İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi, 2024 yerel seçim çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, “Parti teşkilatları olarak yeni dönemle birlikte belirlenen ‘Türkiye Yüz Yılına’ ulaşmak için aktif olarak çalışmalara odaklanmış bulunmaktayız. Gerek il merkezimizde gerekse ilçelerimizde il ve ilçe başkanlıklarımızın organizesinde belediye meclis üyemiz, il genel meclis üyelerimizin de katılımları ile topyekun bir şekilde saha çalışmaları devam ediyor. Hemşerilerimizle iç içe olarak 21 yılda yapılan tüm eser ve hizmetleri onlarla paylaştık. Yeni dönemle birlikte ülkemiz her köşesinde oluşan isteklere kulak vereceğiz. Bu doğrultuda cumhurbaşkanımızın önderliğinde yeni Türkiye Yüz Yılı inşa edilirken tüm teşkilatlar olarak katkılar sunmaya büyük bir azimle devam edeceğiz. Yerel yönetimler seçim çalışmaları kapsamında genel başkan yardımcımız, yerel yönetimler başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz çalışmalarda bulunmak için Sivas'ımıza geldi. Çalışmalarımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

BİLGİN: “YENİ BİR SEÇİMİN ARİFESİNDEYİZ”

Daha sonra konuşan Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ise, yerel seçimlerin üzerinden 4 buçuk yıl geçtiğini ve yeni bir seçim arifesine girildiğini hatırlattı. Bilgin, “Yerel seçimler öncesi genel başkan yardımcımız, yerel yönetimler başkanımız uzun yıllar Samsun'da belediyeciliğin en güzel örneklerini veren Sayın Cumhurbaşkanımızla birlikte yerel seçimler öncesi saha çalışması yapmak üzere değerli başkanım, ilimize teşrif ettik. Biz AK Parti kadroları olarak ilimizde ilk günden itibaren Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde tüm katmanlarımızla, tüm belediye başkanlarımızla, meclis üyelerimizle, teşkilatlarımız birlikte yük olan değil yük alan anlayışı ile birlikte şehrimize hizmet etmeliyiz. Şehrimize hizmet ve eser siyasetinin en güzel örneklerini vermenin ve bundan daha da önemlisi insanımızın, hemşerilerimizin gönlüne girecek eserleri, hizmetleri yapmanın gayreti içerisindeyiz. Yerel seçimler üzerinden 4,5 yıl geçti. Yeni bir seçimin arifesindeyiz. Bu 4,5 yıl içerisinde tek anlayışımız, tek derdimiz, tek mücadelemiz, ilçelerimize, yöremize hizmet etmek, ilçemizi, ilimizi, yöremizi kalkındırmak ve Türkiye yüzyılında Sayın Cumhurbaşkanımızın yüzünü omuzlayacak eserleri ortaya koymak olmuştur. İnşallah bundan sonra Cumhurbaşkanımızın liderliğinde hep birlikte AK Parti kadroları olarak 2024 Mart ayında da ilçelerimizde, beldelerimizde ve il merkezimizde yine AK Parti'nin belediyecilik anlayışını, şehre hakim kurmak adına hep birlikte çalışacağız” ifadelerini kullandı.

GÜLER: “BÜYÜK BİR MEMNUNİYET DUYUYORUZ”

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler ise, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf  Ziya Yılmaz’ı Sivas’ta ağırlamaktan dolayı memnuniyet duyduklarını belirterek, “Çok değerli başkanımızı kadim şehir Sivas'ta ağırlamaktan çok büyük bir memnuniyet duyuyoruz. İnşallah 2024 yılında gerçekleştirecek olan yerel seçimler öncesi değerli başkanımız birçok il başkanlığımızla ve il merkezimize ziyaretlerde bulunuyorlar. Deneyimlerinde ve tecrübelerini anlatıyorlar. Bugün de Sivas'ımızda kendisini ağırlıyoruz. İnşallah kendisinin bizlere anlatacağı çok değerli çok kıymetli bilgiler var. Başkanımızı burada ağırlamaktan duyduğumuzu tekrardan ifade ediyorum” diye konuştu.

YILMAZ: “BİZ DERSİNE ÇOK İYİ ÇALIŞAN PARTİYİZ”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz ise, yaptığı konuşmasında AK Parti olarak 2024 yerel seçimlerine hazır olduklarını vurguladı. Yılmaz, “Bizler yerel yöneticiler olarak yani belediye başkanları olarak ve belediye başkanlarının genel merkezimizde bağlı bulunduğu genel başkanlık olarak teşkilatlarımızla olan hukukumuzu çok önemsiyoruz. Yani siyaset bir iletişim işi. Siyaset bir ilişki sermayesi üzerine inşa edilen bir şeydir. Siyaset denen şey insanların kalbini kazanma mücadelesi. Her şeyden önce evinizin içerisindeki hukukunuzu, evinizin içerisindeki ağız tadınızın güzelliğiyle başlar. İyi bir siyasi parti, iyi bir ailedir, mutlu bir ailedir. Biz aslında iletişimi ve diyaloğu ve sevgiyi muhabbeti temsil etmenin de kendi başına olmayacağını, hepimizin vücut diliyle, hepimizin gayretiyle, hepimizin çabasıyla bu ailenin içindeki unsurların hepsinin karşılıklı bir gayretiyle oluşacak bir muhabbet zincirini kastediyorum burada. Allah'ımıza çok şükür bütün illerimiz ben şu ana kadar 20’ye yakın ilimizi dolaştım. Hepsinde bir başka muhabbet bir başka güzellik var. Bir yanlış anlaşılma olur diye özellikle bunun altını çizdim. 2024 Mart seçimlerine hazırlık yapıyor AK Parti Genel Merkezi diye düşünebilirsiniz. Biz 2024 seçimleri çalışmalarına 4 sene önce başladık. Biz dersine çok iyi çalışan, biz imtihan gününü öğrendiğinde hara-güre derme-çatma, ders yapan, tembel bir öğrenci gibi değiliz. Biz dersine çok iyi çalışan, her şeyiyle birlikte, her şeyin Rabb'imizin bize nasip edeceği başarının bizim gayretimiz ve çabamızın sayesinde olacağına inanan bir siyasi hareketiz. Bizde tembellik, bizde bugünün işini yarına bırakmak diye bir şey yok. Biz her şeyimizle birlikte Allah'ın izniyle yerel seçime hazırız. 2024 Mart seçimine hem de sadece hazırız demekten öteye değil bütün hazırlıklarımızla birlikte hazırız” dedi.

“ENDİŞEMİZ YOK”

Yerel seçimlerle ilgili şüphelerinin olmadığına dikkat çeken Yılmaz, “Belki önümüzdeki günlerde ittifak içinde olacağımız Milliyetçi Hareket Partisi ve diğer partilerle bazı görüşmelerimiz olacak. 20 sonra seçim olacak derse yine bizim teşkilatlarımız, sistemimiz öylesine kurulmuş, öylesine iyi bir altlığa sahip bir mekanizmamız var ki tereddütsüz hemen mobilize oluruz, harekete geçeriz. Biz bir hizmet hareketiyiz her şeyden önce. Biz birtakım imkanları daha sonra kendilerine makam ve mevki edinme telaşı içerisinde olan muhalefet partileri gibi bir siyasi hareket değildir. Biz bir şey konuşurken yani bir siyasi amaçla da olsun bir işi konuşurken peki bunun neresinde insan var? Neresinde hizmet var sorusunu hemen sorarız. Hizmet için geldik. Hakikaten de bizi bir yapan, AK Parti siyasetinin temel felsefesinin hizmet olduğunu ve insan olduğunu insanı yaşat ki devlet yaşasın olduğunun altını çizerek devam etmek istiyorum. Biz hizmeti eğer gerçekten Allah rızası için yaparsak ki bunun da en önemli bizim siyasi muhaliflerimizden farkımız olduğunun altını çizmek istiyorum. Biz hizmet yaparız, hizmeti de Allah rızası için yaparız. Onun arkasından Allah rızası için yapıldığından emin olduğumuz hizmetin arkasından da onun duasının geleceğine inanırız. Mücadelelerin hepsinden başarıyla çıkmamızın tek sebebi Allah'ın rızasını almış olmamız ve onun akabinde de kulun duasının gelmiş olmasıdır. Kardeşlerim 2024 seçimleriyle ilgili hazırlıklarımız tamam. Onunla ilgili bir endişemiz yok. Muhakkak ki yapılacak çok şey var” ifadelerini kullandı.

“BİZİM BİR DEĞERLER SİLSİLEMİZ VAR”

Yılmaz son olarak konuşmasını şu sözlerle tamamladı;

“Bizim siyaset biçimimiz bile meydanlarda bir kürsüye çıkıp nutuk atmaktan ibaret değil. Bizim hepimiz ait olduğumuz sahada ait olduğumuz camianın içerisinde hep gönül girme mücadelesi olacak. Arkadaşlar eğer gönlüne giremediğimiz bir çabanın ve gayretin bereketinin olmayacağına da inanırız. Biz hizmet hareketini daha sonra sosyal belediyecilikle takviye ettik. Aslında AK Parti, siyasi hareketi büyüktür, gönül hareketidir. Büyük bir gönül kazanma mücadelesi ve bu mücadelenin sonucunda da elde ettiğimiz muvaffakiyet bizi bugüne getirmiştir. Hepinizin çok iyi bildiği gibi 2023’te yapılan seçimde elde ettiğimiz başarı ilk defa yaptığımız bir iki tur Cumhurbaşkanlığı seçiminde elde ettiğimiz başarının döngüsü budur, hikayesi budur. Bizim bir değerler silsilemiz var. O değerlerimizin şemsiyesi altında inanarak bu mücadeleyi yapıyoruz. Bu duyguyu duygu ve düşüncelerle güzel ve kadim Sivas'ımızda Allah'ım bizi muvaffak etsin dualarını iletiyorum.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!