Amedspor Başkanı'ndan Sivas iddialarına net yalanlama
Amedspor Başkanı Nahit Eren, Trendyol 1. Lig’in 22. haftasında oynanacak Sivasspor–Amedspor karşılaşması öncesinde gündeme gelen konaklama iddialarına ilişkin açıklamada bulundu. Eren, kulübün Sivas’ta konaklama talebinin oteller tarafından reddedildiği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade etti.
Sosyal medya platformu X üzerinden açıklama yapan Nahit Eren, şu ifadelere yer verdi:
“Kulübümüzün Sivas’ta konaklama talebiyle iletişime geçtiği hiçbir otelden bizlere iddia edildiği gibi olumsuz bir dönüş olmamıştır. Bu tür kutuplaştırıcı ve gerçek dışı iddialara karşı herkesi böylesi bir süreçte daha duyarlı davranmaya davet ediyorum.”
Eren’in açıklamasıyla birlikte kamuoyunda geniş yankı uyandıran iddiaların asılsız olduğu vurgulanırken, sporun birleştirici ruhuna zarar verecek söylemlerden kaçınılması çağrısı yapıldı.
Ne Olmuştu?
Trendyol 1. Lig’in 22. haftasında oynanacak Sivasspor–Amedspor maçı öncesinde, Amedspor kafilesinin Sivas’ta konaklama talebinin birçok otel tarafından reddedildiği öne sürülmüş, iddialar spor kamuoyunda tartışma yaratmıştı.
Kaynak:Hayrullah Ağkaş


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.