Ali Yavuz ve ekibi destek arayışında

Ali Yavuz ve ekibi destek arayışında
Sivasspor’da geçici yönetimi üstlenen Divan Başkanı Ali Yavuz ve ekibi, kulübün içinde bulunduğu süreci aşmak ve yeni bir başkan adayı bulmak amacıyla şehirde temaslarını sürdürüyor.

Sivasspor’da olağan genel kuruldan başkan adayı çıkmaması üzerine kulüp yönetiminin divan heyetine devredilmesiyle birlikte geçici yönetim süreci resmen başladı.

Yeni oluşturulan divan yönetiminde Başkan Ali Yavuz’un yanı sıra Başkan Yardımcılığı görevini Ali İzgi üstlenirken, Kemal Çağlayan ve Cafer Kaplan da divan üyeleri arasında yer aldı.

Kulübe destek sağlamak ve yeni bir başkan adayı bulmak amacıyla çalışmalarını sürdüren divan heyeti, temaslarına da hız verdi. Bu kapsamda heyet, Sivas Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Bölge Birliği Başkanı Mesut Dursun’u makamında ziyaret etti.

sivasspor-divan-esnaf-kefalet-ziyaret-1.jpg

Ziyarette Divan Başkanı Ali Yavuz, Başkan Yardımcısı Ali İzgi ile üyeler Kemal Çağlayan ve Cafer Kaplan hazır bulundu. Görüşmede Sivasspor’un mevcut durumu masaya yatırılırken, kulübün geleceğine yönelik atılabilecek adımlar ve sağlanabilecek destekler üzerine karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu.

Kaynak:Hayrullah Ağkaş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.