Altınyayla'da yeşil seferberlik: Kangal yolu gölet çevresine 300 fidan dikilecek
Sivas'ın Altınyayla ilçesinde daha yeşil ve yaşanabilir bir çevre oluşturulması amacıyla fidan dikim etkinliği düzenlendi. Altınyayla Kaymakamlığı tarafından yürütülen çalışma kapsamında Kaymakamlık binası çevresinde ağaçlandırma çalışması gerçekleştirildi.

Kaymakam Ahmet BAZ ve kurum amirleri katıldı
Çevre bilincinin artırılması ve ilçedeki yeşil alanların çoğaltılması hedeflenen etkinliğe Altınyayla Kaymakamı Ahmet BAZ ile ilçe kurum amirleri katılım sağladı. Gelecek nesillere daha sağlıklı bir doğa bırakmak amacıyla gerçekleştirilen çalışmada fidanlar özenle toprakla buluşturularak can suları verildi.

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü için davet
Etkinlik vesilesiyle Altınyayla Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında düzenlenecek büyük dikim organizasyonunun duyurusu da paylaşıldı. Kangal yolu üzerinde bulunan gölet çevresinde gerçekleştirilecek olan ve yaklaşık 300 fidanın toprakla buluşturulacağı Milli Ağaçlandırma Günü etkinliklerine tüm ilçe halkı ve vatandaşlar davet edildi.
Kaynak:Elif Elmalı

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.